Ajutor! miros foarte urât de unde am scos molarul de minte

Am scos molarul de minte ieri, și am observat că vine un miros foarte urât de acolo de unde a scos și dintele molarul de lângă miroase puțin, și am și obrazul umflat, trebuiau scoase și rădăcinile molarului de minte, dar când a scos măseaua era toată întreagă, nu mi-a scos pe bucăți?
1 comentarii

Buna seara, este normal sa fie umflat dupa extractie, pana la 72 h, apoi sa regreseze edemul. Nu orice masea se scoate in bucati, medicul decide daca trebuie ''impartita'' sau nu. Igienizati zona cu apa de gura/ spray cu dezinfectant local si periaj dupa 24 h de la extractie sau cum v-a indicat medicul dumneavoastra.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 3Mi se inampla ceva grav, ati mai auzit...
- 1Dureri dupa extragerea unei masele de minte
- 2Mi-am scos o masea.
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 6Extractie dentara
- 3dupa extractia unei masele ce avea infectie la radacina
- 5Probleme dupa extractia unei masele?
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 3e greu de extras maseaua de minte?
- 0Extractie masea cu puroi
- 5maseaua de minte, gingie crescuta peste si inflamata, ma jeneaza cand mananc
- 5colt din radacina molar de minte ramasa dupa extractie
- 1Masea de minte rupta
- 0Problema masea de minte
- 1Extracție măsea de minte
- 2Stomatologie extracție măsea de minte
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 2Măsele de minte
- 3Extracție măsea de minte cariata în timp ce iau antibiotic
Mai multe informații despre: Extractia dentara Maseaua de minte