Ajutati-ma ! atacurile de panica sau anxietate

la medic am fost dar cu probleme digestive (Mesele neregulate ), nustiu ma uit in juru meu si vad oameni cu cae vorbesc de 34-40 de ani fumeaza, beau si nu au nimica si eu ca ma-m lasat de drogurile alea nu-mi mai trec starile astea, am avut in spital un atac de panica foarte mare adica mia venit ameteala dintr-o data si intrasam in panica vruiam sa fug dupa medici sa-i cheam transpiram, si cand ma-m linistit putin iam zis la doctor ca am atacuri de panica da-l durea in p.. ca sa zic pe drepte, mam saturat jur de starile astea de confuzie nam stare misc din maini sa ma linistesc ma gandesc mereu aveam nopti nedormite 3, 4 noptii si parca aveam capu plin cu informatii citeam tot felu de boli pe net si ma speriam ca 'asta am si eu ! ' si iar intram in panica sau anxietate, mam gandit sa fac o cura cu magneziu si vitaminele b parca de la consumul care lam avut de droguri si alcool mia mancat toate vitaminele din mine inainte sa ma apuc de ele aveam putere mergeam la sala eream in forma acu parca nu mai am vlaga in mine.Astept raspuns urgent !!!!!!!!!!! (am 18 ani )

Acum la psihiatru trebuie sa mergi sa tratezi anxietatea si atacurile de panica. E ceva pozitiv. E invers decat vedeti voi lucrurile.

Te duci la psihiatru, iei tratament si trec. Nu sunt pe viata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 9anxietatea...boala sufletului sau a creierului
- 22anxietate si depresie?
- 6Dupa 2 ani de casnicie suntem in pragul divortului
- 3Solian + anxietate
- 37Vreau sa nu mai am starile de anxietate
- 2Psihoterapeut Timisoara - atacuri de panica
- 7presiune inima
- 13Cum sa scap de gandurile eronate si urate?Problema
- 1oare din cauza stresului sau din cauza tigarilor??motiv d ingrijorare...
- 7Atac de panică, anxietate şi depresie;
- 15Imi e fric sa nu fiu schizofrenic
- 4anxietate? ce ar trebui sa fac?
- 6TSH mare-tulburare emotionala adolescent
- 435Ajutor! Atac Panic, Anxietate si Depresie
- 1Depresie
- 7Mi-e frica sa nu inebunesc
- 3Tulburare de anxietate cu stari ciudate
- 5Inima se opreste pentru o secunda noaptea
- 5Anxietatea de 2 ani
- 9Tulburări de anxietate si atacuri de panica frecvente !
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica