Abilify sedează?
Cine știe dacă sedează Abilify?(Aripiprazol)
Mă refer la comprimate(10 mg)
Mulțumesc!
Mă refer la comprimate(10 mg)
Mulțumesc!
11 comentarii
Sau da doar o somnolenta ușoară?
Dvs ați luat?
Cum a fost?
Dvs ați luat?
Cum a fost?
Pe mine nu ma sedeaza, eu beau Aryzalera de 10 mg. Mai sunt persoane care iau aripiprazol si sunt activi pe forum.
Ai trecut pe Abilify? Mai faci injectia cu Rispolept Consta?
Am încercat eu acum sa introduc 5 mg de Abilify.Pentru mine a fost o experienta negativa, mi a dat insomnie, agitație, anxietate, și o stare de nervi maxima, ceea ce nu mi e specific în general.
Abilify ul e destul de activator, spre deosebire de rispolept.
În ceea ce privește efectele adverse ale Abilify, difera de la persoana la persoana, deci nu trebuie sa te influențeze experienta mea cu el.
În sfârșit, eu renunț la el cu brio!
Abilify ul e destul de activator, spre deosebire de rispolept.
În ceea ce privește efectele adverse ale Abilify, difera de la persoana la persoana, deci nu trebuie sa te influențeze experienta mea cu el.
În sfârșit, eu renunț la el cu brio!
Mi l-a dat doctorul pe lângă Rispolept, o doza de 10 mg fiindcă nu mă simt prea bine.Sper sa nu mă sedeze că nu prea suport sedarea aia.Plus că eu sunt puțin pasare de noapte:))
Nu prea sedeaza.Daca l tolerezi e bine.Ajuta și la scăderea prolactinei.
Abi nu sedeaza, doar ca la unii nu urca pofta de mancare, la altii urca si se ingrasa, depinde de om. De ex sora prietenului meu a ajuns de la 93 kg la 164 de la abi, de la 64 la 93 a ajuns de la rispolept, are 1, 74 m inaltime.
Depinde de noroc.
Depinde de noroc.
Si la mine a fost cum povesteste Costy: din 2015 pana in 2020 am laut combinatia 1.5 ml Risperidona si 5 mg Abilify si m-am ingrasat de la 60 kg la 85kg aproximativ. Apoi a fost nebunia cu pandemia si am scos de tot Risperidona ca ma seda si imi incetinea intelectul si din 2021 iau doar Abilify de 10mg. Nu ma sedeaza si domr bine.. cam 9 ore pe noapte dar am ajuns anul trecut la 105 kg - greutatea maxima avuta in viata mea.
Am slabit cu putin keto dar si acum inca am 96kg si ma lupt din greu cu kg in plus. Adica am facut si rezistenta la insulinapre-diabet.
Am slabit cu putin keto dar si acum inca am 96kg si ma lupt din greu cu kg in plus. Adica am facut si rezistenta la insulinapre-diabet.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Rispolept
- 5V-a dat medicul sa faceti dopamina inainte de a da neuroleptice/antipsihotice ?
- 41Despre rispolept
- 13Dezintoxicare ficat in timpul tratamentului cu antipsihotice
- 0Olanzapina
- 3Ce antipsihotice afecteaza functia sexuala?
- 4Abilify Maintena întrebare?
- 0Antipsihotic Davunetide
- 2Fluoanxol
- 9Interactioneaza antialergicul aerius cu antipsihoticul risperidona?
- 21V-ati ingrasat de la Rispolept ?
- 6Stiti antipsihotice sub forma de solutie lichida pt administrare orala?
- 2Stiti o firma care poate aduce antipsihotice din strainatate?
- 12Păreri pro sau contra-quetiapina în depresie și anxietate
- 4Aryzalera - somnolenta foarte puternică
- 5Leponexul creeaza toleranta?
- 1Tulburare de opozitionism /sfidare
- 1Ameteli si pulsatii in tampla stanga
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: