A doua oară abces dentar in 3 saptamani

Buna ma numesc Andrada locuiesc in Norvegia, acum aproximativ 3 saptamani am facut un abces dentar dupa o plimbare in parc pe un vânt puternic, mi sa umflat fata durere toate cele, am fost la stomatolog mi-a deschis măseaua mi-a pus ceva pansament si mi-a dat antibiotice 2 saptamani si ma trimis acasa, dupa antibiotic in aproximativ 10 zile am scăpat, ieri am fost la dentist din nou pentru a-mi curată măseaua de bacterii si mi-a pus in alt pansament dar ce sa vezi ca azi dimineata m-am trezit din nou umblata, de la ce este posibil ??? Vreau sa precizez ca ieri dupa cateva ore ce am iesit de la dentist am avut treaba in oras si am stat vreo 2 ore pe afara dar cu căciula de data asta, ce ma sfătuiți sa fac ?? M-am saturat de abcese
1 comentarii

Buna ziua,
Fara sa vedem o radiografie e cam greu sa va spunem exact ce aveti.
O sa va spunem dpv teoretic: este o infectie a pulpei dentare( nerv) care a trecut de radacina dintelui si a ajuns in os ( de aici infectia repetata). In aceasta situatie tratamentul se face la microscop, foarte laborios, pentru a salva dintele.
Daca tratamentul nu este corect facut riscati sa va pierdeti dintele.
Sfat: cautati un medic endodont care lucreaza la microscop, este singurul care va poate salva dintele.
Fara sa vedem o radiografie e cam greu sa va spunem exact ce aveti.
O sa va spunem dpv teoretic: este o infectie a pulpei dentare( nerv) care a trecut de radacina dintelui si a ajuns in os ( de aici infectia repetata). In aceasta situatie tratamentul se face la microscop, foarte laborios, pentru a salva dintele.
Daca tratamentul nu este corect facut riscati sa va pierdeti dintele.
Sfat: cautati un medic endodont care lucreaza la microscop, este singurul care va poate salva dintele.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila
- 2Extractie efectuata de un medic rezident
- 1Umflatura sub limba care nu se mai vindeca