Abces obraz dupa extractie molar minte
Buna seara, in urma cu 4 zile am avut o extractie a 2 molari pe partea dreapta, sus-jos..a fost nevoie intrucat ma dureau, cea de sus avea carie. Ce de jos a fost extrasa destul de greu, mi a impins in obraz/buza, a spart o..pt ca am istoric de clostridium dif. nu am luat antib, doar fiola de algocalmin si ketonal..azi este a 4 a zi si sunt destul de umflata pe partea dreapta jos, incusiv sub mandibula, zona obrazului este tare..sub algocalmin deja simt durere, doar ketonal ma ajuta..am mancat doar pasat, curatare dupa fiecare masa, apa de gura cu clorhexidina si elugel, fara clatiri bruste, atins locul in primele zile pt a nu disloca cheagul..oricum nu reusesc sa l vad pt ca este cusuta zona si nu pot deschide bine gura, dar astazi cand am vrut sa aplic gel cu betisor in zona gingiei langa cusatura a curs sange combinat, gen nu avea culoarea rosie..fix langa zona obrazului. Ma gandeam sa nu fie vreun abces, sa merg la spital, tinand cont si de dureri in partea molarului de jos, lichidul ce curge si zona tare. In trecut am mai facut alveolita la o alta extractie. Ce se poate face in acest moment ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7extractie molar, durere insuportabila+eruptie molar de minte
- 3punga de puroi la masea
- 3dureri dupa extractie nerv
- 0Abces la masea
- 7Infectie dentara de neinteles si fara solutii
- 0durerea de dinte, medicul zice ca nu e maseaua de minte
- 7Infectie la radacina unei masele
- 3Besica la ultima masea din dreapta, spre gat!
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
- 5Operație molar de minte
- 4Durere dupa extractie
- 3Abces dentar
- 6Imflamare dupa extractie
- 3Inflamare după extracție (2)
- 1Durere la 1 luna dupa extractia molarului de minte
- 1Afectiuni stomatologice - mi am scos o masea ma doare ingrozitor de tare
- 1Durere urechi+gat
- 2Posibil Abces dentar
- 1Abces dentar
Mai multe informații despre: Abcesul dentar durerea dupa extractie sangerarea dupa extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: