Ajutor - Probleme de cuplu
Buna ziua! Am si eu o mare dilema. Tocmai l. Am prins pe soțul meu cu un alt tel. Al doilea. Pe care il ținea ascuns. L am surprins vb cu o femeie. M am interesat la el la munca si cica ar fi o colega cu care vb. Într-adevăr vb despre subiecte de la munca. Dar totuși ce sa vb cu o straina? Si numai cand este la munca. Sunt socata pt ca era soțul perfect. Suntem căsătoriți de 20 ani. Este tatal perfect, nu pleaca de acasa, aduce salariul, nu ne certam, daca vreau ceva si il intreb imediat spune sa mi iau ce vreau. Adica nu imi da motive. Poate fi doar o relație de prietenie??
4 comentarii
Ati mai auzit pana acum de barbati perfecti, sau de femei perfecte? Ca eu una chiar nu. Se pare ca v-ar ajuta o discutie deschisa cu sotul dvs, pentru a intelege despre ce e vorba. Daca aveti o casnicie atat de "perfecta", poate ca trebuie sa si discutati despre lucruri pe care nu vi le-ati spus pana acum. Poate ar fi mai simplu si mai eficient sa il intrebati pe el daca si ce il supara in relatie, decat sa intrebati pe la jobul lui despre lucrurile care-l privesc in primul rand pe el. Orice ar fi, se poate rezolva cumva. Daca sotul a vorbit cu o colega, asta nu inseamna dovezi compromitatoare. Poate casnicia perfecta de care vorbiti, e perfecta doar in ochii dvs. Un cuplu presupune schimb de ambele parti. Mi-e greu sa cred ca in 20 de ani, nu au mai existat tensiuni si probleme intre voi. Cum le-ati rezolvat pe acelea, probabil ca le veti rezolva si pe acestea din prezent.
Perfect, Adica nu cu certuri mari, cu necazuri. Neînțelegeri minore pe care le rezolvam. Nu putem tine supărare unul pe celălat. Ne respectam, nu lipsește de acasa. In ziua de azi la cate probleme sunt chiar credeam ca este super Ok. El are un suflet ff bun si milos. Am inteles ca ea are o problema de sanatate. Dar tot nu cred ca este normal ca el sa vb cu o straina.
Dvs nu vorbiti cu niciun alt barbat in afara sotului? La serviciu nu aveti colegi, nu interactionati cu ei? Poate fi o relatie de sustinere morala, sau poate fi mai mult. Intrebati-va sotul daca el considera ca aveti o problema ca si cuplu, discutati cu el deschis. Daca nu reusiti sa va rezolvati singuri problemele, apelati la un psihoterapeut
Ba da vb si nu as avea nici o problema cu asta. Dar de ce si a luat un al doilea tel si il ținea ascuns. Eu nu stiam de el. De ce? Sa vb cu colega si in timpul liber nu numai la serviciu. Ei lucrează in ture. Ea este din alt oras. L am intrebat si a zis cz nu are nimic cu ea, ca nu vb cu ea. Mi a spus ca a aruncat tel, dar eu nu mai cred. Am vb cu el. A spus ca nu are nimic ci nimeni. Ca nu am motive de îngrijorare. Dar daca el continua convorbirile. Mai pot avea încredere daca a fost capabil de acest gest cu telefonul. Ma uit aici la alte mesaje cu probleme mult mai mare decât ale mele, dar trebuie sa fiu conștientă ca si eu am una. Va Multumesc tare mult pt suport!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie