Deodorantele naturale – recomandarea specialiștilor pentru pielea sensibilă

©

Autor:

Deodorantele naturale – recomandarea specialiștilor pentru pielea sensibilă
Pielea sensibilă și hipersensibilă necesită o îngrijire aparte, iar produsele utilizate în rutina noastră de îngrijire și igienă personală trebuie alese cu mare atenție. Există numeroase opțiuni disponibile pe piață pentru ten sau corp, spre exemplu, însă ce facem când sensibilizarea este localizată într-o zonă mai delicată, precum axila? Trebuie ales cu atenție produsul potrivit care să reducă riscul de reacție dermatologică – în acest sens, medicii dermatologi recomandă utilizarea unui deodorant natural, precum cele din gama Ben&Anna! Află mai multe!

Ce presupune pielea sensibilă în zona axilei

Din start, putem spune că zona axilară este una foarte sensibilă, cu o piele fină, care primește foarte puțină lumină solară. Aceasta este expusă, în schimb, la diverși factori externi destul de agresivi (epilare, haine strâmte sau din materiale nenaturale) și, desigur, transpirației (care în unele cazuri, poate fi excesivă). Să detaliem puțin în cele ce urmează.


Epilarea cu lame de ras poate irita pielea – se recomandă să le schimbați cât mai des, alegându-le pe cele cu benzi hidratante. În cazul epilării cu ceara sau chiar și cu aparatul, hidratați bine pielea după. Iar pentru a evita apariția firelor crescute sub piele și a lăsa, totodată, pielea să respire și să se hidrateze, asigurați exfolierea și îngrijirea corectă a pielii între sesiunile de epilare.


Igiena necorespunzătoare poate promova proliferarea bacteriilor în zona axilei, provocând iritații și mirosuri neplăcute. Faceți dușuri corespunzător, utilizați produse de îngrijire care nu conțin parfumuri sau alcool și evitați hainele strâmte sau din materiale sintetice. Purtați cât mai mult articole de îmbrăcăminte lejere, din materiale naturale și în culori deschise – acestea lasă pielea să respire.


Deodorante Ben&Anna

Despre deodorantelor naturale Ben&Anna

Deodorantele Ben&Anna au fost create de un cuplu berlinez, din dorința de a utiliza un produs natural, care să fie benefic și pentru piele, și pentru mediul înconjurător. Compoziția acestora se bazează pe ingrediente active de origine naturală, provenite parțial din agricultura organică și obținute prin mijloace care respectă biodiversitatea. De asemenea, producția nu implică deloc folosirea de materii prime care pot conține substanțe chimice și poluante, periculoase atât pentru sănătate, cât și pentru mediu.


Formula deodorantelor naturale Ben&Anna a fost atent elaborată și testată în mod etic; nici formula, nici produsele finale nu au fost deloc testate pe animale. Mai mult, aceasta nu conține ingrediente de origine animală și, în special, nu conține aluminiu, parabeni, PEG, zirconiu și ftalați, fiind certificată NATRUE și premiată în cadrul PETA Vegan Beauty Award în anul 2021.

 

Ben&Anna


Deodorantele naturale Ben&Anna conțin ingrediente active precum bicarbonatul de sodiu, untul de shea și diverse combinații de uleiuri esențiale. Grație ingredientelor strict naturale, acestea sunt recomandate de către medicii dermatologi pentru orice tip de piele, în special pentru pielea sensibilă și hipersensibilă. Formula atent dezvoltată neutralizează mirosul de transpirație, absoarbe umezeala și contribuie la echilibrarea pH-ului pielii, pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor.


Alte beneficii ale deodorantelor

Așa cum am menționat deja, deodorantele naturale Ben&Anna au fost create pornind din dorința de a promova cât mai mult utilizarea unor produse ecologice, care să nu afecteze mediul. Pe lângă beneficiile listate anterior, în acest sens, deodorantele Ben&Anna se pot lăuda cu faptul că au eliminat complet plastic din ambalaje. Acestea sunt disponibile în tuburi de carton realizat din hârtie certificată Forest Stewardship Council, organizație ce promovează managementul responsabil al resurselor forestiere din lume.


De asemenea, pentru cei ce adoră produsele de îngrijire corporală parfumate, deodorantele naturale Ben&Anna au găsit soluția perfectă, înlocuind parfumul iritant cu arome create prin combinația de uleiuri esențiale. Astfel, gama conține 6 produse cu arome diferite, care se vor potrivi tuturor gusturilor: Persian Lime (aromă unisex cu citrice mediteraneene), Pink Grapefruit (aromă fresh de grepfrut), Green Fusion (combinație relaxantă de ceai verde și citrice), Urban Black (arome lemnoase de conifere și ierburi sălbatice), Coco Mania (parfum exotic de Pina Colada) și Mint (mentă ușor condimentată).

Acordă atenția cuvenită pielii sensibile din zona axilei, pentru a preveni iritațiile. Folosește deodorantele naturale Ben&Anna pentru a te bucura atât de protecție eficientă împotriva transpirației, cât și de o îngrijire potrivită pielii sensibile.
Deodorantele naturale Ben&Anna sunt disponibile exclusiv în hiperfarmaciile Dr.Max.


Data actualizare: 18-01-2023 | creare: 18-01-2023 | Vizite: 475
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeași secțiune: