Abces dentar!

24-05-2011
ruThLeSs
Nu este medic/terapeut
ruThLeSs
salut..acum un an am fost la un ratat de medic ca nu pot sa-l numesc alfel care m-a lasat cu 2 plombe neterminate deoarece ma tarat 2 luni de zile pe la cabinetu sau sa-mi faca 2 plombe si dupa aceea a disparut din oras, urmand ca dupa aceea sa-mi fac programare la o doamna mai in varsta care in 3 sedinte le-a plombat.Problema mea este urmataorea dupa festivalu berii in care nu a fost seara sa nu beau rece mi-a aparut un abces la una din plombe.Intrebarea mea este daca sa merg la aceeasi doctorita sau sa merg la altu.SI as intreba care ar fi cauzele tinand cont ca maseaua este plombata.Va dati seama ca dupa experienta avuta mi-am cam pierdut increderea si imi imagineaz ca si doamna doctor sa nu fi facut vreo eroare cand a plombato! O zi buna!
4 comentarii
0
25-05-2011, ora 10:03
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,

parere:
- mergi TOT la aceeasi dr.
- unu pt. ca stie ce ti-a facut...altul O VA LUA DE LA CAPAT
- doi..CA S-O POTI INTREBA CE AI ZIS: "care ar fi cauzele tinand cont ca maseaua este plombata".

O zi buna.
0
25-05-2011, ora 15:46
ruThLeSs
Nu este medic/terapeut
ruThLeSs
da dar stiu ca orice om mai face greseli...da nu stiu daca este cu adevarat o doctorita buna sau nu.., toata familia ei lucreaza ca denstisti din cate am vazut copilu si cred ca nora in aceasi clinica is nedumerit
0
25-05-2011, ora 18:46
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Cauzele pt care a aparut abcesul pot fi multiple: carie foarte profunda care avea deja nervul afectat (nu intotdeauna se poate evalua starea nervului; exista multe situatii limita), curatarea incompleta a cariei (care a evoluat in continuare), plomba care nu inchide etans (si caria a lucrat pe dedesubt). Greu de spus online la care dintre variante va incadrati.

ps: nu am inteles ca va nedumireste la aceasta afirmatie: "toata familia ei lucreaza ca denstisti din cate am vazut copilu si cred ca nora in aceasi clinica is nedumerit "
0
25-05-2011, ora 19:18
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Se pare ca,
vrei sa zici ca TOTI sunt stomatologi.si..
CUM DE AU GRESIT LA TINE?...pt. ca-s f.buni?
NU E MUSAI sa fie asta...o departajare de altii...sunt si altii F.BUNI.

am inteles bine?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: