-FLEGMA MARO DIMINEATA-

27-05-2009
claudiu_x21
Nu este medic/terapeut
claudiu_x21
va salut, intro seara am venit de afaraa incins tot, am deschis frigidereul si am baut foarte mult suc rece.inaine sa ma culc am simtit o "racaitura"(arsura-durere) in/pe gat [care mi sa mai intamplat sa o am la fel dupa ce am baut ceva rece dar mi-am facut un ceai si mi-am revenit -- dar acum am zis ca pot sa rezsit asa o seara beau un ceai dimineaata si trece] toata seara am simtit aceast descomfort iar dimineata m-am trezit cu "flegma in gat ".. m-am dus si cand am scuipat am scuipat "flegma verde (coapta ) cu ceva maro prin ea.
mentionez ca sunt fumator de nici un an (fumez maxiiiim 3tigari/zi - rar sunt zilele in care consum jumate de pachet) am intrebat unii fumatori si au zis ca ei au asa ceva in fiecare dimineata si ca de aceasta durere in gat o sa scap sau o sa ma obisnuiesc cu ea - am intrebat un preten de la universitatea de medicina si mi-a zis ca s-ar putea ca organismul meu sa incerce sa elimine gudronul si alte substante ale tutunului din plamanul meu(mi-a zis ca daca continui tot asa saptamani-luni sa consult un medic)
eu de 3-4 zile am aceasta problema dar sunt ingrijorat.acum o zi am tinuto numai pe ceaiuri si alte chestii calde si seara nu am mai simtit acea durere in gat si nici dimineata dar tot am avut "flegme"din acelea.mentionez ca m-am lasat de fumat de cand a inceput sa apara aceste simptome.si ca flegmele sunt doar dimineata maro..pana la pranz verzi copate iar apoi restul zilei este normal.iar seara parca mi se umple gatul si numai pot sa flegmez...va rog sami spuneti daca pot sa ma ingrjorez sau nu.
1 comentarii
0
24-10-2019, ora 16:22
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! Vă recomand să renunțați la fumat, acesta presupune o inflamație cronică a căilor aeriene, și e normal să aveți secreții mai ales dimineața pentru că se acumulează pe parcursul nopții. Dacă tusea se agravează sau apar și alte simptome mergeți la pneumologie pentru consult și dacă este cazul radiografie toracică. O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.