Abces molar cu probleme

02-09-2009
GiuliaGiulia
Nu este medic/terapeut
GiuliaGiulia
Buna ziua.Am o mare problema :acum 3 ani s-a realizat plombarea Molar 1 cu extractia nervilor aferenti, o buna perioada dupa am simtit o jena cand muscam si durere dar nu foarte mare plus ca aveam senzatia ca molarul este mai inalt decat nivelul celorlalti dinti, fapt comunicat stomatologului.Am revenit dupa mai bine de o luna la control, cu o radiografie si in urma consultatiei tot ce s-a facut a fost sa mai pileasca din suprafata plombei.zicand ca e prea inalta de aceea simt maseaua mai sus.Pentru ca urma sa plec din tara preventiv mi sa prescris tratament cu antibiotice pe care sa il iau in caz ca problema va mai persista. Incet, incet problema a disparut pana acum vreo 7-8 luni cand maseaua mea a devenit gri...aproape neagra la gingie.Dupa un consult la un alt stomatolog in urma radiografiei facute de acesta mi s-a spus ca opturarea de canal nu a fost facuta corect, avand un rest de nerv pe unul din canale care mi-a distrus radacina si o parte a osului din jur, pe un alt canal am un ac -probabil s-a rupt acul la extractia nervului ( care am inteles ca nu e chiar o problema majora ). Mi s-a spus ca singura varianta este extractia, care nu ma incanta deloc avand in vedere ca nu am nici Molar 2. Chiar nu exista nici o alta cale de a salva dintele ? In cazul extractiei singura varianta ar fi implantul ? Pentru ca nu vreau sa distrug premolarii care sunt perfect sanatosi.In momentul de fata am un abces de toata frumusetea si ma doare atat de tare ca imi vine sa scot singura molarul :(. Sfatuiti-ma ce sa fac, oricum voi merge la stomatolog dar macar sa imi stiu optiunile.Nu cred ca e gresit ca iau ( de capul meu ) oxacilina 500 mg /6 ore pt tratarea abcesului in vederea unei eventuale extractii.Multumesc mult ( sper ca nu am facut povestea prea lunga :) ).O zi buna tuturor
1 comentarii
0
02-09-2009, ora 08:12
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Exista o sansa la un medic homeopat numai, consultati unul care macar va fi in stare sa indeparteze infectia si sa scoata puroiul fara antibiotice.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul