Soft glans syndrome
Salut! Cred ca sufar de o afectiune care pare sa se numeasca soft glans syndrome in engleza dar nu stiu echivalentul in romana.
Cum se manifesta? Cand erectia e la 100%, glandul/capul penisului, nu se umfla. Portiune din penis numita corpora spongiosa nu se umfla proportional cu restul penisului si rezulta un aspect ascutit al erectiei.
Imi puteti recomanda un medic in bucuresti?
Multumesc!:D
Cum se manifesta? Cand erectia e la 100%, glandul/capul penisului, nu se umfla. Portiune din penis numita corpora spongiosa nu se umfla proportional cu restul penisului si rezulta un aspect ascutit al erectiei.
Imi puteti recomanda un medic in bucuresti?
Multumesc!:D
1 comentarii
salutare... mai corect ar fi sa nu ne autodiagnosticam on line !
Va multumim pentru sinceritate si totodata pentru intrebarea adresata aici pe forum. Pentru inceput ar fi bine sa mergeti la un medic urolog si sa faceti un diagnostic diferential, pentru a clarifica de ce geneza este aceasta disfunctie ( si daca este o disfunctie ) sau pur si simplu aveti o particularitate fiziologica !!!???
Medicul o sa va intrebe ce acuze aveti si daca aveti dificultati in viata sexuala.
Puteti sa va adresati la Spitalul clinic TEODOR BURGHELE, policlinica, medicul urolog de garda sau faceti o prgramare la DL. VIOREL JINGA. ---------*
Sanatate si succese !
(*modificat de admin)
Va multumim pentru sinceritate si totodata pentru intrebarea adresata aici pe forum. Pentru inceput ar fi bine sa mergeti la un medic urolog si sa faceti un diagnostic diferential, pentru a clarifica de ce geneza este aceasta disfunctie ( si daca este o disfunctie ) sau pur si simplu aveti o particularitate fiziologica !!!???
Medicul o sa va intrebe ce acuze aveti si daca aveti dificultati in viata sexuala.
Puteti sa va adresati la Spitalul clinic TEODOR BURGHELE, policlinica, medicul urolog de garda sau faceti o prgramare la DL. VIOREL JINGA. ---------*
Sanatate si succese !
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6nu pot face sex
- 13impotenta!!!
- 4penisul meu cand se afla in erectie este curbat la stanga destul de mult
- 1Erectie
- 9Strat mare de grasime - sub burta pana la penis
- 6Nu am erectie. Va rog frumos ajutati-ma ca nu as vrea sa dau gres si a 4 oara
- 5Capul penisului uscat - sensibilitate extrem de redusa
- 0Erectie dureroasa
- 20i-am bagat degetele in vagin
- 7Nu am erectie. Impotenta? Sa raspunda un doctor UROLOG va rog!
- 12Nu reusesc sa o fac cu iubita
- 9probleme cu erectia si mentinerea ei
- 2dupa o partida de sex, penisul "adoarme"
- 1erectie slaba
- 9Probleme cu erectia
- 4Erectie Moale/Incompleta
- 13Erectie slaba și penis iritat
- 2Am 52 de ani si de aproape 1 an nu reusesc sa am o erectie completa
- 7Erectie slaba
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
Mai multe informații despre: erectia erectia slaba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: