Veruca/Papilom în cerul gurii.

23-04-2025
Sabin88
Nu este medic/terapeut
Sabin88
Bună ziua ! Am in cerul gurii, un papilom de aproximativ 6 luni.De la el pleacă spre cerul gurii o roșeață.Am fost la stomatolog și la ORL, mi s-a spus să îl las in pace, ca nu trebuie scos.Am luat isoprinosine, dar degeaba.Am facut galgara cu apa cu bicarbonat, dar tot nu a disparut.Imi este puțin frică, ca poate să devină ceva mai periculos.Plus ca am un disconfort ca tot il simt acolo, cand dau cu limba.Am poză, dar nu știu unde pot sa o postez !Va mulțumesc frumos !
6 comentarii
1
23-04-2025, ora 23:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
Papilomul nu trece nici cu apa cu bicarbonat, nici cu Isoprinosine. Trebuie electrocauterizat sau indepartat chirurgical cumva.
Vorbiti cu domnul dr. Flueraru Valeriu de pe sectiunea Boli ORL sa va recomande un medic care sa faca acest lucru.
1
24-04-2025, ora 00:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca nu stie sa va zica un medic anume, insistati sa va zica la ce tip de medic trebuie sa mergeti si ii luati la rand. Trebuie sa gasiti pe cineva in orasul dv. care sa accepte sa va scoata papilomul.
1
24-04-2025, ora 00:39
Sabin88
Nu este medic/terapeut
Sabin88
Va mulțumesc frumos !
0
24-04-2025, ora 22:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Am vorbit cu un medic despre situatia dv. Va faceti intai un test VDRL sa excludeti Sifilisul si apoi mergeti la chirurgie maxilo faciala sau la ORL.
0
24-04-2025, ora 22:55
Sabin88
Nu este medic/terapeut
Sabin88
Va mulțumesc frumos ! Nu cred 100% ca nu e sifilis, sunt casatorit, doar soția este singura parteneră.Papiloame de HPV am cateva in jurul gatului.Si am lucrat la o ferma de găini.Am sa merg sa imi fac un exudat.La mine in oras, in Resita, nu este sectie de maxilofaciala.Tocmai de aceea am zis sa postez aici, pentru a nu face un drum de Timisoara, iar acolo sa primesc aceelasi raspuns, ca e ok si nu trebuie scos.Pacat ca nu pot pune poză pe forum.
0
25-04-2025, ora 01:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Acel dr. cu care am vorbit a zis ca inclina sa creada ca nu este papilom. Este altceva. Probabil vi se va cere ca dupa ce este scos sa fie dat la biopsie. In functie de ce e se va lua sau nu aceasta hotarare. Trebuie sa va vada un ORL-ist bun sau un medic de la chirurgie maxilo faciala.
Trebuie scos.
Nu neglijati problema chiar daca trebuie sa mergeti in alt oras.

Dr. Flueraru Valeriu cred ca da consuktatii cu camera video. Puteti incerca.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: