Dispozitivul care curăță dinții în doar 10 secunde

©

Autor:

Dispozitivul care curăță dinții în doar 10 secunde
Amabrush este un dispozitiv care promite curățarea dinților în doar 10 secunde, având la bază un suport din silicon antibacterian pentru fixare la nivelul gurii cu multipli peri moi înclinați și pe mai multe rânduri, un  rezervor (sub forma unei capsule) pentru pasta de dinți, sursa de energie și suport de depozitare și reîncărcare.

După fixarea suportului, acesta produce vibrații la nivelul perilor, la frecvențe diferite. Simultan, o cantitate precisă de pastă de dinți este eliberată la nivelul dinților prin intermediul microcanalelor din dotare, de la nivelul capsulei atașate.

După 10 secunde de periaj automat, se îndepărtează suportul, se spală și se curăță rezervorul pentru pasta de dinți și suportul din silicon. Unitatea cu sursa de energie este atașată magnetic, astfel că poate fi folosită pentru mai multe suporturi din silicon cu peri, la fel ca periuțele obișnuite de dinți electrice.

Simulează tehnica Bass de periaj dentar, recomandată de dentiști. Deși acest timp de 10 secunde pare foarte scurt, toți dinții sunt curățați simultan, lucru care nu este posibil cu celelalte periuțe de dinți.

Suportul care se fixează la nivelul gurii nu este personalizat și poate fi înlocuit la fiecare 3-6 luni (costând aproximativ 6€). Poate fi reîncărcat și prin wireless, cu ajutorul unui smartphone, iar o reîncărcare este suficientă pentru o lună de utilizare.

Dispozitivul poate fi achiziționat la prețul de aproximativ 79 €.

Sursa: New Atlas

Data actualizare: 25-05-2019 | creare: 21-07-2017 | Vizite: 3759
Bibliografie
Amabrush promises an all-teeth clean in 10 seconds, link: https://newatlas.com/amabrush-toothbrush/50371/
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeași secțiune:

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Peria triplă care îți curăță dinții în doar 10 secunde
  • Polifenolii din vin și beneficiile asupra sănătății orale
  • Ce greșeli faci când te speli pe dinți
  • Forumul ROmedic - întrebări și răspunsuri medicale:
    Pe forum găsiți peste 500.000 de întrebări și răspunsuri despre boli sau alte subiecte medicale. Aveți o întrebare? Primiți răspunsuri gratuite de la medici.
      intră pe forum