Ajutați-mă - mi s-au inflamat ganglionii la gat
Buna ziua, în urma erupției maselei de minte (dreapta jos), mi sau inflamat ganglionii la gat, unul pe partea dreapta si unul pe partea stanga. Sunt mobili si nedurerosi.
Am mers la stomatolog pentru ca aveam dureri foarte mari, si gingia foarte inflamata, ma curățat, a spus ca aveam adunate resturi de mancare si am primit tratament cu antibiotic si antiinflamator.
Ce ma sperie pe mine, am si la ambele axile ganglionii inflamati, si aceștia sunt mobili si nedurerosi.
Pot fii tot din cauza maselei ??
Va mulțumesc.
Am mers la stomatolog pentru ca aveam dureri foarte mari, si gingia foarte inflamata, ma curățat, a spus ca aveam adunate resturi de mancare si am primit tratament cu antibiotic si antiinflamator.
Ce ma sperie pe mine, am si la ambele axile ganglionii inflamati, si aceștia sunt mobili si nedurerosi.
Pot fii tot din cauza maselei ??
Va mulțumesc.
2 comentarii
Buna ziua, ganglionii axilari nu au cauza directa molarii de minte, putin probabil sa fie in context. De urmarit daca se retrag in urma administrarii antibioticului. Molarii de minte asa zgomotosi foarte posibil sa fie nevoie de scos, veti face radiografie si va va indruma medicul dumneavoastra.
Mulțumesc pentru raspuns, am terminat tratamentul cu antibiotic, parcă au început sa se micșoreze.
Am facut o programare la eco parti moi pentru liniștea mea.
Sper să fie bine
Am facut o programare la eco parti moi pentru liniștea mea.
Sper să fie bine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ganglion in zona ultimelor masele din spate?
- 14ganglioni limfatici la copii
- 4ganglioni umflati
- 62 ganglioni la gat la fetita de 4 ani
- 11ecografie cervicala
- 0masea cariata, gingie umflata si ganglion la gat!!!
- 4Ganglioni
- 1Ganglion Nodul gat
- 1Ganglioni umflati
- 9Ganglioni limfatici laterocervicali mariti
- 4Ganglioni
- 0Ganglion occipital
- 0Ganglioni umflati
- 3Ganglioni marit sau muschi intors
- 8Ganglioni inflamati gat de +2ani, pocnituri in urechi cand ighit, Proteina c reactiva marit
- 1Ganglion supraclavicular
- 1Nevoie urgenta chirurgie ganglioni latero cervicali si submandibulari
- 0Ganglion umflat enteroviroza cu febra
- 0Ganglion submandibular inflamat de 2 luni
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat Ganglioni limfatici mariti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: