Ajutați-ma va rog ! In urma cu 3 luni și ceva am aflat ca soțul meu ma Înșeală.

15-10-2021
Emyroberta
Nu este medic/terapeut
Emyroberta
Buna ziua! Am și eu o problema.. am 24 de ani și sunt intr-o relație de 6 ani. Căsătorită cu acte de 3 ani. Am un băiat de 2 ani jumate și sunt gravida in 7 luni. In urma cu 3 luni și ceva am aflat ca soțul meu ma Înșeală. Am încercat sa stau de vb cu el sa ne împăcăm sa fie bine. Dar atunci nu s.a putut. Intr un final am decis sa plec la părinții mei împreuna cu copilul. De atunci eu am obținut in ordin de protecție împotriva lui și nu am mai vb pana acum câteva săptămâni timp in care el nu și a văzut copilul pana nu a obținut un program de vizita printr un ordin prezidențial. Eu am intentat și divorț între timp. Și acum suntem in proces… problema e ca el acum s a întors și spune ca regreta tot ce a făcut și ca vrea sa își recupereze familia.. tin sa precizez ca părinții mei mi. Au plătit tot.. avocat și toate cele.. eu una l as ierta si i as mai da o șansa.. pt ca îl iubesc foarte mult, însă parintii mei mi au spus ca dacă fac asta sa uit de ei.. ca eu nu voi mai exista pt ei. Cum sa fac ?sunt pusă sa aleg între tatăl copiilor mei si parintii mei.. mi e teama ca nu ma vor ierta. Ma simt vinovata fata de ei.. dar as vrea cumva sa ma înțeleagă. Știu ca ii doare fiind singurul copil al lor.. dar nu as vrea ca copii mei sa crească fără tatăl lor.. știu ca poate nici soțul meu nu este cel mai bun din lume.. dar cine este? Fiecare greșim.. ajutați ma va rog! Mi e teama sa le spun ca eu as vrea sa renunț la divorț pt ca mi e ca ma dau afara din casa.. si îmi spun sa ma duc la el.. dar eu nu as mai vrea sa ma întorc acolo.. am stat cu socrii.. si nu e tocmai ok. Soțul meu acum este plecat in străinătate, muncește acolo si spune ca vrea sa strângă bani sa ne mutam cu chirie.. nu știu ce sa fac.. am nevoie de un sfat! Ajutor! Am încercat sa stau de vb cu mama dar noi niciodată nu prea am avut o relație prea apropiată.. și mi e greu sa ma deschid in fata ei.. am încercat sa ii spun ca as dori sa ma împac cu el.. iar reacția ei a fost una nervoasa și plină de jigniri la adresa mea.. aștept un răspuns.. mulțumesc!
3 comentarii
0
15-10-2021, ora 20:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa plateasca sotul dv. toate cheltuielile de judecata parintilor dv. si sa va impacati. Asta ar insemna fapte concrete, nu promisiuni. Ideal ar fi sa nu mai locuiti cu parintii, daca este posibil.
0
15-10-2021, ora 21:00
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Daca ai putut sa-l ierti asta e bine dar nu sti mai departe comportarea lui, poti sa joci dublu acum, sa urmezi divortul ( sa nu ai probleme cu parintii) si doar pe motiv ca el are drepul sa-si vada copilul sa va apropiati si sa stati multi ani inpreuna, oricum trebue sa-si recunoasca copilul, timpul va trece si el daca se va schimba nu conteaza ca te va cere in casatorie a doua oara , poate pina atunci veti avea casa voastre. Sunt o gramada de variante daca tu ai tercut peste primul hop si-l iubesti.
0
18-10-2021, ora 14:26
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Sugestia Clarei e utila. Daca el ar returna parintilor cheltuielile ar fi si o dovada ca isi doreste relatia.
In plus inainte de a va impaca efectiv cred ca ar fi util sa evaluati alaturi de un terapeut de cuplu ce a dus la aceasta situatie.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul