Abces de 2 saptamani

26-11-2009
Burluseanu_ioana
Nu este medic/terapeut
Burluseanu_ioana
Mi sa umflat maseaua acum 2 sapt am luat ampicilina 7 zile sa retras umflatura dar la baza dintilor sa format o umflatura cam de 2 cm tare, care nu se retrage, este abces? Acum 5 zile sa umflat iara dar sa retras mai repede, fara antibiotice dar cu cateva pastile de ibuprofen, 1 pe zi. La dentist imi este frica. Ce trebuie sa fac?
2 comentarii
0
26-11-2009, ora 18:01
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
de ce ii este omului frica.nu scapa. Trebuie sa mergeti la medic si fara frica! Asa cum am mai scris si altora.o simpla medicatie...nu rezolva decat pe moment; infectia persista, creste si se acutizeaza. Dintele trebuie tratat ptr ca el este cauza.iar apoi nu o sa mai fie nici efectul.
0
27-11-2009, ora 09:21
Ursanu
Identitate neconfirmată
Ursanu
Bună recomendare va dat colegul, ca să mergeţi cât mai urgent la un medic stomatolog ! D-ră dacă o să mai folosiţi antibiotecele, nu vă ajută prea mult, ci dimpotrivă puteţi avea urmări grave asimilând atâtea pastile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul