Abces

01-03-2011
ruThLeSs
Nu este medic/terapeut
ruThLeSs
Salut !, Acum 4 ani am pus in fata in locul unui incisiv central superior un dinte pe pivot deoarece am picat si l-am retezat pana la radacina ramanand foarte inestetic"stirb".Toate bune nu ma durut nu nimic.pana sambata cand am fost prin oras si din joaca cu niste tovarasi m-am lovit cu dinti de jos in bolta palatina exact la baza dintelui pus.Pe moment nu am simtit de cat o mica usturime dar dupaia s-a inflamat si vad ca acum s-a format ca o pungulita acolo!M-am hotarat sa ma duc maine dimineata la dentist.Stie careva cam cat poate costa un control + "curatirea" sau tratamentul pentru indepartarea acestuia si daca e posibil sa mai revina in viitor !
2 comentarii
0
01-03-2011, ora 14:18
ruThLeSs
Nu este medic/terapeut
ruThLeSs
Si se poate face ceva fara eliminarea pivotului ca am 17 ani si nu pot merge la scoala fara dinte !
0
01-03-2011, ora 20:44
Dr. Sas Adina
Stomatologie, Cluj-Napoca
Dr. Sas Adina
Este foarte posibil ca radacina dintelui sa se fi fracturat in urma traumatismului. Ar trebui sa faci o radiografie pe care sa o vada un medic
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul