AJUTATI TINERII
Din cate am citit pe acest forum am observat ca tot mai multi tineri au probleme legate de anxietate, frica de afara, de a relationa si multe altele.
VOI cei care aveti copii si nepoti incercati sa le mai taiati din aceste tehnologii la moda si ducetii afara sa stea intre oameni ca noi ca rasa nu suntem facuti sa stam IZOLATI, dar aici ajung cei mai multi dintre ei.
Nu observati ca tinerii nu mai stiu sa se joace cu o minge, sa discute cu o fata, sa faca o gluma ( doar injuraturi), auzi pe strada doar net, telefon, tableta sialtele atat.
In ritmul asta unii isi merita soarta si vor ajunge ca in filmele sf cand toata viata vor sta in fata unui monitor si vor relationa.
FRUMOS VIITOR..
INCERCATI sa schimbati ceva incepand cu familia voastra.
SUCCES.
VOI cei care aveti copii si nepoti incercati sa le mai taiati din aceste tehnologii la moda si ducetii afara sa stea intre oameni ca noi ca rasa nu suntem facuti sa stam IZOLATI, dar aici ajung cei mai multi dintre ei.
Nu observati ca tinerii nu mai stiu sa se joace cu o minge, sa discute cu o fata, sa faca o gluma ( doar injuraturi), auzi pe strada doar net, telefon, tableta sialtele atat.
In ritmul asta unii isi merita soarta si vor ajunge ca in filmele sf cand toata viata vor sta in fata unui monitor si vor relationa.
FRUMOS VIITOR..
INCERCATI sa schimbati ceva incepand cu familia voastra.
SUCCES.
3 comentarii
DACA AR FACE CINEVA O STATISTICA sar vedea clar ca este o adevarata problema dar in timpurile de azi asta nu este o urgenta ca oricum suntem prea multi cum mai zic unii oameni de stiinta ca, chipurile planeta este suprapopulata.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Antipsihotic Rispolept solutie orala si Abilify
- 16Restrictii schizofrenie si alte boli afectiuni psihice
- 2Schimbare Cipralex cu Coaxil. As dori sfatul unui medic
- 5Cand e cel mai bun moment sa renunt la Trittico ?
- 3Cand este indicat sa schimbi medicul psihiatru?
- 2Aripiprazol /aryzalera/ abilify în sarcina
- 9Schizofrenii sunt buni de ceva?
- 10Intrebari despre halucinatii
- 3Stare de sanatate alterata precara subreda
- 0PENTRU CEI CE AU O BOALA PSIHICA DIAGNOSTICATA SI LUCREAZA