4 ani ture de noapte
buna ziua. sunt nou pe acest forum si incep prin a va povesti pe scurt despre ultimii 4 ani.
In urma cu 4 ani am fost mutat cu jobul in alta localitate, unde am lucrat numai pe timp de noapte.
Pana acum nu am simtit probleme, insa de aproximativ un an am inceput sa am mici dureri de cap, sa ma simt stresat, sa nu mai pot dormi, ma simt mai obosit pe zi ce trece, iar noaptea cand sunt liber nu ma pot odihni.
Va rog, ce ar trebui sa fac pentru a obtine o scrisoare medicala, sau un document din care sa reiasa ca nu mai sunt apt pentru tura de noapte.
L.E.
Daca doreste vreun medic din judetul constanta sa imi dea un sfat, chiar si in privat ar fi binevenit.
In urma cu 4 ani am fost mutat cu jobul in alta localitate, unde am lucrat numai pe timp de noapte.
Pana acum nu am simtit probleme, insa de aproximativ un an am inceput sa am mici dureri de cap, sa ma simt stresat, sa nu mai pot dormi, ma simt mai obosit pe zi ce trece, iar noaptea cand sunt liber nu ma pot odihni.
Va rog, ce ar trebui sa fac pentru a obtine o scrisoare medicala, sau un document din care sa reiasa ca nu mai sunt apt pentru tura de noapte.
L.E.
Daca doreste vreun medic din judetul constanta sa imi dea un sfat, chiar si in privat ar fi binevenit.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul