12 masturbări pe zi, i-a curs sânge din penis, este real?

30-01-2024
Amenhotep4
Nu este medic/terapeut
Amenhotep4
Mi-a povestit un prieten de un coleg care se masturba de 12 ori pe zi și la un moment dat a început să îi curgă sânge din penis. A fost luat de salvare, i s-au dat medicamente, a mai încercat să se masturbeze, dar nu a mai reușit (era pe medicamente). Ștințific este verosimilă această poveste? Sau am fost mințit? Efectiv respectivul se masturba în fața biroului și ștergea pe jos înainte să vină maică-sa:))) n-ai, mă, cum...loooool! Prietenul meu i-a dat ideea să pună măcar un lighian acolo. Fiind la liceu teologic, respectivul nu avea cum să cunoască multe fete. De ce boală suferea?
2 comentarii
0
30-01-2024, ora 17:25
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Incearca si tu si vezi, cel mai bine.
0
30-01-2024, ora 18:05
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Da asa este, curge singe din penis, acest lucru eu l-am vazut, era un baetel la 7-8 ani care acum e vai de mama lui. Acum el are 50 de ani, fara nici un rost in viata, necasatorit, bonlav psihic si cerseste mila celorlalti si dupa ultimele informatii a decedat. Ascula asa se va intimpla si cu baiatul respectiv.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la barbati
  • Mituri despre masturbare
  •