Veruca/Papilom în cerul gurii.

Bună ziua ! Am in cerul gurii, un papilom de aproximativ 6 luni.De la el pleacă spre cerul gurii o roșeață.Am fost la stomatolog și la ORL, mi s-a spus să îl las in pace, ca nu trebuie scos.Am luat isoprinosine, dar degeaba.Am facut galgara cu apa cu bicarbonat, dar tot nu a disparut.Imi este puțin frică, ca poate să devină ceva mai periculos.Plus ca am un disconfort ca tot il simt acolo, cand dau cu limba.Am poză, dar nu știu unde pot sa o postez !Va mulțumesc frumos !
6 comentarii

Buna.
Papilomul nu trece nici cu apa cu bicarbonat, nici cu Isoprinosine. Trebuie electrocauterizat sau indepartat chirurgical cumva.
Vorbiti cu domnul dr. Flueraru Valeriu de pe sectiunea Boli ORL sa va recomande un medic care sa faca acest lucru.
Papilomul nu trece nici cu apa cu bicarbonat, nici cu Isoprinosine. Trebuie electrocauterizat sau indepartat chirurgical cumva.
Vorbiti cu domnul dr. Flueraru Valeriu de pe sectiunea Boli ORL sa va recomande un medic care sa faca acest lucru.

Daca nu stie sa va zica un medic anume, insistati sa va zica la ce tip de medic trebuie sa mergeti si ii luati la rand. Trebuie sa gasiti pe cineva in orasul dv. care sa accepte sa va scoata papilomul.

Am vorbit cu un medic despre situatia dv. Va faceti intai un test VDRL sa excludeti Sifilisul si apoi mergeti la chirurgie maxilo faciala sau la ORL.

Va mulțumesc frumos ! Nu cred 100% ca nu e sifilis, sunt casatorit, doar soția este singura parteneră.Papiloame de HPV am cateva in jurul gatului.Si am lucrat la o ferma de găini.Am sa merg sa imi fac un exudat.La mine in oras, in Resita, nu este sectie de maxilofaciala.Tocmai de aceea am zis sa postez aici, pentru a nu face un drum de Timisoara, iar acolo sa primesc aceelasi raspuns, ca e ok si nu trebuie scos.Pacat ca nu pot pune poză pe forum.

Acel dr. cu care am vorbit a zis ca inclina sa creada ca nu este papilom. Este altceva. Probabil vi se va cere ca dupa ce este scos sa fie dat la biopsie. In functie de ce e se va lua sau nu aceasta hotarare. Trebuie sa va vada un ORL-ist bun sau un medic de la chirurgie maxilo faciala.
Trebuie scos.
Nu neglijati problema chiar daca trebuie sa mergeti in alt oras.
Dr. Flueraru Valeriu cred ca da consuktatii cu camera video. Puteti incerca.
Trebuie scos.
Nu neglijati problema chiar daca trebuie sa mergeti in alt oras.
Dr. Flueraru Valeriu cred ca da consuktatii cu camera video. Puteti incerca.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20papilomatoza laringiana
- 3am papiloame in zona inghinala si ca trebuie sa le cauterizez...
- 5am papiloame care dor.rog mult un raspuns, un sfat!!!
- 7Papilomul - sfaturi
- 0Dupa operatia cu radiofrecventa papilom lueta
- 3Condiline (condyline) sau papiloame vegetative
- 19papilom de lueta
- 1Papiloamele necesita tratament?
- 6am un papilom cat un bob de orez
- 3am un papilom amigdala palatina stanga. cat de periculos este?
- 3Papilom pe limba
- 7Papiloame si HPV pozitiv
- 12fibrom pediculat conjunctiv
- 1Papilom roșu și dureros
- 3Papilom tăiat din greșeală
- 1Veruca/Papilom în cerul gurii
Mai multe informații despre: papilomul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: