Congresul SRATS 2024

Data publicării: 11-03-2024

Perioada: 26-27 aprilie 2024
Locația: Hotel Kronwell, Brașov

Stimați colegi și membri ai Societății Române de Artroscopie și Traumatisme Sportive, Este o onoare să-mi transmit sincere salutări și bun venit fiecărui membru distins al stimatei noastre societăți. În calitate de președinte al Societății Române de Artroscopie și Traumatism Sportiv, sunt umilit să conduc un grup de profesioniști dedicați care împărtășesc o pasiune comună pentru promovarea domeniilor artroscopiei și traumei sportive în România.

Societatea noastră este un far al excelenței, încurajând inovația, colaborarea și educația în aceste domenii specializate ale asistenței medicale. Împreună, formăm o comunitate dedicată celor mai înalte standarde de îngrijire a pacienților, condusă de o căutare neobosită a cunoștințelor, abilităților și expertizei. Prin eforturile noastre colective, ne propunem să îmbunătățim practica artroscopiei și a traumei sportive, ridicând standardele de asistență medicală și influențând pozitiv viața celor pe care îi servim. Încurajez fiecare membru să se implice activ în inițiativele societății noastre, să contribuie cu perspective și să participe la schimbul de idei. Să profităm de fiecare oportunitate de a învăța unii de la alții, valorificând experiențele și expertiza noastră diverse pentru a crește și mai mult practica și știința artroscopiei și a traumei sportive în România. În urmărirea obiectivelor noastre comune, să susținem principiile profesionalismului, integrității, și compasiune, inspirându-ne unii pe alții pentru a atinge noi repere și progrese în domeniile respective. Vă mulțumim pentru angajamentul dumneavoastră față de societatea noastră. Împreună, permiteți-ne să pornim pe o cale de descoperire, creștere și excelență în timp ce modelăm viitorul artroscopiei și traumei sportive în România.Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim personal și să împărtășim cu voi o experiență memorabilă la Brașov!

Dr. Ion Bogdan Codorean
Președinte SRATS 2022-2024


Detalii despre eveniment:
  • 2 zile de congres, cu participarea unora din cei mai recunoscuți Specialiști în domeniu
  • Număr de participanți estimați: 500
  • 30 de lectori internaționali
  • Congresul este în proces de acreditare la UEMS
Sursa: Societatea Romana de Artroscopie și Traumatologie Sportivă (SRATS), 11-03-2024, Vizualizari 777
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.