alcool dauneaza

31-08-2013
alez_net
Nu este medic/terapeut
alez_net
sotul meu bea foarte mult zilnic dar nu recunoaste ca are o problema cu alcoolul de ce ii spun sa nu mai bea ca nu este bine nici pentru sanatate nici pentru familie de ce bea mai mult.Are probleme cun ficatul dar degeaba nici nu-i pasa.L-am convins sa ia antibiotice si acum as vrea sa-i dau ceva tratament antialcool poate se lasa de baut as vrea un sfat eficient.VA MULTUMESC MULT.
2 comentarii
0
31-08-2013, ora 19:43
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Poate il omori cu ocazia tratamentelor pe care ti s-au nazarit sa i le dai!
Unele medicamente, in combinatie cu alcoolul, dau efecte foarte grave.
Ce ti-a venit sa-i dai antibiotice??? Sa i faci ficatul praf mai repede?
Daca esti disperata, ori cauti sa-l internezi, ori iti iei lucrurile, copiii, etc si pleci tu de acasa daca ai cum.
Alcoolismul este o boala si daca se lasa brusc poate intra in sevraj ca la droguri si sa aiba probleme, daca ii dai tu alte prostii, cine stie ce efecte mai obtii. Deci, cere medicului de familie sfatul cel mai corect!
0
02-09-2013, ora 11:44
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
alcoolicilor nu ai ce sa le faci. am si eu un asemenea caz in familie. e greu, e urat dar nu ai ce sa faci decat sa ai nervi de otel sa nu te mai intereseze de el sau sa va separati si sa va vedeti fiecare de viata lui. daca el nu vrea sa se lase de alcool nu ai ce sa faci. trebuie sa fie si el de acord cu tratamentul si sa fie constient si sa doreasca si el sa se lase de bautura. altfel, daca ii dai medicamente fara ca el sa stie (de exemplu sa ii pui ceva in mancare), poate sa duca la moarte. in general toate medicamentele combinate cu alcool au efecte adverse puternice pana la deces. asa ca daca vrei sa nu-l ai pe constiinta, nu-i mai administra nimic fara un sfat de la un medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: