Abces obraz dupa extractie molar minte
Buna seara, in urma cu 4 zile am avut o extractie a 2 molari pe partea dreapta, sus-jos..a fost nevoie intrucat ma dureau, cea de sus avea carie. Ce de jos a fost extrasa destul de greu, mi a impins in obraz/buza, a spart o..pt ca am istoric de clostridium dif. nu am luat antib, doar fiola de algocalmin si ketonal..azi este a 4 a zi si sunt destul de umflata pe partea dreapta jos, incusiv sub mandibula, zona obrazului este tare..sub algocalmin deja simt durere, doar ketonal ma ajuta..am mancat doar pasat, curatare dupa fiecare masa, apa de gura cu clorhexidina si elugel, fara clatiri bruste, atins locul in primele zile pt a nu disloca cheagul..oricum nu reusesc sa l vad pt ca este cusuta zona si nu pot deschide bine gura, dar astazi cand am vrut sa aplic gel cu betisor in zona gingiei langa cusatura a curs sange combinat, gen nu avea culoarea rosie..fix langa zona obrazului. Ma gandeam sa nu fie vreun abces, sa merg la spital, tinand cont si de dureri in partea molarului de jos, lichidul ce curge si zona tare. In trecut am mai facut alveolita la o alta extractie. Ce se poate face in acest moment ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 3dureri dupa extractie nerv
- 3masea umflata dupa ce a fost plombata
- 0Durere dupa scoaterea maselei!
- 1Durere post-extractionala
- 2Abces masea, intrebare antibiotice!
- 1Puroi la radacina dintelui
- 7Abces masea.
- 10extractie molar doi
- 2Fistula instabila
- 3Ajutati-ma! durere după extracție
- 7Durere de maxilar dupa extractia molarului de minte superior in dreapta
- 1Abces pe gingie,
- 3Durere dupa o saptamana de la extractie
- 3Revenirea edemului dupa odontectomie
- 2Puroi la dinti dupa o lucrare
- 3Extracție măsea de minte
- 2Igiena dupa extractie
- 3Măsea umflata pana la ochi
- 1Extractie molar dreapta sus
Mai multe informații despre: Abcesul dentar durerea dupa extractie sangerarea dupa extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: