Ajutor - se împrumută pe unde poate, pentru a juca

09-12-2017
Beticeus
Nu este medic/terapeut
Beticeus
Am un băiat de 23 de ani, și are o problema cu banii, adică dacă eu nu îi dau se împrumută pe unde poate, pentru a juca, că motiv pentru jocuri zice că vrea să îi înmulțească.Va rog ce puteți să-mi recomandați sau dacă știți un caz asemănător.Multumesc.
3 comentarii
1
09-12-2017, ora 06:54
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, baiatul nu are o problema cu "banii" ci cu jocurile de noroc. Este foarte probabil ca are o dependenta de jocuri de noroc, situatie des intalnita in zilele noastre. Exista programe speciale de terapie pentru astfel de persoane, unul dintre ele fiind desfasurat la Clinica Aquamarin din Bucuresti.
0
09-12-2017, ora 10:15
Beticeus
Nu este medic/terapeut
Beticeus
Vă mulțumesc pentru răspuns.Parerea dumneavoastră la faptul că băiatul ne învinuiește pe noi că părinți pentru aceasta dependenta, eu că tata fiind mai mereu plecat in afara tarii,.Aveți va rog o recomandare pentru orașul Iași un cabinet sau doctor?, Mulțumesc.
0
09-12-2017, ora 11:32
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Baiatul cauta in mod inconstient sa-si satisfaca niste nevoi care nu au fost satisfacute in familie, el a ramas la stadiul de dependenta, pe care acum il "exerseaza", sub alta forma. Cauta in aceasta dependenta sa/ sa-si dovedeasca ceva...
Exista o asociatie a jocurilor de noroc care are un program dedicat dependentilor. Cautati pe internet detalii, stiu doar in Bucuresti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: