Priapism de la sertralină
Anul trecut am început un tratament cu sertralină pentru probleme psihice. În luna mai a anului trecut am făcut și un RMN pe pelvis din alte motive și am observat că pereții la vezica urinară sunt puțin îngroșați spre deosebire de luna februarie când abia începusem tratamentul cu sertralină și am făcut CT.
În luna iulie, am început să mă trezesc noaptea ca să merg la toaletă, ceea ce înainte nu se întâmpla deoarece nu consum lichide cu 6 ore înainte de culcare.
Atunci am înțeles că ceva se întâmplă.
Recent am mărit doza de sertalină și simt o presiune și mai mare pe penis. Am probleme doar noaptea, multe ore este în erecție și revine după câteva minute după ce mă trezesc. Pe parcursul zilei n-am probleme.
Ar trebui să apelez la un urolog? Sertralina mă ajută mult și n-aș vrea să renunț la ea.
În luna iulie, am început să mă trezesc noaptea ca să merg la toaletă, ceea ce înainte nu se întâmpla deoarece nu consum lichide cu 6 ore înainte de culcare.
Atunci am înțeles că ceva se întâmplă.
Recent am mărit doza de sertalină și simt o presiune și mai mare pe penis. Am probleme doar noaptea, multe ore este în erecție și revine după câteva minute după ce mă trezesc. Pe parcursul zilei n-am probleme.
Ar trebui să apelez la un urolog? Sertralina mă ajută mult și n-aș vrea să renunț la ea.
1 comentarii
Vorbiți întâi cu psihiatrul care v-a dat tratamentul, poate vă mai adaugă ceva la schema de tratament. Dacă este cazul vă trimite el la urolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Depresie endogena sau exogena? Antidepresive sau nu?
- 7Xanax si Paluzetil
- 12Sindrom anxios depresiv
- 6imi este teama de efectele adverse ale antidepresivelor.. sa nu mai pot munci, sa fiu leguma
- 58Depresie - un tratament ok?
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 10Dependenta medicamente antidepresive
- 2Antidepresive
- 4Prea mult sex?
- 0Efecte antidepresive
- 2Cei care luam antidepresive ne putem vacina impotriva covid?
- 2Anxietate
- 2Care e cel mai bun antidepresiv pentru TOC?
- 2Cipralex și alcool
- 0Algocalmin impreuna cu antidepresive?
- 1Zoloft solutie cu paracetamol?
- 6Reducere doza/renuntare la Cipralex
- 6Toc serlift Control
- 13Renunțare tratament antipsihotic
- 3Antidepresiv Serodeps
Mai multe informații despre: Priapismul Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: