Abces la masea

Buna ziua. De 3 zile, am si eu o problema cu maseaua. In afara faptului ca mi s-a umflat cu tot cu ochi, ma doare ingrozitor. Ma mai ajuta ibalginul, care mai imi amorteste durerea pentru cateva ore. Iau tratament cu amoxacilina, una la 6 ore si nu se trage deloc. Ultima solutie am inteles ca ar fi drenajul. Va rog daca imi puteti spune, in ce consta, si daca este dureros. Va multumesc frumos
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17lasat de fumat=dureri de dinti si gingii?
- 3infectie premolar
- 19probleme in gat
- 3Abces molar
- 3Nu stiu cum sa procedez... am abces dentar si iau anticontraceptive
- 1Infectie molar 2.5
- 7Infectie dentara de neinteles si fara solutii
- 5Abces gingival de luni de zile
- 0durerea de dinte, medicul zice ca nu e maseaua de minte
- 2abces
- 2Pungi puroi dupa obturatie definitiva
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
- 1Puroi la radacina dintelui