ajutati-ma, nu stiu ce sa fac...
am nevoie de un sfat, sau macar de parerea cuiva din afar, care poate privi obiectiv, fiindca am senzatia ca nu mai pot rezista...fiica mea are 25 de ani si de 10 ani are un prieten cu care sotul meu nu este de acord...nu ii interzice sa iasa cu el, dar i-a spus clar ca niciodata nu va fi de acord cu relatia lor...si in fiecare zi, o sicaneaza si pe ea, si pe mine, fiindca are senzatia ca eu o sustin...sunt cumva pusa intre ei, mi-as dori sa imi stiu copilul fericit, e sufletul meu si discutiile pe aceasta tema ma termina psihic...sotul meu ii reproseaza acelui baiat doar faptul ca bunicii din partea mamei sunt de origine romi, baiatului nu are ce sa ii reproseze altceva decat atat, dar este destul ca sa nu il vrea in viata fetei noastre...i-a spus si ei ca daca se va casatori cu el, termina relatia cu noi. ea nu vrea sa ne supere nici pe noi, dar nu vrea sa renunte nici la iubirea ei...iar eu ca mama, nu stiu ce sa mai fac ca sa pastrez totusi o atmosfera calma in familie, desi tensiunea se simte in aer...nu mai pot dormi noaptea, nu stiu ce sfat sa ii dau fiicei mele, cum sa fac sa fie bine...
3 comentarii
Pentru fiecare parinte care isi iubeste copilul, cel mai important este fericirea progeniturii sale. De multe ori mama este cea intre doua focuri. Misiunea femeii este de a pastra focul in familie: linistea si buna intelegere. Fata nu mai este minora, ca sa-i puteti impune anumite reguli, este o femeie care poate sa-si aleaga viitorul. Si este dreptul ei !!! Cum o sa-si astearna, asa o sa doarma. Parintii sunt cei ce trebuie sa o sustina in orice situatie. Daca o s-o influentati si n-o sa fie bine, sunteti dispusi sa va asumati regrete pentru tot restul vietii??? Dvs vorbiti cu sotul si explicatii ca un parinte care-si iubeste copilul NU merge impotriva lui. Daca nu vrea sa inteleaga, oricum sustineti-va fata. Cred ca fericirea ei conteaza cel mai mult.
Reproşul nu este valid, fiindcă nu se referă la o trăsătură sufletească, ci la o (foarte aproximativă) trăsătură rasială. "Bunicii materni sunt romi" este exact ca şi când ar spune "Bunicii materni au ochi căprui: precis el e o pramatie". Băiatul are credinţă, tărie, blândeţe, înţelepciune, ştiinţă, îndelungă răbdare, curaj ? Astea da, sunt lucruri care contează. Şi, din faptul admirabil că sunt prieteni de 10 ani, întrezărim un potenţial ginere cu unele calităţi foarte folositoare pentru mai târziu.
Aşa cum se spunea şi în mesajul dinainte, fata dv este, acum, o femeie matură. Deşi dragostea şi respectul faţă de părinţi trebuie să ne însoţească toată viaţa, ascultarea este un comandament mult atenuat atunci când urmaşii, care au fost odată minori, au acum vârsta deplinei înţelegeri. În două lucruri este bine să nu se amestece părinţii, mai ales când urmaşii lor sunt majori, decât cel mult cu titlu de recomandări: în alegerea partenerului de viaţă şi în alegerea carierei.
Aşa cum se spunea şi în mesajul dinainte, fata dv este, acum, o femeie matură. Deşi dragostea şi respectul faţă de părinţi trebuie să ne însoţească toată viaţa, ascultarea este un comandament mult atenuat atunci când urmaşii, care au fost odată minori, au acum vârsta deplinei înţelegeri. În două lucruri este bine să nu se amestece părinţii, mai ales când urmaşii lor sunt majori, decât cel mult cu titlu de recomandări: în alegerea partenerului de viaţă şi în alegerea carierei.
va multumesc foarte mult pentru raspuns, am nevoie de pareri venite din afara pentru a-mi gasi drumul...e foartte greu sa incerci sa mentii o atmosfera calma intr-o casa in care exista o tensiune continua...si simt ca nu mai pot continua asa...intr-o discutie, aseara, sotul meu mi-a spus ca daca voi continua sa imi sustin fiica, o sa ajungem la divort.considera ca asa sunt contra lui...nu sunt contra lui, dar nu pot fi nici contra copilului meu...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1fratele/cumnata pot face ce vor cu mine?
- 2Neînțelegere soacra / nora
- 2Cum să procedez ?
- 0Ajutor ! Probleme grave în familie
- 1Sarcina in 19 saptamani
- 6Divort dupa 25 de ani
- 2Urmează să facem nunta, avem un copil dar nu ne mai înțelegem
- 6Părinți egoisti
- 1Am 17 ani si vreau sa plec de acasa..
- 5Incerc sa trec peste infidelitate dar am dezvoltat obsesiii