Adolescenta la băieți

12-01-2018
Băiatul mic
Nu este medic/terapeut
Băiatul mic
Buna ziua! Vin si eu cu o întrebare daca se poate. Am vârsta de 14, o înălțime de 1.68 și o greutate de 61 kg. Ma uit la colegii mei si ei au 1, 75, par pe multe zone ale corpului, unii au si vocea groasa su se lauda cu un organ genital masculin mare, ceea ce eu nu am.Mentionez ca a început sa imi crească păr pubian drept si cam de 3 luni am acnee pe fața (chiar multa). Întrebarea mea este daca ii voi ajunge in cele menționate si cam im cât timp?

Mai mentionez ca ei au penisul in stare erectă de 13-15 cm si eu de 7 cm.

Ei in stare moale de 7-8 cm eu de 3 cm
6 comentarii
0
15-01-2018, ora 09:18
Psiholog Berdei Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Berdei Roxana
Buna, nu este cazul sa iti faci griji. Ai rabdare! Fiecare are propriul ritm de dezvoltare.
1
15-01-2018, ora 10:54
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, iti recomand sa mergi la un control medical care sa cuprinda si niste analize medicale specifice - hormonale.
1
15-01-2018, ora 12:38
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
Fiecare are ritmul lui de dezvoltare, dar pentru a înlătura orice suspiciune e bine să mergi la medicul de familie și să iei o trimitere către endocrinolog
0
15-01-2018, ora 13:00
Băiatul mic
Nu este medic/terapeut
Băiatul mic
Fratele meu care are 17 ani tot asa greu s-a dezvoltat, cam pe la 15 ani
0
16-01-2018, ora 19:16
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Spui ca si fratele tau "s-a dezvoltat asa greu, de la 15 ani" - asta e varsta fireasca de la care intri in adolescenta si schimbarile fizice abia incep sa se vada. E firesc ce descrii si ti-ar fi de mare ajutor niste analize si o consultatie la endocrinolog - vei vedea ca nu e nimic gresit in dezvoltarea ta. Stiu ca la varsta asta e foarte importanta comparatia cu ceilalti, doar ca iti aduce mari dezavantaje sa te compari fizic, cu altii. Fiecare om e unic, are ritmul propriu de dezvoltare, deci si tu esti unic. Lasa comparatiile, bucura-te de frumusetea varstei tale, petrece timp cu prietenii tai si cu fratele daca poti si vei observa cu surprindere ca alegand sa te concentrezi pe cum sa iti petreci timpul avand activitati placute, dar si preocupari care sa priveasca educatia(sa iti poti crea cu succes un traseu profesional, pe baza cunostintelor din scoala), deja ai crescut frumos, armonios si echilibrat. Ai rabdare si fii bland cu tine si corpul tau. Da-i corpului timpul de care are nevoie sa se dezvolte asemeni unui copac puternic, sanatos si falnic. Fii atent la ce mananci(fastfood-ul creaza dezechilibre in corp, produce cosuri, etc, bauturile acidulate si cele de tip energizant, cum ar fi cola, red bull, etc, iti epuizeaza si incetinesc ritmul cresterii), cat si cand dormi(lipsa unui program de somn produce si ea dezechilibre), cat iesi pe afara si cata miscare faci/nu faci(ori activitate in exces, sau deloc - dauneaza), sa ai prieteni adevarati, care sa nu te critice, sa te inteleaga(decat 10 prieteni falsi, mai bine 1 si bun!), sa petreci putin timp folosind tehnologia(asta inseamna: tv, tableta, telefon, calculator, etc), fa un sport (nu neaparat de performanta), citeste, fii curios si vei creste armonios, echilibrat.
Iti doresc multa incredere in fortele tale, sa fii sanatos si sa te bucuri de viata, traind in echilibru!
0
16-01-2018, ora 20:04
Băiatul mic
Nu este medic/terapeut
Băiatul mic
Mulțumesc mult de răspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Disforia de gen accelerează tranziția la pubertare
  •