Ajutor va rog - dureri in zona inimi, anxietate

18-01-2008
raulbalaur
Nu este medic/terapeut
raulbalaur
Buna ma numesc Raul am 24 si de vre-o un an am dureri in zona inimi pt care am facut anlize care au iesit bine.Un doctor ma diagnosticat cu nervoza anxioasa si daca putetzi sa imi respundetzi daca se poate ca acele dureri sa fie de natura pshihica pt ca sunt si foarte anxios.Deci durerile nu sunt tipice cardiace si simpt citeodata si furnicaturi in fata si buze care imi mai amplifica starea anxioasa.deci vreau sa stiu daca se poate sa am dureri in zona inimi si junghiuri in maiini de natura pshihica.Va multumesc anticipat cu respect.
2 comentarii
0
18-01-2008, ora 00:00
Greece woman2
Nu este medic/terapeut
Greece woman2
Da.
0
19-01-2008, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Este posibil ca de frica sa faci caderi de calciu, de aceea simti furnicaturi in fata si dureri la inima.
Intreaba medicul tau daca nu este bine sa faci cura de calciu.
Exista calcevita ( calciu efervescent cu vitamina C), sau gluconolactata de Calciu cu Magneziu.
Incearca sa duci o viata sanatoasa, sa te odihnesti si sa te feresti de stress.
fa putin sport, stai in aer curat, mananca fructe, miere si proteine.
Nu mai intra in panica, frica te face sa percepi orice durere accentuata.
Educa-te sa nu te mai temi de nimic, exista un dumnezeu care te va apara si va avea grija sa nu patesti nimic.
mergi si la un psiholog bun care sa te ajute cu sfaturi mai competente.
Sanatate si nu te lasa!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul