Acum 2 saptamani am suferit o rezectie apicală

Acum 2 saptamani am suferit o rezectie apicală. Totul adecurs bine, dar gingia nu s-a închis. Astăzi mai este o gaură micuţă.Există riscul să se infecteye, pot intra pe acolo viruşi? Îmi este frică deoarece am tot avut probleme cu granuloame.Aţele au fost scoase.
4 comentarii

Poate dura cateva saptamani pana se vindeca complet gingia; igienizati bine si clatiti cu apa de gura ( vi s-a prescris vreo apa de gura dupa rezectie?! ).

Puteti folosi orice apa cu clorhexidina pentru cateva zile-7-10 zile ( Parodontax, Corsodyl, Curasept 0, 12% ) pentru o curatarea mai buna a mucoaselor. Dar stati linistita, granulomul nu se formeaza prin gingia ce se vindeca mai incet.

Daca se scurge un lichid albicios este o problemă?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9sutura incompleta linga punte dupa rezectie apicala
- 8rezectie apicala???
- 5fatete dentare.. 10 dinti de sus
- 2Dupa Rezectia apicala
- 2Abces Dentar? Rezectie apicala sau nu Dx!
- 1Intrebare - rezectie apicala
- 1Infectie dentara-rezectie apicala
- 5rezectie apicala si sinuzita...
- 4rezectie apicala
- 2dupa rezectia apicala... umflatura catre ochi
- 3rezectie apicala
- 0Recuperare rezectie apicala
- 1rezectie apicala
- 5Complicații rezecție apicala
- 1Tratament endodontic + Rezectie Apicala + Chistectomie - toate in 24h
- 4Durere la percutie dupa rezectie apicala
- 1Rezectia apicala