AJUTATI TINERII

03-12-2013
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Din cate am citit pe acest forum am observat ca tot mai multi tineri au probleme legate de anxietate, frica de afara, de a relationa si multe altele.
VOI cei care aveti copii si nepoti incercati sa le mai taiati din aceste tehnologii la moda si ducetii afara sa stea intre oameni ca noi ca rasa nu suntem facuti sa stam IZOLATI, dar aici ajung cei mai multi dintre ei.
Nu observati ca tinerii nu mai stiu sa se joace cu o minge, sa discute cu o fata, sa faca o gluma ( doar injuraturi), auzi pe strada doar net, telefon, tableta sialtele atat.
In ritmul asta unii isi merita soarta si vor ajunge ca in filmele sf cand toata viata vor sta in fata unui monitor si vor relationa.
FRUMOS VIITOR..
INCERCATI sa schimbati ceva incepand cu familia voastra.
SUCCES.
3 comentarii
0
03-12-2013, ora 23:28
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
f bine scris, buna idee.felicitari!
0
04-12-2013, ora 15:10
clepsidra2
Nu este medic/terapeut
clepsidra2
Bine zis, si eu sunt de acord.
0
04-12-2013, ora 21:28
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
DACA AR FACE CINEVA O STATISTICA sar vedea clar ca este o adevarata problema dar in timpurile de azi asta nu este o urgenta ca oricum suntem prea multi cum mai zic unii oameni de stiinta ca, chipurile planeta este suprapopulata.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul