ADN OSOS
am 32 de ani si de 3ani ma tot dor oasele ( in special coloana ), am facut densitatea osoasa care a istit pros din punctul doct.( diagnostic osteopenie), acum 2 sapt am facut alte analize 3 din ele sunt ok dar analiza de ADN osos este peste maxim, cel putin asa au lasat de inteles asistentele. CE INSEAMNA ADN OSOS CU VALORI DE 150...PESTE MAXIMA ?
Va rog sa imi spuneti daca este o boala genetica sau nu, si daca fetita mea ar putea avea aceasi boala, cum aflu.
Va rog sa imi spuneti daca este o boala genetica sau nu, si daca fetita mea ar putea avea aceasi boala, cum aflu.
1 comentarii
Mă numesc Lena, sunt o pesoană cu handicap şi vă rog tare mult dacă mă poate ajuta cinvea în următoarea problemă.Nanism cu Acondroplazie – acesta este diagnosticul copilaşului meu scump, în vârstă de 7a ani, se manifestă cu întârzieri de creştere, deformări de oase şi mai ales i se rod cartilagele şi din această cauză are dureri la articulaţii.
Am toată speranţa şi încrederea că cei care vor citi cuvintele de mai sus şi ştiu un medic cu suflet mare care să mă poată ajuta sau un centru de recuperare cu un bazin de înnot, nu ştiu orice poate fi pentru ajutor.
telefon 0236/342199.
Am toată speranţa şi încrederea că cei care vor citi cuvintele de mai sus şi ştiu un medic cu suflet mare care să mă poată ajuta sau un centru de recuperare cu un bazin de înnot, nu ştiu orice poate fi pentru ajutor.
telefon 0236/342199.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70
- 1Durere oase, articulatii
- 2RMN genunchi - post accident schi