Abordare tratament Endodontic

15-03-2023
Kervoort
Nu este medic/terapeut
Kervoort
Buna seara.

In urma cu o saptamana am inceput sa simt o jena care s-a accentuat in 2 zile intr.o durere destul de intensa la un molar. La indicatiile Medicului 1 am facut radiografie retroalveolara si bitewing. Radiografia indica o infectie la radacina molarului. De mentionat e molarul nu mai avea nerv pt ca trecuse prin 2 tratamente de canal. Vazand radiografia Medicul 1 imi spune ca e nevoie de rezectie apicala si retratament de canal si sa ma prezint la cabinet. La cabinet intervine Medicul 2 ( chirurg ) care spune ca merita incercat retratamentul de canal inainte de rezectie apicala si daca lucruriile decurg favorabil poate scap fara bisturiu.Fac programare la endodont pt retratament canal la microscop. Medicul 3 ( endodont ) intr o sedinta de 3 ore nu termina operatiunea si nu efectueaza tratamentul de canal spunandu mi ca a curatat caria si a reincercat reconstruirea peretilor support pt coroana si imi spune ca nu a aplicat inca tratamentul canalului focusanduse pe altceva...dupa cele 3 ore ma programeaza pt urmatoarea sedinta peste 7 zile...neaplicand nicio substanta pt potolirea infectiei...sunt in ziua 3 si eu am dureri groaznice, iar medicul imi spune sa iau analgezice...ca nu are timp sa ma vada pana la programare...ce parere aveti ? A fost urmata procedura corect ? Trebuie sa indur 7 zile dureri pt ca nu a fost aplicata o substanta pt inlaturarea infectiei ? Multumesc !
1 comentarii
0
16-03-2023, ora 12:25
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Buna ziua,

în cazul în care medicul nu este disponibil pentru a vă vedea, poate fi util să căutați un alt medic stomatolog sau să vă adresați la o unitate de urgență. În plus, discutați cu medicul dumneavoastră despre opțiunile de gestionare a durerii înainte de următoarea programare și asigurați-vă că întrebați și despre efectele secundare ale analgezicelor prescrise.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un remediu alternativ ce ar putea regenera pulpa dentară pierdută
  •