ajutati-ma!

03-03-2018
Aspiri
Nu este medic/terapeut
Aspiri
Am iesit cu un tip ceva vreme si eram foarte atrasi unul de celalat, tensiunea sexuala era vizibila! In seara in care ar fi trebuit sa trecem la nivelul urmator, la inceput a fost ok, incepuse bine insa la un moment dat el s a retras vazand ca penisul lui nu mai era erect, am incercat sa-l ajut sa si revina insa degeaba! Eu am banuit ca deja ejaculase pt ca in timpul actului o tot scotea si am observat o pata uda pe pat insa el a negat! Am decis sa mai stam putin si mai incercam, el deja era iritat si panicat de faptul ca nu i se scoala! Am incercat sa l calmez ca o doar un moment nefast insa era suparat si a iesit putin din camera, a stat singur si a baut energizante ai a fumat cateva tigari! S a intors in camera si am mai incercat insa nu a tinut mai mult de 10 min max dupa care a ejaculat putin! Situatia a creat o tensiune mare si el era panicat ca are 25 de ani si nu i se mai scoala si ca nu i s a mai intamplat niciodata, era frustrat( fiind f orgolios). Am decis sa merg acasa insa de atunci relatia s a rupt, s a racit ! Ce pot sa fac in situatia asta? Il plac si vreau sa l ajut insa nu vreau sa pun presiune pe el! Va multumesc!
1 comentarii
1
20-05-2018, ora 22:53
Jonny Mnemonic
Nu este medic/terapeut
Jonny Mnemonic
Un mare psiholog is psihiatru, poate cel mai mare care a existat vreodata cred eu, cu numele de Viktor Frankl a descris in cartea sa "Teoria si Terapia nevrozelor-introducere in Logoterapie si analiza existentiala" despre cazuri de barbati care au avut probleme erectile, dar care sau rezolvat relativ simplu.

Problema de multe ori care apare este dorinta barbatului de a duce actul sexual la capat, dar aceasta, (el o numeste hiperintentie) dorinta a barbatului il duce de multe ori intr-un blocaj mental.Cum a rezolvat problema Frankl???...
Le spunea celor care aveau aceste probleme ca le interzice pe o perioada de o saptamana sau doua sa aiba relatii sexuale, dar in acelasi timp au voie sa stea goi unul langa altul si sa se imbratiseze sa se iubeasca, dar sa nu aiba loc efectiv coitul. Veneau dupa o saptamana si spuneau ca au incercat sa respecte "interdictia" dar sa ajuns de 3 ori la coit. Sa dat furios si a insistat ca macar in saptamana a doua sa ii respecte instructiunile. Au trecut doar cateva zile si l-au sunat din nou ca sa ii comunica ca fusesera incapabili sa il asculte, si ca de aceasta data se ajunsese chiar de mai multe ori pe zi la coit.
Care este avantajul acestei metode: il scapa pe barbat de aceasta hiperintentie de a se ridica la anumite standarde, deci eliberandu-l de aceasta, el ajunge in mod firesc, la o relatie absolut fireasca.
Sunt mai multe cazuri descrise in aceasta carte, dar ideea e cam asta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici