Abces obraz dupa extractie molar minte

21-02-2026
lili6
Nu este medic/terapeut
lili6
Buna seara, in urma cu 4 zile am avut o extractie a 2 molari pe partea dreapta, sus-jos..a fost nevoie intrucat ma dureau, cea de sus avea carie. Ce de jos a fost extrasa destul de greu, mi a impins in obraz/buza, a spart o..pt ca am istoric de clostridium dif. nu am luat antib, doar fiola de algocalmin si ketonal..azi este a 4 a zi si sunt destul de umflata pe partea dreapta jos, incusiv sub mandibula, zona obrazului este tare..sub algocalmin deja simt durere, doar ketonal ma ajuta..am mancat doar pasat, curatare dupa fiecare masa, apa de gura cu clorhexidina si elugel, fara clatiri bruste, atins locul in primele zile pt a nu disloca cheagul..oricum nu reusesc sa l vad pt ca este cusuta zona si nu pot deschide bine gura, dar astazi cand am vrut sa aplic gel cu betisor in zona gingiei langa cusatura a curs sange combinat, gen nu avea culoarea rosie..fix langa zona obrazului. Ma gandeam sa nu fie vreun abces, sa merg la spital, tinand cont si de dureri in partea molarului de jos, lichidul ce curge si zona tare. In trecut am mai facut alveolita la o alta extractie. Ce se poate face in acest moment ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: