7 ani de Infectie urinara cu ecoli
Buna ziua!
Am 30 de ani si din nastere am o malformatie: rinichi stang cu dublu pielon si dublu ureter stang, malformatie care pana acum 7 ani nu mi-a influentat negativ in nici un sens calitatea vietii.
De 7 ani ma lupt sa scap de aceeasi infectie urinara cu E.coli, care mi-a distrus viata.
Simptome: *urinari frecvente si imperioase: 40-60 urinari/zi
* min 4 urinari nocturne
De asemenea nu pot avea contact sexual (toate investigatiile ginecologice au iesti bune).
In 7 ani am incercat toate tratamnetele posibile (2 ani de variante scheme cu antibiotice, diverse tratamente naturiste, tratament homeopat) dar infectia cu e.coli este prezenta la fiecare analiza.
A reusit cineva vreodata sa scape de o infectie cu ecoli atat de incapatanata? Am inceput sa imi pierd orice speranta.
Va multumesc anticipat.
Am 30 de ani si din nastere am o malformatie: rinichi stang cu dublu pielon si dublu ureter stang, malformatie care pana acum 7 ani nu mi-a influentat negativ in nici un sens calitatea vietii.
De 7 ani ma lupt sa scap de aceeasi infectie urinara cu E.coli, care mi-a distrus viata.
Simptome: *urinari frecvente si imperioase: 40-60 urinari/zi
* min 4 urinari nocturne
De asemenea nu pot avea contact sexual (toate investigatiile ginecologice au iesti bune).
In 7 ani am incercat toate tratamnetele posibile (2 ani de variante scheme cu antibiotice, diverse tratamente naturiste, tratament homeopat) dar infectia cu e.coli este prezenta la fiecare analiza.
A reusit cineva vreodata sa scape de o infectie cu ecoli atat de incapatanata? Am inceput sa imi pierd orice speranta.
Va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot pastra sarcina
- 16Infectii urinare repetate!!!
- 7infectie urinara cu E.coli
- 6Enterococ la baiat de 1 an si 1 luna?
- 5infectie recidivanta de patru ani
- 4E-coli pozitiv la urocultura
- 4infectie urinara cu E coli
- 6infectie urinara cu E.coli, cistita cronica; de un an si jumatate nu pot sa merg pe jos, nu ma plimb
- 1E-coli in secretia vaginala cat si in urocultura
- 2bacteria e.coli
- 0Infectie cu E.Coli 75.000grm mm3 + candida, ridicat greutati
- 1Infectie urinara
- 0Utilizarea ovulelor macmiror si mastrelle impreuna?
- 1Infecție urinara cu e coli
- 0Infectii recurente de 4 ani, ajutor
- 0Prima data e-coli iar acum klebsiella pneumoniae
- 2E.Coli in materii fecale
- 1Bună ziua - fetita de aproape 6 luni cu Escheria Ecoli
Mai multe informații despre: infectia cu e.coli
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: