Abces dentar

12-04-2014
AndreiValentin1
Nu este medic/terapeut
AndreiValentin1
Buna ziua, acum 4 zile a inceput sa ma doara gingia, m-am uitat si era un punct alb, am cautat pe net si am aflat ca acela este un abces dentar, acel abces dentar este deasupra caninului din dreapta, nu am absolut nici o carie, nu ma doare absolut deloc acum... nici cand mananc, nu ma doare deloc dantura si ma spal regulat pe dinti, ce as putea face pentru a scapa de acest abces dentar fara a ajunge la dentist?
1 comentarii
0
12-04-2014, ora 20:54
Dr. Durbac Marius
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Durbac Marius
Buna ziua,
Daca intradevar aveti un abces dentar, atunci trebuie sa mergeti la un cabinet stomatologic( abcesele dentare pot fi nedureroase si se pot vindeca APARENT uneori prin drenaj natural ).
Daca in schimb zona respectiva nu este umflata iar pe gingie este o zona albicioasa atunci cel mai probabil aveti o afta dentara iar aceea se poate trata acasa cu, de exemplu, glicerina boraxata aplicata local.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: