Abces la o masea fara nerv.

11-05-2009
iuliutz
Nu este medic/terapeut
iuliutz
Am o masea la care a fost scos nervul de mai multi ani. De un timp insa a inceput sa imi faca probleme. Cam odata la 1-2 luni face puroi si doare. Acum este a treia oara cand se intampla. Am fost la un stomatolog si mi-a facut o gaura pentru drenaj, dar de fiecare data cand o inchide se umfla si face puroi. L-am rugat sa o scoata insa nu a vrut. Nu stiu ce sa fac. Ma ingrijoareaza faptul ca tot la 1-2 luni sa ma pompez cu antibiotic, sa fac febra 39 cum am avut si acum 2 zile, sa suport dureri care aproape ca ma faceau sa plang. Am facut si radiografie, doctorul s-a uitat pe ea dar nu mi-a zis nimic de infectie. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa merg la alt medic? sa o scot?
3 comentarii
0
11-05-2009, ora 14:57
Dr. Olga Guzun
Stomatologie, Pitesti, Bucuresti
Dr. Olga Guzun
ai facut o reactie cronica de jur imprejurul apexului(varful radacinii) si aceasta reactie are episoade de acutizare de fiecare data cand faci abces. ca si solutie de tratament este sa mergi cu o radiografie recenta la un medic stomatolog si sa-ti refaca tratamentul de canal, sa indeparteze toate bacteriile.
0
11-05-2009, ora 15:33
iuliutz
Nu este medic/terapeut
iuliutz
multumesc pentru raspuns. Dintele acesta il tratez de mult timp si tot reface probleme. Parca mi-e si frica sa mai fac tratament la el, nu mai suport gandul sa fac din nou puroi, febra, durere, antibiotic.
0
12-05-2009, ora 11:33
iuliutz
Nu este medic/terapeut
iuliutz
Astazi am fost la un alt medic stomatolog, care s-a uitat la film si a spus ca nu mai este de tinut aceasta masea. Asadar mi-a scos maseaua, acum stau cu tamponul in gura si astept sa imi treaca durerea care este suportabila, dar exista. Sper sa nu fac vre-o alveolita postextractionala. Am luat o cutie de ospamox 1000mg si nurofen.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: