Acneea, tenul foarte gras

80 comentarii 1 2 3
0
07-06-2011, ora 14:37
utilizator_81247
Nu este medic/terapeut
utilizator_81247
Hristos S-a Inaltat!
Mr. Nick, am fost ieri intr-un magazin de cosmetice. Doamna de acolo a zis ca lucreaza de 20 de ani in domeniu si ca tenul meu nu este acneic ci cuperozic. Mi-a sugerat sa folosesc de la Garnier Pure Active un gel de curatare, exfoliant si un Roll-On pt cosuri, pe care le-am cumparat. Mi-a spus ca trebuie sa fol de la Gerocossen o crema pt ten cuperozic. Crezi ca este bine? Se pare deci ca nu am acnee, doar ca obrajii mei sunt rosii chiar daca nu stau in soare. Am vazut multe produse pt ten cuperozic, eu o sa incerc ce mi-a spus doamna.
As vrea sa te rog, sa imi sugerezi si tu ceva, in cazul in care toate astea nu or sa aiba efect, sau daca crezi ca ce mi-a spus ea nu este bine. Se mai trateaza tenul meu rosu?
Iti multumesc.
O zi frumoasa.
0
29-06-2011, ora 02:07
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Adevărat s-a înălţat!
Stimată dră/dnă TZICKa, cuperoza mai este cunoscută şi sub denumirea medicală de acnee rozacee, deci, oricum ar fi, dv. tot suferiţi de un tip de acnee - o acnee în care predomină eritroza(roşeaţa), unele comedoane şi telangiectazia (dilataţia unor vase de sânge). O fi lucrând doamna aceea 20 de ani în domeniu, dar... Mă rog, a făcut o mică greşeală, ceea ce este perfect inteligibil, în condiţiile în care noi, oamenii, greşim (Errare humanum este - A greşi este omeneşte!).
Apariţia acneei rozacee este declanşată de anumiţi triggeri ce dilată vasele sanguine de la nivelul feţei, determinând roseaţa, în principal. Cei mai frecventi factori declanşatori (triggeri) sunt: soarele (atât radiaţiile ultraviolete A (UVA, cât şi cele B (UVB) afectează pielea; cele UVA afectează sistemul imunitar al pielii şi duc la îmbătrânire cutanată prematură, iar cele UVB produc arsuri solare, produc insolaţie şi au efect cancerigen), efortul fizic, stresul emoţional, alimentele condimentate, alcoolul, băile fierbinţi, cofeina, gerul şi canicula, ba mai mult decât atât, există studii care relaţionează acneea rozacee (cuperoza) cu prezenţa patologică a bacteriei digestive Helicobacter Pylori.
_

Medicina modernă NU cunoaşte niciun tratament curativ pentru acneea rozacee. Tocmai de aceea, de obicei, tratamentul se axează pe reducerea semnificativă a simptomelor şi pe prevenirea agravării bolii.
Vă rog, ţineţi cont de măruile comportamentalo-igienice de mai jos, pentru că vă vor ajuta:
- îngrijiţi-vă pielea numai cu un săpun dermatologic Sebamed, sau cu loţiuni şi produse cosmetice pentru piele sensibilă - produse care să nu conţină alcool, să nu fie abrazive (care să nu aibă proprietatea de a "roade" pielea prin frecare), să nu fie comedogenice (să nu încihdă porii), ci să fie noncomedogenice şi să nu fie alergenice, ci hipoalergenice;
- folosiţi o cremă fotoprotectoare pentru a vă proteja pielea feţei când vă expuneţi la soare; folosiţi o cremă fotoprotectoare cu spectru larg UVA şi UVB, cu factor de protecţie solară de minim 40+ - 50+
__

De pildă, puteţi folosi următoarele 3 produse:
❶ Sebamed, săpun dermatologic----------*
❷ Rubialine, o cremă cu proprietăţi antiinflamatorii, vasoconstrictoare şi vasoprotectoare, care reglează mecanismul de termoreglare al pielii; folosită conform prospectului, după spălarea feţei cu săpun dermatologic.
----------*
❸ Avene Solare Cleanance SPF 40+, folosită inainte de expunerea la soare.
----------*
_

- identificaţi triggerii (factorii declanşatori): folosiţi un jurnal în care să vă notaţi zilnic toţi factorii care vă declanşează simptomatologia facială şi evitaţi-i pe cât posibil;
- evitaţi plimbările pe afară în intervalul 10-18, pentru a evita căldura excesivă, ca de altfel şi plimbările în zilele foarte umede şi geroase (în zilele geroase vă recomand să folosiţi un fular pe care să-l aplicaţi peste pomeţi şi nas, pentru a vă proteja pielea de ger şi vânt);
- reduceţi stresul din viaţa dv., în special cel emoţional, prin citirea unei cărţi, prin facerea unor exerciţii fizice moderate (exerciţiile fizice trebuie efectuate în încăperi răcoroase, pe perioade mai scurte de timp, cu intensitate mai mică), prin rugăciune, prin vizionarea unui film decent şi plăcut etc.;
- NU consumaţi băuturi alcoolice, nici medicamente care conţin alcool (dacă veţi fi nevoită să luaţi o tinctură medicinală, de pildă, diluaţi doza recomandată într-un pahar cu apă călduţă, pentru a favoriza evaporarea totală a alcoolului);
- NU consumaţi băuturi foarte calde, fierbinţi;
- NU faceţi băi fierbinţi;
- NU mergeţi la saună;
- NU consumaţi produse care conţin cofeină/cafeină (cafea, coca-cola etc.);
- NU consumaţi alimente foarte condimentate;
- Făcaţi-vă testul serologic care depistează anticorpii sanguini ai Helicobacter Pylori, dar şi testul care depistează antigenul H.p., din materiile fecale. Luaţi tratament pentru tratarea eventualei infecţii cu Helicobacter p.
_

În rest, faceţi tot posibilul să aveţi un regim de viaţă echilibrat, ţinând cont de trilogia funcţională esenţială pentru supravieţuirea trupului şi a sufletului - funcţia fizică (aveţi grijă de trupul dv., folosindu-l în scopuri pozitive), funcţia mentalo-psihică (aveţi grijă de gândirea şi sentimentele / emoţiile dv., menţinându-le cât mai mult pe lungimea de undă a pozitivismului) şi funcţia spirituală (aveţi grijă ca gândurile, cuvintele şi faptele dv. să nu vă îndepărteze de Dumnezeu, ci să vă apropie; mergeţi cât de des puteţi la Sfânta Biserică, rugaţi-vă, spovediţi-vă corect şi complet folosind un îndreptar de spovedanie etc.) şi cultivaţi-vă zilnic voinţa de a vă ajuta semenii aflaţi în diferite necesităţi, după putinţa dvs., chiar şi doar cu un zâmbet, o mângâiere, un cuvânt, o rugăciune sau o cană cu apă.

(*modificat de administrator)
0
29-06-2011, ora 02:16
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Îmi cer iertare, am făcut câteva greşeli din cauza grabei. Deşi am scris destul de încet, pentru a-mi lăsa gândirea să-şi facă treaba în parametrii optimi, să spun aşa, nu am fost întotdeauna atent la ce-am tastat.
Sper să înţelegeţi perfect ce v-am scris, în ciuda greşelilor, pentru că nu mai am timp să fac corecturile de rigoare. Doar mi-am permis să vă aduc la cunoştinţă faptul că veţi întâlni câteva pe parcursul lecturii mesajului meu anterior. Mulţumesc pentru înţelegere!
Însănătoşire grabnică.
_

Toate cele bune,
Nick
0
04-07-2011, ora 14:05
utilizator_81247
Nu este medic/terapeut
utilizator_81247
Stimate Mr.Nick iti multumesc foarte mult. Tot respectul.
Nu am mai cumparat crema aceea, pt ca nu am gasit-o nici in farmacii, si nici la doamna cu care am vorbit, nu i-au mai adus. Poate ca nu mi-ar face bine.o sa incerc sa comand ceva, din ceea ce mi-ai sugerat tu.
Multumesc.
Iti doresc ca toate problemele tale sa se rezolve, pentru ca si tu ajuti pe toata lumea.
0
05-07-2011, ora 15:21
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă TZICKa, sunteţi o drăguţă şi jumătate. Mulţumesc pentru cuvintele frumoase!
Am uitat să vă scriu ceva foarte important. Demodex folliculorum, un mic parazit acarian, este foarte frecvent o cauză comună care stă la baza producerii acneei rozacee. Nu mai reţin dacă dv. v-aţi făcut vreo investigaţie pentru a evidenţia prezenţa parazitului pe pielea dv. afectată. V-aţi făcut? Dacă da, ce tratament topic aţi luat? În afară de Ruboril şi Metroruboril. Dacă nu v-aţi făcut, făceţi-vă! :)
Vă mulţumesc pentru urări. Tot ce îmi doriţi mie să aveţi dv. parte înmiit.
Vă sărută şi îmbrăţişează, amical,
Mr. Nick
Pup!
0
05-07-2011, ora 21:29
utilizator_81247
Nu este medic/terapeut
utilizator_81247
Buna seara, Stimate Mr.Nick,
Vreau sa iti spun ca am cautat sensul unor termeni despre care nici macar nu aveam habar, dar momentan nu ma pot ocupa de mine, pentru ca trebuie sa scap de licenta si sa termin cu stresul asta. In mod normal nu ar trebui sa existe acest cuvant in vocabularul limbii romane, dar asa ne formeaza "sistemul", care din punctul meu de vedere e foarte prost. Stresul a fost creat de oameni odata cu tot ce avem pana astazi.
Azi am avut examenul de dinainte de licenta, a fost foarte aiurea, m-am saturat. Creierul meu vrea sa dea reject la tot. Mi-au mai iesit 2 cosuri:))
Dupa ce o sa termin cu tot, o sa fiu preocupata doar de prb. care ma intereseaza si cu care ma confrunt.
Oh, this life...its so difficult.
O seara frumoasa, multumesc pentru raspunsuri, toate bune.
P.s Alimentele cu caragenan si alte chimicale folosite pt depopularea globului nu or sa ne insanatoseasca, oricate produse am folosi pt ten, dar totusi speranta moare ultima.
Intr-adevar atunci cand te intereseaza ceva, cauti si poate ajungi sa cunosti mai multe decat un om care stie multe dar fol totul in scopuri negative, ucigatoare. Asa ca nu iti trebuie 7000 de facultati ca sa fii destept, si nici mai putine ca sa realizezi manipularea la nivel mondial.
Esti un om deosebit si altruist. Daca am putea fi toti la fel...
0
09-07-2011, ora 22:08
utilizator_81247
Nu este medic/terapeut
utilizator_81247
Inca ceva important...lenjeria de pat, trebuie des schimbata, fetele de perna mereu curate...ca atunci si tenul se simte bine:)
0
10-07-2011, ora 23:07
utilizator_81247
Nu este medic/terapeut
utilizator_81247
Buna seara Mr. Nick.
Ce parere ai despre produsele de la Lifecare din Germania? Am cumparat azi o crema, si un Roll-on fara coloranti artificiali si fara aluminiu, care stim ca produce cancer...sunt produse bio. Ma intereseaza, si cred ca sunt bune.
Eu nu mi-am facut nici un fel de investigatie, nu imi place sa merg la doctori pt ca nu am incredere, si nu vreau sa stiu de nici un fel de vaccin sau test sau ORICE altceva. Mi-e frica si prefer sa ma bazez pe propria intuitie. Nu am bani pt cine stie ce tratamente si crede-ma ca degeaba le-as face ca la cate probleme sunt in viata asta cred ca nu ar avea nici un efect.
Si bineinteles ca prb cele mai multe sunt in interiorul nostru, dar nici ele nu apar fara motive.
0
16-07-2011, ora 16:13
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă TZICKa, ce termeni nu cunoaşteţi? Menţionaţi-i, ca să vi-i pot explica eu, dacă îi cunosc, la rândul meu :)
Ştiu cum este să fii stresat, dar staţi liniştită, totul va fi bine.
Din păcate, în altă ordine de idei, pornind de la rândurile scrise de dv., cele referitoare la manipularea la nivel mondial, trebuie să vă spun că trăim într-o lume în care întunericul primează şi la propriu, dar mai ales la figurat, în detrimentul luminii, după cum bine cred că aţi observat. Mulţi dintre noi, oamenii, suntem minţiţi, manipulaţi, înşelaţi şi îmbolnăviţi, prin mijlocirea directă sau indirectă, voluntară sau involuntară, cu ştiinţă sau fără ştiinţă, cu gândul, vorba sau fapta a unor alţi oameni însetaţi de putere şi de dorinţa de a face rău. Lumea a ajuns la unul dintre cele mai degradabile stadii posibile, tocmai de aceea Dumnezeu va îngădui ca această generaţie să trăiască vremurile de pe urmă. Apocalipsa a început să se împlinească! Omenirea se bucură de ultima parte a vieţii ei; până la sfârşitul anului 2012 şi începutul anului 2013 vor avea loc evenimente incredibil de grave, atât de grave, încât vor îngenunchea de durere toate popoarele lumii, dar nici atunci nu vor dori să se apropie de Dumnezeu, să-şi schimbe în bine vieţile, fapt pentru care... :( Veţi fii martoră la ce se va întâmpla, cel mai probabil, pentru că veţi vedea catastrofele în cadrul buletinelor de ştiri. Veţi citi cu propria dv. gură faptul că SUA va falimenta şi va ajunge să fie ca un stat din lumea a treia; că se va pune în circulaţie o monedă unică mondială, după ce dolarul se va devaloriza complet, ca de altfel şi euro, moneda unică europeană; cum veţi citi şi ştirea că cel mai puternic stat din lume va fi China, ca de altfel şi că schimbările politice vor declanşa cel de-al treilea război mondial, război care va culmina cu obligativitatea implantării cipului 666, RFID, în mâinile drepte şi/sau în frunţile tuturor oamenilor şi cu instaurarea noii ordini mondiale, a guvernului mondial condus de însuşi antihrist, care va dori să distrugă creştinismul şi tot ce are legătură cu Dumnezeu, aşa cum bine se menţionează în Apocalipsa Sfântului Ioan. Citiţi Apocalipsa!
NU vă speriaţi, nu aveţi de ce. Dumnezeu nu va lăsa să se întâmple nimic pentru răul nostru, al oamenilor, ci pentru binele nostru, cu atât mai mult cu cât mulţi dintre noi ne trezim la realitate doar în timpul sau după un moment de suferinţă.
_

Trecând de la un subiect la altul, răspunzându-vă succint, produsele Lifecare sunt bunicele, dar aveţi grijă să vi le achiziţionaţi doar pe cele care se potrivesc tenului dv.
Mă bucur că vă bazaţi pe propria dv. intuiţie, însă trebuie să ştiţi că nu faceţi bine că refuzaţi să consultaţi un medic. Un medic specialist vă poate ajuta, fapt pentru care puteţi avea încredere într-o oarecare măsură, într-un astfel de medic.
DA, chiar aveţi dreptate, problemele cele mai multe sunt în interiorul nostru, şi da, nu apar fără motive. Că tot aţi atins acest punct sensibil, trebuie să ştiţi faptul că orice afecţiune fizică sau mentalo-psihică, apărută la nivel de trup, gândire sau sentimente/emoţii, are şi un substrat spiritual. O simplă greşeală poate afecta sufletul omului, iar afectarea sufletească, într-un interval de timp anume, se prelinge, să spun aşa, se propagă şi la nivelul trupului, ca de altfel şi la nivelul minţii. Greşeala este sau poate fi un păcat! Însuşi Dumnezeu porunceşte oamenilor să-şi mărturisească păcatele, în Vechiul Testament, ca formă de îndreptare şi vindecare, pe când în Noul Testament, mărturisirea păcatelor este ridicată chiar la rang de taină de către Mântuitorul nostru Iisus Hristos - Sfânta Taină a Spovedaniei - prin puterea jertfei Sale de răscumpărare şi iertare a păcatelor.
" De se va face cineva vinovat şi îşi va mărturisi păcatul, ..., îl va curăţa preotul prin aceasta de păcatul său şi i se va ierta păcatul" (Levitic 5:5, 6).
În acest sens, dră/dnă TZICKa, pentru binele dv. vremelnic şi veşnic, vă rog mult să faceţi tot posibilul să aveţi o comuniune cu Dumnezeu. Discutaţi cu duhovnicul dv. (dacă nu aveţi un duhovnic, faceţi-vă); spovediţi-vă corect şi complet, folosind un îndreptar de spovedanie, şi împărtăşiţi-vă, în cazul în care vi se dă voie; mergeţi cât de des puteţi la Sfânta Liturghie şi la Sfântul Maslu; ţineţi post, chiar şi în afara posturilor mari, lunea, miercurea şi vinerea; rugaţi-vă dimineaţa, după sculare, şi seara, înainte de culcare, cel puţin; rugaţi-l pe duhovnicul dv. să vă citească Moliftele Sfântului Vasile cel Mare + alte rugăciuni de dezlegare; mâncaţi o bucăţică de anafură, dimineaţa, pe stomacul gol, după care beţi aghiazmă mică, strict în zilele în care sunteţi curată trupeşte, şi faceţi o sfeştanie în casă. Într-o singură expresie, apropiaţi-vă de Dumnezeu mai mult decât deja sunteţi, dacă sunteţi; pentru binele dv.!
_

Vă doresc toate cele bune, din toată fiinţa.
Graţie şi binecuvântări divine!
Cu respect,
Nick
0
24-07-2011, ora 18:38
utilizator_81247
Nu este medic/terapeut
utilizator_81247
Bună ziua, Mr Nick,

Intr-adevar, asa este, ai dreptate. Pe scurt: Amero (moneda unica), rasa galbena (China) si Razboiul Mintii, ca sa nu ne lungim in discutii cu tenta religioasa, aici.
Iti multumesc pentru sfaturi, sa sti ca toata lumea ar trebui sa citeasca ce mi-ai scris.
P.s Ti-am lasat un msj pe mail.(Cathy C)
Multumesc inca o data. Sa aiba Doamne-Doamne grija de tine.
0
25-07-2011, ora 04:49
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă TZICKa, da, observ că sunteţi informată (moneda amero va fi moneda unică în cadrul Uniunii Nord Americane, uniune compusă din Sua, Canada şi Mexic).
Cu multă şi deosebită plăcere v-am oferit respectivele sfaturi. Sunteţi liberă să ţineţi sau nu cont de ele!
Mulţumesc pentru e-mail. Vă voi răspunde în momentul în care vă va veni rândul, pentru că mai am de răspuns la foarte multe e-mail-uri primite înaintea e-mail-ului dv.
Să fiţi binecuvântată!
Numai bine,
Nick

Post Scriptum - Sunteţi foarte drăguţă!
0
26-07-2011, ora 12:33
utilizator_81247
Nu este medic/terapeut
utilizator_81247
Hi, Mr Nick,
Thank you very much, you are also nice.
Te-ai trezit very early in the morning :)
Da, pe langa ce spuneai mai sus...sa nu mai vbm de industria muzicala condusa si ea din umbra de Illuminati si francmasoni.
Practically, not only teoretically, we are mentally controled, manipulated, imprisoned in a "free world.". De asta nu-i bine sa credem tot ce vedem, auzim...
Ar fi bine sa fim mult mai uniti, sa discutam despre prb astea, numai ca unii nu vor sa mai creada nimic, (intr-o lume in care nu mai sti ce sa crezi.)
Best wishes.
Tzika
0
27-07-2011, ora 00:31
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hello!
Thank you, english girl :)
Despre Illuminati / Francmasoni nu vreau să vorbesc, pentru că mi se face greaţă.
Mulţumesc mult pentru urările bune.
Toate cele bune,
Nick
0
14-08-2011, ora 21:33
oanacm
Nu este medic/terapeut
oanacm
A încercat cineva tratamentul cu lumină de tip Bioptron pentru cicatricile post acneice?
Dacă da, aş dori mai multe informaţii privind eficienţa.
De asemenea, m-ar interesa şi cîteva informaţii orientative privind preţul şi un cabinet/centru/ doctor serios din Bucureşti care foloseşte această tehnică.

Mulţumesc!
0
11-09-2011, ora 04:54
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Oanacm, tratamentul cu lumină este foarte eficient pentru estomparea cicatricilor atrofice profunde şi extraordinar de eficient pentru tratarea cicatricilor atrofice superficiale (nu foarte adânci), însă eficacitatea lui depinde de tipul luminii uzate şi de modul în care este ea difuzată pe suprafaţa pielii.
Un astfel de tratament puteţi să vă faceţi în cadrul clinicii Dermastyle, cu ajutorul dnei dr. Mihaela Leventer.
_

DR. MIHAELA LEVENTER - Medic primar dermatolog
CLINICA DERMASTYLE
Str. Sevastopol nr. 13-17, sector 1, Bucureşti, Centrul Diplomat, et. 1, apt. 204
Telefon: (021) 310 65 07;
Fax: (021) 310 65 08;
Mobil: 0722 363 577
Programări: luni - vineri 14.00 - 19.00
Mail: contact@dermastyle.ro
_

Informaţiile dorite le veţi putea obţine sunând la clinică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Nick
0
11-09-2011, ora 16:11
lializ
Nu este medic/terapeut
lializ
buna mr Nick
as vrea sa stiu daca crezi ca este vreo diferenta intre produsele clearogen din SUA si cele care se vand in romania?
mi-am luat si eu aceste produse din romania in urma cu 2 sapt si desi incep sa se vada rezultate pozitive,
vreau totusi sa fiu sigura ca folosesc exact ceea ce ai folosit tu pt a scapa definitiv de aceasta boala groaznica.

As vrea sa mentionez ca sufar de acnee de aproape 10 ani si am folosit tot ce este pe piata romaneasca, am fost la cel putin 10 dermatologi pana acum dar care nu au facut alceva decat sa inrautateasca situatia, am folosit inclusiv roaccutane care a fost groaznic (efectele secundare sunt de neimaginat, nu-l recomand nici dusmanilor).

Te apreciez pt faptul ca incerci sa incurajezi persoanele care sufera de aceasta afectiune, daca ai trecut prin asta inseamna ca stii ce este in sufletul unei persoane cu acnee si ce lupta cu ea insasi trebuie sa duca pt a supravietui.Dar sper ca aceste produse pe care le recomanzi sa faca o diferenta in viata noastra.:)
0
13-09-2011, ora 08:27
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Lializ, o dată am avut curiozitatea să accesez site-ul dedicat Clearogenului importat în România, pentru a verifica lista de ingrediente. La nivel de ingrediente NU există nicio diferenţă între Clearogenul din Sua şi cel din România - sunt la fel de calitative. Diferenţe nu există nici la nivel de ambalaj, din câte am observat, însă la nivel de preţ, da, există.
În SUA un set Clearogen costă 75 de dolari, adică maxim 240 Ron (2.400.000 ROL), iar în România un set costă aproape DUBLU. Firma care importă Clearogenul efectiv jecmăneşte românul de rând, pentru că NU are de ce să dubleze preţul, în condiţiile în care taxele de transport şi cele de import nu sunt deloc mari, şi vă spun din proprie experienţă, pentru că eu am importat Clearogenul din Sua, între 2007 şi începutul lui 2009, când nu era cunoscut în România şi când nu exista în nicio ţară din Europa, astfel că ştiu taxele (firma, draga de ea, ar fi trebuit să vândă Clearogenul cu maxim 300 de RON, în niciun caz cu 450 de Ron). Dar asta este, trăim în România.
Mă bucur că aveţi rezultate pozitive, slavă Domnului!

Eu mi-am tratat acneea cu Clearogen. Citiţi mărturia mea, accesând link-ul de mai jos:
http://forum.romedic.ro/prod/Cum_mi-am_tratat_eu_acneea, __cu_ajutorul_produsului_Clearogen, __dup%C4%83_c%C3%A2%C5%A3iva_ani_de_co%C5%9Fmar!_059826.html
(dacă link-ul nu funcţionează, daţi click pe poza mea; odată intrată în profil accesaţi secţiunea subiecte şi daţi click pe subiectul: "Cum mi-am tratat eu acneea, cu ajutorul produsului Clearogen, după câţiva ani de coşmar").
_

Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Însănătoşire grabnică.
Toate cele bune,
Nick
0
13-07-2014, ora 11:49
fufu24
Nu este medic/terapeut
fufu24
buna!am puncte negre si pori dilatati de ani de zile si am incercat tot felul de remedii naturiste dar fara prea mari rezultate...as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati putea recomanda ceva
0
16-07-2014, ora 14:30
mihaelatrusca
Nu este medic/terapeut
mihaelatrusca
buna ziua! ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi in legatura cu acneea?? a aparut pe fata mea de acum 2 ani din cauza soarelui iar de atunci am fata mereu plina de cosuri. de un an jumate tot merg la dermatolog dar cosurile tot persista iar cand nu mai iau tratament apar si mai multe.am incercat si cu zinerit, roacutanne izotrixim, ivapur(recomandate de dr) dar degeaba. cosurile erau inainte foarte mari si rosii, iar acum au inceput sa fie mici si multe. am mai incercat sa le mai tin sub control putin cu o lotiune cu musetel dar tot nu imi trec.
0
02-10-2014, ora 22:17
andreea8346
Nu este medic/terapeut
andreea8346
Buna
Cred ca ar trebui sa-ti schimbi medicul. Cred ca IPL sau peelingul chimic te-ar ajuta. In cazul meu a functionat.
Adaugă un comentariu / răspuns
80 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Influenta alimentatiei asupra dezvoltarii acneei
  • Coșurile (acneea)
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Ce tip de ten ai și cum îl îngrijești?
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  •