Afectiuni fara diagnostic - transpiratie extrema talpi, palme, axile - numai ziua

Buna seara!
Am 40 de ani si niste simptome pentru care nu mi s-a pus niciun diagnostic.
De dimineata, la scurt timp dupa trezire, incep sa-mi transpire talpile, apoi palmele si axilele.
Sunt nevoita sa port sosete mereu, iar daca peste zi le dau jos, se umezesc instantaneu talpile si palmele.De cand ma pregatesc sa plec de acasa si pana ma intorc este un calvar. Mi-am schimbat locul de munca, profilul, am urmat tratamente homeopate si naturiste, anxiolitice, pentru emotivitate, relaxarea sistemului nervos, deoarece am banuit o distonie neuro-vegetativa.
Am folosit cam toate antiperspirantele din comert, inca mi-am mai preparat si acasa, bai cu ceaiuri, etc. Am facut un test de biorezonanta, si mi s-a spus ca glanda pineala nu functioneaza corect, ea fiind influentata de lumina si intuneric, iar eu noaptea nu transpir deloc.
As vrea sa stiu daca existra un tratament sau ce analize ar trebui sa fac, sa aflu cauza acestei probleme.
Va multumesc frumos!
Am 40 de ani si niste simptome pentru care nu mi s-a pus niciun diagnostic.
De dimineata, la scurt timp dupa trezire, incep sa-mi transpire talpile, apoi palmele si axilele.
Sunt nevoita sa port sosete mereu, iar daca peste zi le dau jos, se umezesc instantaneu talpile si palmele.De cand ma pregatesc sa plec de acasa si pana ma intorc este un calvar. Mi-am schimbat locul de munca, profilul, am urmat tratamente homeopate si naturiste, anxiolitice, pentru emotivitate, relaxarea sistemului nervos, deoarece am banuit o distonie neuro-vegetativa.
Am folosit cam toate antiperspirantele din comert, inca mi-am mai preparat si acasa, bai cu ceaiuri, etc. Am facut un test de biorezonanta, si mi s-a spus ca glanda pineala nu functioneaza corect, ea fiind influentata de lumina si intuneric, iar eu noaptea nu transpir deloc.
As vrea sa stiu daca existra un tratament sau ce analize ar trebui sa fac, sa aflu cauza acestei probleme.
Va multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Urticarie la efort si la cald - si transpir foarte abundent
- 5baietel de 6 ani care transpira foarte tare cam de 2 ani
- 7Transpiratii abundente
- 16Probleme ORL
- 4Transpiratie excesiva pe timpul noptii
- 6traspir groaznic.. am incercat orice si fara niciun rezultat
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 1transpiratie excesiva
- 3transpiratie excesiva..la cel mai mic efort...
- 2Hiperhidroza avansata
- 3Transpiratie excesiva in zona intima
- 0Transpiratie excesiva!
- 1Posibil tbc ?
- 8Transpir tare mult
- 0Transpirație abundentă
- 1Transpir excesiv matale noaptea
- 3Transpirație abundenta
- 1Transpiratie
- 1După 10 ani nu am diagnostic - senzație de frig, mă dor toate, foarte istovita, simt cum mă sting
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: