Abces maseaua de minte

20-04-2011
uuueeeccc
Nu este medic/terapeut
uuueeeccc
Nu stiu sigur, dar cred ca de 1an se chinuia sa-mi iasa ultima masea de minte din pastea de jos dreapta, insa acum 2 luni cred ca am facut infectie ca ma apasam pe ea si iesea puroi dar nu ma durea tare, insa nu am avut ce sa fac si nici cum sa ma duc la stomatolog ( cred k am luat 2 quarelin ca atatea aveam ) si mi-a trecut.
Eeeee acum am facut abces sigur la ea :)) si iar curge ceva din ea numai ca acum ma doaare ( durere enervanta ) si am inceput de 1 zi sa iau amoxacilina 500mg ( nu stiu in cat timp ar trebui sa-si faca efectul, dar in opinia mea, cred k ar fi trebuit deja. doar 3 pastile am luat :)) ).
La stomatolog stiu ca trebuie sa ma duc, la cate cratere am in gura pfffoai, si eu ma mir ( nici nu ma mai gandesc la bietul stomatolog, cate treaba o sa aiba :)) ). Va intreb acum ( in sfarsit ), sa mai continui cu amoxacilina sau ma duc sa-l vizitez pe nenea dentistul, ( care mi-a spus de mii de ori sa-l vizitez din 6 in 6 luni ( la mine deja au trecut cativa ani buni =)) ) asa de paste. si cam cat m-ar costa vizita asta, ca nu prea stau bine acum cu partea financiara :))). ( dar nu e problema, ma imprumut ).
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce rol are măseaua de minte?
  • Un nou studiu arată că extracția celui de-al treilea molar are efecte pozitive pe termen lung asupra gustului
  •