Ajutor! Va rog din suflet! Muschiul sternocleidomastosdian umflat!
Buna ziua! Am 26 de ani! Anul trecut in ianuarie am avut o altercatie in care persoana respectiva mia bagat mana in gat ajungand cu degetul intre laringe si muschiul sternocleidomastodian. Presiunea a fost destul de mare pentru ca imediat dupa am simtit cum era normal dupa o trauma ca muschiul face o miscare ciudata cand inghit! Am zis las ca trece! la cateva zile dupa am inceput sa simt ca laringele imi agata in ceva cand inghit! Am mers la mai mult orl-sti care laringoscopiile facute mi-au spus ca nu am nimic! Am mers la gastro pentru ca in acelasi timp aveam arsuri am facut endoscopie si a iesit cu reflux, esofagita gradul A, gastroduodenita! Am luat tratament ceva timp Controloc si motilium! Am ramas cu aceleasi simtome la gat asa ca am mers la endocrinologie am facut ecotirodia unde doamna doctor a descoperit o mica modificare in zona carotide-i si mi-a pus diagnosticul de hematom prezumtiv, m-a trimis sa fac tomograf (a iesit bine), analize au iesit bine... Mi-a prescris un unguent cu care m-am dat in zona aceea si care a diminuat mult senzatia de nod insa de cateva luni muschiul sternocleidomastodian s-a umflat in partea dreapota de la ceava pana la clavicula am dureri de ceafa de gat de umar chiar si la omoplat simt dureri si tensiune musculara! Am luat antiinflamatoare prescise de medicul de familie am luat si miorelaxante prescrise de neurolog! Nici un rezultat! Am luat gabaran si aflamil dar am avut dureri de ficat si am oprit tratamentul! Nu stiu ce sa mai fac si unde sa mai merg! Ultima data am facut fizioterapie avand diagnosticul de nevralgie cervicala si sindrom mialgic dar si fizioterapia m-a ajutat foarte putin! Nu stiu ce4 sa fac si unde sa merg! Sunt disperat! Am dezvoltat si o fobie generala de foarte multe lucruri, sunt in plina depresie si sunt la capatul puterilor! Atacurile de panica si tulburarile de somn cauzate de aceasta problema m-au epuizat! Va rog ajutati-maaa!
1 comentarii
Incearca sa mergi la un medic kinetoterapeut pentru diagnostic si iti va indica o cura de vindecare (masaj sau alte miscari) pentru muschi.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp