Acupunctura pentru sinuzita ?

09-07-2019
AnamariaDe
Nu este medic/terapeut
AnamariaDe
Buna ziua ! Sunt diagnosticata cu sinuzita MAXILARA bilaterala, dar nu de cauza infecțioasă, credeți ca prin intermediul acupuncturii pot rezolva ceva? Mulțumesc !
3 comentarii
4
14-07-2019, ora 18:19
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună ziua!

AnamariaDe, eu eram într-o stare deosebit de precară din cauza sinuzitei. Medicul vroia să mă opereze. NU puteam lua niciun antibiotic. Am luat decizia să nu mă operez, pe fondul unor motive personale. Am decis să merg pe mâna unei enzime despre care citisem mult - o enzimă despre care s-au scris multe cărți. Pe scurt și la obiect, am luat serrapeptase (serapeptază) timp de 3 luni de zile, cu o oră înainte de masă, pe stomacul gol (se poate lua și la două ore după masă, dar cel mai mare efect îl are pe stomacul gol). După cele trei luni, adio sinuzită. M-am vindecat complet, medicului nu i-a venit să creadă. S-a putut și fără antibiotice!
Ca fapt divers, se găsesc o sumedenie de suplimente pe bază de serapeptază, în special la magazinele naturiste românești on-line. Serrapeptase 250000iu, 60 comprimate, Natures Aid - este un produs foarte bun, testat pe mine.
Fiecare este diferit, poate că unii oameni au nevoie de doze mai mari administrate pe o perioadă de timp mai mare de 3 luni. În general, 250.000 UI/zi este o doză optimă. Am citit pe ------* că li s-a administrat unor subiecți umani și doze de 1.000.000 UI/zi fără a se întâmpina reacții adverse.
Serapeptaza este o enzimă miracol!
În altă ordine de idei, da, acupunctura te poate ajuta.

Multă sănătate.
Toate cele bune,
Mr. Nick

(*modificat de admin)
0
17-07-2019, ora 22:44
AnamariaDe
Nu este medic/terapeut
AnamariaDe
Mulțumesc frumos pentru răspuns și pentru timpul acordat ! Ti minte dacă erau in flacon(Sticluța)sau in pungulita speciala tabletele ? Ca am găsit doua feluri
Multă sănătate!
4
21-07-2019, ora 23:34
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara!

AnamariaDe, cu plăcere. Tabletele erau în flacon.
Ai mare grijă când cumperi serapeptaza. Ca să își facă efectul scontat, serapeptaza trebuie musai să fie încorporată în capsule sau tablete gastro-rezistente (Enterically-Coated); numai în acest mod aceasta ajunge direct în intestin fără a fi atacată și distrusă de sucurile gastrice.
Serapeptază gastro-rezistentă în genul acesta:
---------*

Toate cele bune.
Multă sănătate!

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.