Ajutati-ma cu un sfat! ureche si nas infundat!
Buna ziua! Vreau sa va intreb daca stiti sau cunoasteti un tratament pentru problema mea. In urma cu 2 ani aprox. am inceput sa calatoresc cu avionul si m am mutat in Anglia, pana atunci nu am avut niciodata peobleme cu nasul sau urechile, mereu cand ieseam afara mi se infundau, nasul asemenea! Am luat o pe seama altitudinii pentru ca stateam intr un oras oarecum "la intaltime"... acum de 6 luni am venit in Ro.iar senzatia e aceeasi..este foarte, dar foarte enervanta senzatia de ureche infundata, nasul asemenea, imi curge mereu(apa)..tin sa mentionez ca nu am durere la urechi, am fost la un control, domnul Dr, spunandu mi ca urechile mele sunt ok si ca toate acestea mi s ar trage de la nas. Mi a dat sa iau niste picaturi nazale (Nasonex si Rhinoil) le am luat dar, senzatia de infundat imi trece foarte greu spre seara doar, mi a mai prescris niste buline pt alergii (Aerinaze) pe care recunosc nu le am luat crezand ca nu ma va ajuta. Acum chiar nu stiu ce sa mai fac, exista ceva pentru nas, nu stiu vreun tratament care sa mi desfunde nasul? este mereu infundat in partea de sus, adica eu respir dar daca mi acopar o nara si trag aer, o fac foarte greu. De operatii ma tem, cred insa ca exista ceva si pe baza de tratament. Cunoaste cineva ceva sa ma ajute? De fel nu sunt bolnavicioasa, poate singura problema este ca am tensiunea foarte mica, nu cred sau nu stiu daca mi influenteaza asta cu ceva,. Va multumesc! poate mi dati cateva sfaturi.
1 comentarii
citeste ce s-a mai scris pe forum despre
Rinita Alergica
rinita hipertrofica
Rinita Alergica
rinita hipertrofica
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.