afectiune de mucoasa gingivala

26-07-2011
roxanavasilescu
Nu este medic/terapeut
roxanavasilescu
De circa 2 saptamani incerc, la recomandarea mai multor medici stomatologi la care m-am prezentat, sa dau de dr Tovaru la cabinetul privat. La Facultate am fost consultata (cam in fuga) de altcineva si am surprins un comentariu cum ca ar trebui sa fiu vazuta totusi de dr Tovaru. M-am interesat (tot acolo) ce ore de consultatie are si mi s-a spus ca nu are un program fix ci vine pentru cca o ora sa vada diferite cazuri. Rog, daca stie cineva vreun numar de telefon al cabinetului privat sa mi-l comunice. Am fost indrumata pe Str Eminescu, dar la interfon nu raspunde nimeni si pana acum am facut rost de doua numere de telefon dar la unul de asemenea nu raspunde nimeni iar celalalt figureaza ca nealocat.
1 comentarii
0
26-07-2011, ora 18:08
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Bucuresti?
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul