Ajutați-mă va rog. l am prins ca vorbea cu ea și ca stătea cu ea acum 6 luni.

29-10-2021
Diana188
Nu este medic/terapeut
Diana188
Bună, țin sa mulțumesc persoanelor care îmi vor răspunde. Am nevoie mare de părerea și sfaturile unor persoane. Deci, sunt într o relație de 1 an și 4 luni.
DAR vorbesc cu acest băiat de 2 ani și un pic. Înainte de mine el a mai avut câteva iubite dar o singura relație serioasa cu una. Ideea e ca l am prins ca vorbea cu ea și ca stătea cu ea acum 6 luni.. Am vrut sa ma despart de el, dar nu m a lăsat inima el rugandu ma, implora du ma sa nu l las. Pana acum în toate aceste 6 luni tot am trăit cu gândul ca el se gândește la ea.. Și aproape în fiecare zi ii controlez rețelele ei de socializare și pot zice ca o urăsc din toată inima mea și uracs totul. Faptul ca e mai frumoasa, și ca iese și ca are poze faine și pe sora ei și tot. Și nu mi o pot scoate din minte. Problema cea mare e ca am descoperit ca după atâta timp el a vorbit iar cu dansa la telefon și prin mesaje 2 zile susține el... Și tot nu l am lăsat.. Nu știu ce sa fac, el îmi zice ca sunt nebuna deoarece nu mi. O pot scoate din gând pe ea.. Și am o stare foarte nasoala, sincer cred ca am întrat în depresie din cauza ei... Ce ma sfătuiți? El ma roagă plânge și ma implora ca nu mai simte nimic. Pentru ea și a blocat o peste tot acum. Țin sa menționez ca am 21 de ani sa nu credeți ca ca sunt o copila..
8 comentarii
0
29-10-2021, ora 21:06
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara

Din punct de vedere emotional sunteti de fapt o copila. Problema nu este la ”cealalta” ci la dumneavoastra. Nimeni nu va face nimic ci singura va faceti rau, si asta, foarte probabil, din doua cauze: aveti un tip de atasament dependent, care de obicei vine la pachet cu lipsa increderii de sine.
0
29-10-2021, ora 21:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Problema e la dv. Incercati niste sedinte la psiholog.
0
29-10-2021, ora 22:02
Diana188
Nu este medic/terapeut
Diana188
Mi as dori câteva ședințe dar momentan nu îmi permit. Dar credeți ca el reacționează ok spunându mi ca sunt nebuna? Pana la urma sunt afectata și e normal căci el a vorbit cu ea
1
29-10-2021, ora 22:03
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Daca sunteti asigurata puteti gasi un psiholog care colaboreaza cu psihiatru, respectiv cu Casa de Asigurari
0
29-10-2021, ora 22:20
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Cu cât veți pune mai multa presiune pe el cu atât îl veți îndepărta. O relație fuzională e sortită din start eșecului. Acolo unde există sentimente nici-o persoană nu poate strica o relație. Mergeti la un psiholog pentru evaluare si intervenție ca să puteți scăpa de aceste temeri. Pentru că dacă un partener nu are sentimente pentru celălalt nu poate fi tinut cu forța. In timp ce te agăți de relație poate există cineva care te așteaptă si cu care te- ai simți împlinîtă. Caută un psiholog care are colaborări cu psihiatri, pentru ca numai prin psihiatru sunt decontate serviciile de Casa de asigurări.
0
30-10-2021, ora 06:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pentru ca faceti presiuni psihice asupra lui fara motiv. De ce il mai controlati zilnic daca el a blocat acea persoana pe toate canalele? Dv. v-ar placea sa va faca asa ceva cineva?
0
30-10-2021, ora 09:12
Diana188
Nu este medic/terapeut
Diana188
Deoarece el a vorbit cu ea acum 3 săptămâni la telefon.. Și mi e frica sa nu vorbească iar
0
01-11-2021, ora 20:20
MAXIMUM
Nu este medic/terapeut
MAXIMUM
Diana din cate am citit eu printre randuri tu esti mai faina ca ea. Ura, invidia, gelozia nu se justifica. In momentul de fata prietenul tau sta cu tine nu cu ea. Deci, esti a lui.

Eu cred ca ar trebui in primul rand sa ti reactivezi stima de sine si sa intelegi ca tu esti mai faina.

In al doilea rand, ofera satisfactii fara limite iubitului tau. Ai sa mi dai dreptate, asa il vei tine langa tine.

Sa auzim de bine !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul