alergie.prednison?

20-02-2011
sabina492005
Nu este medic/terapeut
sabina492005
buna ziua!
in urma cu 1 luna am fost f racita si am facut o perfuzie cu ketonal si prefalgan.in timpul perfuziei simteam ca ma sufoc.am mers acasa si mi s-au umflat pleoapele si fata subcutanat.
am fost la medic mi-a facut perfuzie cu cortizon si m-am desumflat.mi-a dat prednison 4 pe zi dimineata timp de 5 zile.mi-am revenit, m-am dus la munca.dupa o saptamana iar m-am umflat.am crezut ca de la sare pt ca in momentul in care am intrerupt tratamentul am mancat iarasi sarat fara sa las sa treaca cateva zile.iar am luat prednison 2 zile iar m-am desumflat fara sa mai merg la medic.problema este ca acum am lasat sa treaca o saptamana si am mancta putin sarat dar nu mult.iar m-am umflat la ochi si la fata ma sufoc de la gat, simt un nod in gat, stranut dimineata, si am o stare de lesin, nu pot sa stau in picioare ma simt sleita de puteri.ce sa ma mai fac si ce sa mai iau?
cu ce gresesc?
va rog ajutor simt ca inebunesc de 1 luna problema asta.cand ma desumflu ma simt bine merge la munca, inainte sa ma unflu cu cateva ore, am tensiune sau subtensiune simt ca imi crapa capul si nu mai am chef de nimic.
mi-e frica ca o sa imi pierd serviciul daca mai lipesc.
8 comentarii
0
20-02-2011, ora 11:29
zanebune
Nu este medic/terapeut
zanebune
Acestea sunt efectele bine cunoscute alte terapiei cu cortizin si prednison. Numai un medic homeopat cu experienta te poate ajuta acum sa scapi de ele. Mergi la un medic homeopat cat mai repede. In alopatie nu exista medicament care sa anihilezele daunele aduse de aceste toxine. Des daunele tin ani si decenii sau toata viata. Oamenii nu-s constienti de ce li se da, iar cei care le dau sunt absolut inconstienti. Dauna adusa este de mii de ori mai grava decat boala tratata.
0
20-02-2011, ora 11:35
sabina492005
Nu este medic/terapeut
sabina492005
nu prea am incredere in tratamentul homeopat
altceva nu ma puteti sfatui?
0
20-02-2011, ora 12:29
zanebune
Nu este medic/terapeut
zanebune
Nu ai incredere pentru ca nu sti sau ai prejudecati. Este o medicina stiintifica practicata numai de medici, remediile se pot cumpara numai de la farmacii si sunt aprobate de stat.
Preferi sa mergi la un medic care s-a multumit doar cu facultatea sau la unul care a invatat cativa ani in plus sa mai invete ceva ? Medicina la care ai apelat te-a distrus deja. Si vrei sa zici ca in asta ai incredere ?
Of, oameni orbi ce sunteti. Daca nu credeti veti simti pe pielea voastra prostiile pe care le faceti si pe care le fac altii pe spinarea voastra.
0
20-02-2011, ora 12:42
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Problema pe care o descrieţi ar putea avea legătură cu glandele suprarenale, ar putea fi o reacţie la prednison (deşi de obicei acest lucru se întâmplă la doze mult mai mari decât cele de care aţi vorbit)- dar după părerea mea, un endocrinolog ar fi specialistul cel mai indicat în acest caz.
0
20-02-2011, ora 13:28
Dr. Ionescu-Marcu Anda-Doinita
Medicina interna, Galati
Dr. Ionescu-Marcu Anda-Doinita
Parerea mea este ca alergia de la Ketonal nu s-a linistit de tot.Este posibil ca spins iritativa creata de acesta sa persiste si tratamentul corticosteroid sa nu fi fost suficient.Simptomele descrise releva acest lucru.Adresati-va unui dermatolog si unui alergolog, fara sa mai asteptati!Multa sana tate!
0
20-02-2011, ora 17:29
sabina492005
Nu este medic/terapeut
sabina492005
multumesc mult dna doctor marcu
0
21-02-2011, ora 19:40
sabina492005
Nu este medic/terapeut
sabina492005
azi am fost ma medic din nou si mi-a dat injectii cu hemossuccinat de cortizon 2 injectii pe zi. si xyzal 2 pe zi
cred ca o sa mor de la tata cortizon deja nici nu ma mai desumflu de la el
a zis ca am sindromul quincke.nu ar trebui sa ma interneze?simt ca ma sufoc ma strnge rau de gat parca ar fi o ghera.i-am spus doamnei doctor.nu parea prea speriata. eu am citit ca pot face soc anafilacxtic.
cum scap de cortizonul asta?mi-a dat 5 zile
va rog mult cine stie sa ma ajute.simt ca mor.
0
05-05-2014, ora 19:53
Andra1986
Nu este medic/terapeut
Andra1986
Buna ziua. mi-au aparut pe corp de aproximativ 2 saptamani niste bubite ca niste blande, rosiatice, care ma mananca. D-nul doctor mi-a prescris tratament cu tetraciclina -10 zile (2 dim si 2 seara) si 20 zile onez ca prednison(cate 6 tablete pe zi/ dim la ora 10) si flucoric cate o capsula/zi. si pe piele ultralan crema, urmand ca dupa 20 de zile sa merg la control. este normal sa iau asa mult timp prednison? am citit ca intreruperea lui nu se face brusc, asta inseamna ca imi va mai prescrie dupa cele 20 zile? mentionez ca am facut cu o luna in urma tartament cu uro vaxom si uricol. pot lua si anticonceptionalele? precizez ca fol Belusha. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Leșinul
  • Riscul de atac cerebral la copii ar putea crește în timpul unei răceli
  • De ce apar alergiile?
  • MIT: Vitamina C previne răceala
  • MIT: Usturoiul previne și vindecă răceala
  • MIT: Dacă ieși afară cu părul ud răcești
  • Răceală sau gripă?
  • Iată care este singurul supliment ce ar putea preveni răceala
  • Alergie sau răceală?
  •