Abces dentar premolar

28-06-2009
jochrisy
Nu este medic/terapeut
jochrisy
buna am facut un abces dentar la un premolar din partea dreapta sus cu umflatura de rigoare mi-a iesit puroi dar inca nu mi s-a desumflat complet daca apas deasupra premolarului de simte o umflatura ca si cum abia acum mi s-a umflat si pulsatii insa puroi nu mi se mai face intrebarile mele sunt: se va retrage acea umflatura sau mi se va forma din nou puroi sau voi ramane asa semi umflata va multumesc
2 comentarii
0
29-06-2009, ora 16:55
DR.J
Identitate neconfirmată
DR.J
Normal trebuie tratat dintele care a cauzat abcesul.Deci daca se trateaza dintele adica se inlatura cauza abcesului acea umflatura ar trebui sa dispara.Dintele se poate trata si asta depinde si cum arata clinic si pe radiografie ori endodontic ori prin rezectie apicala.Medicul constata oricum ce trebuie facut.Daca se lasa dintele netratat afectiunea apicala devine cronica dar din cand in cand se poate acutiza adica te poti umfla din nou. cu respect Jonel
0
29-06-2009, ora 16:57
jochrisy
Nu este medic/terapeut
jochrisy
Va multumesc pt ajutor.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul