Ajutați-mă - mi s-au inflamat ganglionii la gat
Buna ziua, în urma erupției maselei de minte (dreapta jos), mi sau inflamat ganglionii la gat, unul pe partea dreapta si unul pe partea stanga. Sunt mobili si nedurerosi.
Am mers la stomatolog pentru ca aveam dureri foarte mari, si gingia foarte inflamata, ma curățat, a spus ca aveam adunate resturi de mancare si am primit tratament cu antibiotic si antiinflamator.
Ce ma sperie pe mine, am si la ambele axile ganglionii inflamati, si aceștia sunt mobili si nedurerosi.
Pot fii tot din cauza maselei ??
Va mulțumesc.
Am mers la stomatolog pentru ca aveam dureri foarte mari, si gingia foarte inflamata, ma curățat, a spus ca aveam adunate resturi de mancare si am primit tratament cu antibiotic si antiinflamator.
Ce ma sperie pe mine, am si la ambele axile ganglionii inflamati, si aceștia sunt mobili si nedurerosi.
Pot fii tot din cauza maselei ??
Va mulțumesc.
2 comentarii
Buna ziua, ganglionii axilari nu au cauza directa molarii de minte, putin probabil sa fie in context. De urmarit daca se retrag in urma administrarii antibioticului. Molarii de minte asa zgomotosi foarte posibil sa fie nevoie de scos, veti face radiografie si va va indruma medicul dumneavoastra.
Mulțumesc pentru raspuns, am terminat tratamentul cu antibiotic, parcă au început sa se micșoreze.
Am facut o programare la eco parti moi pentru liniștea mea.
Sper să fie bine
Am facut o programare la eco parti moi pentru liniștea mea.
Sper să fie bine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ganglion marit la gat
- 50Ganglioni la cap, gat si sub brat
- 62 ganglioni la gat la fetita de 4 ani
- 7Ganglion inflamat in partea dreapta a gatului
- 9Durere in zona ganglionului stang sub mandibula
- 2ganglioni limfatici mariti = cancer limfatic ?
- 0ganglioni gat
- 3Ganglion sau umflatura sub barbie
- 0Ce poate fi?
- 0umflatura ca un nod pe gat
- 3Umflatura pe gât, spre ceafa
- 1Ganglion sau altceva?
- 1Cancer sau amigdalita?
- 3Ganglioni marit sau muschi intors
- 1Cariile si ganglionii
- 1Ganglion inflamat
- 1Ganglion supraclavicular
- 3Adenopatie laterocervicala
- 0Ganglion zona laterala a gatului
- 2Ganglioni foarte durerosi dar nu inflamati
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat Ganglioni limfatici mariti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: