ajutor sa ma ajute cineva, am probleme cu glanda?

01-06-2011
lupascu nae
Nu este medic/terapeut
lupascu nae
buna ziua ma numesc emilia as, dori sa ma ajute cineva cu un sfat ptr ca viata mea este o drama..anul trecut m-am operat de hernie de disc si ciocuri in timpul operatiei am afut insuficienta respiratorie si nu stiu dc ptr ca analizele la inima si plamini au, esit bn bun nu asta m-ar interesa acum ci faptul ca dupa operatie la o luna mi-a aparut un nod in git si sufocari simpteam ca ma stringe cineva de git sa o iau cu inceputul sa va spun ce am patit m-am dus la dc de familie si mi-a dat trimitere la neurolog acolo mi-sa spus ca nodul care il am este de intubaj bun nu era asa, mam intors de unde am plecat la dc de fam mi-a spus sa fac o radiocrafie cu bariu la stomac am facut acolo ma depistat cu ulcer gastric si deodonal, stomac alungit si nu mai am flora intestinala tin sa mentionez ca dc de fam mi-a spus ca de acolo mi-se trage nodul din git ca mai aveam si reflux gastric bun am urmat un tratament doua luni iar eu eram tot mai rau am luat trimitere la endocrinolog am facut un tsh care a esit la valori normale a spus ca am cadere de calciu am luat toata vara vitamina d3 ca, asa mi-sa dat iar niciun rezultat pina la urma am ajuns la spihiatru ca dc de fam mi-a spus sa incerc si acolo bun am luat si de acolo tratament ptr nodul acela din git timp de zece luni dar vara rezultat asa ca m-am dus sigurica la un laborator si am intrebat ce analize mai trebuie facute ptr glanda am facut un ft4 care a esit foarte scazut adica 0.381 si am mai facut si ptr calciu dar au esit bune in concluzie mam dus iar la dc endocrinolog sai arat rezultatul care esise prost care l-am facut ptr glenda si acolo surpriza mi-a spus ca nu este de la glanda nimic ca sarputea, sa fie de la coloana nodul din git si sufocarile eu cred ca mam dus la un patiser nu la doctor asa ca m-am plimbat pe la toate usile, va rog din toata inima sami spuna cineva daca am probleme cu glanda ptr ca analiza aceia care am facuto adica ft4 a esit 0.381, va rog sa ma indrumati unde sa ma duc ca sicer nu mai am nici bani sa mai fac investigati si mam saturat sa mai iau tratament asa dat cu parerea de dc mam drogat de medicamente, va multumesc mult
10 comentarii
0
01-06-2011, ora 16:31
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,

imi pare rau sa aflu ca ti s-au intamplat..greseli dupa greseli,
DACA o fi asa..
speram sa-ti raspunda un medic si sa-ti fie de folos.
Nu deznadajdui,
va fi bine...stii..fiecare trece, la randul lui prin astfel de momente...

Sanatate si
O zi buna.
0
01-06-2011, ora 20:38
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Nodul in gat si asa numitele caderi de calciu sunt sigur pe sistem nervos. Ce tratament psihiatric ati luat si in ce doze?
0
01-06-2011, ora 21:11
lupascu nae
Nu este medic/terapeut
lupascu nae
buna ziua doamna doctor am luat in primele 3 luni betaserc de 8 cite doua pe zi in concomitent cu gabaran si cimbalta asta mi-sa dat dupa acele 3 luni mi-dat sa iau cite 3 pe zi de betaserc si am fast si internata la cererea mea ptr ca am zis ca daca stau si internata imi va fi, bn si acolo mi-sa dat distonocalm una pe zi axian dar tin sa mentionez ca am mai luat si valeriana si sedatif pc acestea le-am luat eu si vreau sa spun ca situatia mea se inrautateste pe zi ce trece ce sa fac sa mai iau medicamente de la spihiatru in niciun caj ca mi-am termina t stomacul cu atitea medicamente si niciun dc nu mi-a dat un diacnostic concret si analize ptr calciu am facut si sn f bune tin sa mentionej ca atunci cind inghit saliva ma doare si stern a simpt cum se duce pe git cu durere in acelasi timp eu dupa parea mea cred ca este tot de la glanda.va multumesc ptr mesajul d-voastra.
0
01-06-2011, ora 21:36
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Nu ati avut o cadere reala de calciu, ci anumite simptome care de obicei sunt diagnosticate gresit ca fiind caderi de calciu, dar care de fapt arata o tulburare a sistemului nervos. Ca si nodul in gat, care tot acest lucru inseamna. Mai vreau sa stiu ce doza de gabaran ati luat si cat timp precum si ce doza de Cymbalta si cat timp l-ati luat. Si o ultima intrebare: ce simptome aveti in momentul de fata, ce va supara in ultimele 2 saptamani, cum va este somnul, etc
0
01-06-2011, ora 22:23
lupascu nae
Nu este medic/terapeut
lupascu nae
MULTUMESC FOARTE MULT PTR TOT.CIND M-AM DUS LA SPIHIATRU IA-M SPUS CA SIMPT CA NU MI-SE AXIGENEZA CREIERUL SI CA AM NODUL IN GIT SI PRIMA DATA MI-A DAT BETASER DE 8 CITE 2 PE ZI CYMBALTA JUMATATE DI CAPSULA DE DOUA ORI PE ZI SI GABARANUL UNA PE ZI, SI AM MAI LUAT EU ASA, DE CAOUL MEU VALERIANA DOUA LUNA DAR CU PAUZA INTRE ELE DE 10 ZILE DORM FOARTE MULT SI ACUM DUPA TOT TRATAMENTUL SI PTR STOMAC, CALCUI SI TRATAMENTUL ACESTE TOT MAI RAU SN DIN LUNA MARTIE ANUL TRECUT SINT ASA SI DIN CE IN CE MAI RAU ACUM NU STIU DACA VA INTERESEAZA ACEST ASPESC AM MAI FACUT SI NISTE ANALIZE LA BIO-REZONANTA CARE AU ESIT FOARTE PROST SI MA, MAI DEPISTA ACUM LUNA ACEASTA CIND AM FOST LA URGENTE CA MI-A FOST FOARTE RAU MA GASIT SI CU SINOZITA PTR CA AM SI NASUL INFUNDAT CAM TOT DE ANUL TRECUT DAR NU MI-A DAT PRIN CAP SA MAI SPUN SI DE ACEST LUCRU SI ORICUM AICI IN BZ NU PREA TE IA IN SEAMA MORI CU ZILE MI-SA MAI SPUS SA MA DUC SA FAC NISTE MARCARI ENDOCRINI ASA CA NU STIU UNDE SA MAI MA DUC AM PLATIT F MULT DE ANUL TRECUT DE CIND M-AM OPERAT TRATAMENTE INVESTIGATI DC ETC.
0
02-06-2011, ora 09:49
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Acum am inteles desi tot nu mi-ati zis ce va supara acum cu exactitate decat ca va simtiti rau. Dar oricum problema este pe sistem nervos, tratamentul luat a fost bun ca si medicamente, dar dozele au fost cu totul insuficiente. Va sfatuiesc sa luati in continuare Cymbalta initial 1 cp de 60 mg pe zi, apoi dupa 2 saptamani cresteti astfel: dimineata 1 cp de 60 mg, la pranz 1 cp de 30 mg. Gabaranul este si el foarte bun si aveti nevoie de un cp de 300 mg pe zi. Nu va trebuie nimic altceva din ce ati luat pana acum. Acum ramane alt aspect: trebuie ca un medic psihiatru sa fie de acord cu acest tratament si sa va dea reteta compensata pentru el in fiecare luna sau sa va dea scrisoare medicala catre medicul de familie care sa va dea reteta compensata. Tratamentul trebuie sa dureze 1 an, nu va afecteaza stomacul, nu va da efecte secundare si sigur va veti simti mai bine. Eu v-am ajutat cu ce am putut, acum ramane sa va descurcati cu retetele.
Eu ma feresc sa dau tratamente fara sa vad omul, dar la dvs tratamentul avut era foarte bine ales, insa dozele erau atat de mici ca nu au avut efecte. Ceea ce am facut eu a fost sa va spun dozele corecte.
0
02-06-2011, ora 19:54
lupascu nae
Nu este medic/terapeut
lupascu nae
VA MULTUMESC TARE MULT DACA D-VOASTRA SPUNETI CA POT CONTINUA TRATAMENTUL FARA A-MI AFECTA STOMACUL PTR CA STITI CA AM ULCER, AM SAL CONTINUI UNCA UN AN DAR MAI AM CITEVA, NEDUMERIRI EU IN TOAMNA AS DORI SA MAI FAC UN COPIL SI AS VREA SA STIU DACA V-OI FACE ACEST TRATAMEN POATE SA-I AFECTEZE, COPILULUI SI INCA CEVA DC ACEST NOD PE CARE, IL AM IMI RASPUNDE IN SPATE TOCMAI UNDE SE TERMINA CITUL DE INCEPE CAPUL UN GOLUL ACELA, AM ACEIASI SENZATIE TOT DE NOD SI VREAU SA STIU DACA IMI PUTETI SPUNE SI NU VA DERANJEZ PREA MULT, DUPA OPERATIA DE HERNIE LA O LUNA CIND A INCEPUT ACELE SUFOCARI SI NOD TOT ATUNCI AM RAMAS CU PICIORUL DREPT FOARTE DEFORMAT TOCMAI LA GLEZNA DAR PE INTERIOR SI AM DURERI FOARTE MARI, TIN SA VA SPUN CA UN DC SPECIALIST MI-A SPUS CA ACEST NOD POATE SA AI-BA LEGATURA CU COLOANA SAU CU CAPUL PTR CA AM SI DURERI MARI DE CAT DUPA URECHE SI SA AI-BA LEGATURA CU SI PICIORUL SI NODUL SI CAPUL AS DORI SA STIU SI PAREREA D-VOASTRA IAR IN LEGATURA CU CE M-ATI INTREBAT CUM MA SIMPT CE VA SPUN AS TRECE MULT MAI USOR PESTE TOATE DURERILE DACA NU AS MAI AVEA NODUL ACESTA ASTA MA SUPARA DE UN AN SI CITEVA LUNI IN REST LE DUC PE TOATE, AS DORI SA CITITI ACEST MESAJ A MEU CU ATENTIE SI POATE PUTETI, SA-MI DATI UN RASPUNS LA TOT CE V-AM INTREBAT.VA MULTUMESC DIN TOATA INIMA SI SULETUL MEU SA VA DEA, DUMNEZEU SANATATE.
0
02-06-2011, ora 19:59
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Mi-ar fi fost mai usor daca nu ati mai fi scris cu majuscule, se citeste foarte greu mesajul. Parerea mea in privinta suferintelor dvs tocmai v-am spus-o de cateva ori si mi-o mentin. Nu am ce sa mai adaug in plus. Ma mira insa ca va ganditi sa faceti un copil intr-un viitor apropiat fara ca sanatatea dvs sa se fi rezolvat. Nu cred ca e o idee buna. Si evident ca orice medicament poate afecta un copil. Ar fi mai bine sa va amanati planurile pentru anul viitor, dupa ce va rezolvati toate problemele de sanatate.
0
02-06-2011, ora 21:42
lupascu nae
Nu este medic/terapeut
lupascu nae
stiti care este parerea mea ca un compiuter-tomografic ar, fi cel mai indicat ptr mam saturat ca fiecare sa-si dea cu parerea si sa ma puna sa iau tot felul de medicamente si stiti pina dc spihiatru mi-a spus sa merg la endocrinolog ptr ca, cu tratamentul care, mi-la dat dinsa trebuia sa-mi treaca poate ca sufar de deprisie sau ce o fi dar asta datorita dc care habar nu au de medicina si isi dau cu parerea si da tratamente asa dupa ureche pptr ca am patito pe propria pele acum doi ani pina in operatie cam luna august au inceput dureri foarte mari si cind m-am dus la urgente mi-sa spus ca am pietre la rinichi si am luat tratament pina cind am facut semi-pareza pe picior ca eu aveam hernie de disc si m-am dus in ultima faza la operatie si nu mai spun ca din cauza dc care nu au depistat la timp ce aveam am ajuns dupa operatie ca, o leguma, ma intorcea sotul meu cu patura am inceput sa merg de abia dupa 4 luni asa ca, mam saturat de doi ani iau medicamente fara rost si nici un dc nu isi mai da interesul vai de noi ca platim la stat ptr ei as vrea sa-mi dati si mie un diacnostic daca tot spuneti ca am probleme spihice si trebiue sa iau un tratament de inca un an eu v-am spus ca o analiza la glanga nu a esit bn ar putea si acest lucru sa fie cauza oare nu gasesc pe acest forum nici un endocrinolog ? eu oricum va multumesc ptr timpul acordat.
0
02-06-2011, ora 21:46
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Cu regret imi dau seama ca mi-am consumat timpul si energia in zadar cu dvs. Cred ca cel mai bine ar fi sa va tratati singura asa cum considerati de cuviinta, caci vad ca aveti destule idei despre cum sta treaba cu medicina asta. Eu sigur nu mai am ce sa va mai raspund.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • Dezvoltarea în laborator a discurilor intervertebrale
  • Un alt posibil efect al menopauzei: scurtarea respirației?
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  • Urgențele respiratorii (pulmonare) - cum să le recunoști și ce să faci
  • Care este diferenţa dintre hernia de disc şi protruzia discală?
  • Senzație de sufocare - ce ar putea fi
  • Tratamentul în hernia de disc - medicație vs operație
  •