am facut o gresala! am nevoie de sfatul unui specialist.

14-09-2013
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
buna seara, am facut o greseala acum o saptamana, am cunoscut o fata si ne-am intalnit dupa vreo 2 zile, am mers cu ea sa facem sex dar dupa ce mi-a facut sex oral ne protejat iar eu I-am introdus degetele in vagin, mi-a spus ca, cu ceva timp in urma a avut un contact sexual cu fostul iubit si el la randul lui avea o relatie cu o fata ce munceste la masaj erotic si ca fata respectiva este banuita ca ar avea HIV. sant speriat de moarte, ma puteti ajuta cu vreun sfat??
44 comentarii 12 Înainte ›
1
15-09-2013, ora 10:12
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Deci dupa ce ati facut sex neprotejat ti-a marturisit ca ar putea fi infectata cu HIV..primul sfat stii care e : sa nu te mai expui periculos la astfel de relatii ocazionale fara protectie..Fostii ei parteneri s-au testat, a iesit pozitiv cineva ? Trebuie sa te testezi prima data dupa 3 luni, apoi la 6 luni de la contactul presupus infectant.Rabdare ; nu cred ca esti infectat, virusul HIV nu se transmite, totusi, asa de usor...
0
15-09-2013, ora 12:14
h1n1
Nu este medic/terapeut
h1n1
Parerea mea este sa te testezi cat de repede daca ai de gand sa faci acest test! In cazul in care esti cumva infectat sa nu dai vina pe acel contact sexual oral neprotejat mai tarziu din pricina caruia cu siguranta nu te-ai infectat! Pe viitor insa protejeaza-te, e mai bine pt. ca sunt o gramada de BTS-uri cu sanse reale de transmitere pe cale orala!
0
16-09-2013, ora 09:49
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
va multumesc pt sfaturi, dar am aflat ca a fost doar o gluma proasta din partea ei. va multumesc oricum..doar sex oral mi-a facut neprotejat si eu I-am introdus degetele in vagin atat. dar am sunato si ea a spus ca a mintit in legatura cu tot... va multumesc pentru sfaturi!!
0
16-09-2013, ora 09:54
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
doar sex oral mi-a facut ne protejat iar eu I-am introdus degetele in vagin atat am facut, nu am facut sex cu ea. dar am sunato si ea a recunoscut ca ma mintit in legatura cu tot. va multumesc pentru sfaturi!!
0
16-09-2013, ora 16:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu stiu de ce te-as sfatui sa iti faci analizele dupa 6 luni.

Cu asa ceva nu prea se glumeste.
0
17-09-2013, ora 23:27
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
dupa ce mi-a facut sex oral nu am cotinuat nimic altceva, adica sa facem sex normal sau anal, ea a crezut ca eu o voi intretine cu ceva bani dar se pare ca s-a folosit de minciuna asta care pe mine ma afectat psihic. tot ce mia spus ea a fost o inventive de a ei crezand ca va scoate ceva bani de la mine. doar sex oral mia facut si nu ma zgariat iar eu nu am nici o rana deschisa la degete cand I le-am introdus in vagin.
0
21-09-2013, ora 18:09
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
si-a facut ea test si a iesit negative si hiv1 si hiv2 tot negative a iesit... va multumesc pentru sfaturi
0
14-10-2013, ora 16:11
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
vreu sa stiu in legatura cu subiectul meu daca putem sa contactez temutul virus HIV prin contact sexual oral ne protejat pe care doar ea mi la facut iat eu i-am introdus degetele in vagin dar nu am avut nici o rana la degete sau pe penis. ea si-a facut testul scrining hiv 1 si hiv 2 si a iesit rezultatul negativ la ambele. dar ea a presupus ca fostul ei iubit ar fii avut o relatie sexuala cu o fata ce munceste la masaj erotic si ca fata respectiva este banuita ca ar avea hiv. si iubitul acesteia si-a facut testul hiv si a iesit negativ. inalnirea mea cu fata respectiva sa intamplat acum o luna. iar ea si-a facut testul la 8 luni dupa ce a facut sex cu iubitul ei. va rog sa ma sfatuiti ca tot acolo ma gandesc. dupa 2 saptamani de la acel act sexual oral neprotejat eu am avut o raceala puternica iar inca dupa o saptamana am fost operat de apendicita, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat bun. va multumesc.
0
14-10-2013, ora 19:24
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ giorgyo van

Daca tu nu iti faci testul personal la 6 luni, ca sa fii mai ortodox decat papa, nimeni nu o sa te linisteasca.
Calmeaza-te.
0
15-10-2013, ora 12:28
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
daca nu esti in situatia mea este usor sa spui fa testul dupa sase luni si sa stau calm, de doua zile tot tusesc dar febra nu am. sper ca nu am nimic ddoar o simpla raceala.
0
15-10-2013, ora 15:24
h1n1
Nu este medic/terapeut
h1n1
giorgyo van
Nu te supara dar in ce situatie atat de delicata sustii ca te afli, fiindca eu nu prea inteleg sincer?!Din cate am inteles "sursa"ta de contaminare s-a testat si e negativa iar HIV pe cale sexuala orala nu s-a demonstrat ca s-ar transmite, deci..???!!!
0
15-10-2013, ora 16:35
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
asta am vrut sa aud ca pe cale sexuala orala nu se transmite. Da fata respectiva sa testat si testul a iesit negativ,... multumesc frumos pt sfat. multumesc
0
17-10-2013, ora 01:45
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
DA H1N1 ai mare dreptate in ceea ce spui, dar ma gandesc ca, daca nenorocita aia nu si-a facut testul dupa 8 luni de la contactul ei sexual cu fostul iubit. asta e problema care ma macina. Iar testul care si la facut nu este elisa este test hiv scrining asa se numeste lucrul asta ma tot pune pe ganduri. Adevarul este ca doar sex oral neprotejat mi-a facut si eu doar i-m bagat degetele in vagin nimic altceva nu s-a mai intamplat.
0
17-10-2013, ora 01:55
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Adevarul e ca pe bolile cronice (adica pe viata) cum sunt SIDA, etc, le dobandim cu aprobare de Sus.
Si ele constituie un destin.
Bolile acestea nu se fac asa cu una cu doua.

Nu te mai ingriji de ziua de maine. Ajunge zilei rautatea ei.
Pune-ti nadejdea in Dumnezeu, fa lucrurile bineplacute lui si mergi mai departe cu incredere. El te va proteja.

* Daca te zapacesc de cap grijile si obsesia asta, inghite si tu un Emocalm (din plante) sa nu faci anxietate. Asta e boala grea.
0
17-10-2013, ora 02:39
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
multumesc frumos clara_p, pt vorbele frumoase
sant tare abatut cu gresala asta pe care am facuto, , , , mai ales ca-s insurat si urmeaza sa mi se nasca primul copil. NUMAI eu stiu prin ce trec, la tot felul de prostii ma gandesc, orice apare pe mine ma inspaimanta de moarte, daca tusesc sau ma doare cv cred ca sant simtomele respectivului virus. sper ca peste sase luni cand o sa-mi fac testul sa iasa negati si sa trec cu bn peste asta. teama mea cea mai mare este ca eu am cv negi in zona genitala, si asta nu cumva sa aibe un aport la contactarea cu virusul hiv.ORICUM testul ei a iesit negativ la ambele hiv1 si hiv2 iar teama ei mai mult ca sigur este fictiva, dar pe mine ma doborat fizic, sper sa nu am nimic si sa trec cu bine peste astea 6 luni.
0
17-10-2013, ora 03:38
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
ceea ce ma sperie este ca imi apar unele simptome cum ar fii limba albicioasa la nici 2 saptamanii dupa acel contact sexual oral neprotejat am racit puternic, iar dupa nici o luna am fost operat de apendicita, de scazut in greutate am scazut vreo 5.7 kg de pe urma operatiei la apendice, iar cateo data dimineata tusec destul de tare. Sant daramat psihic tot acolo ma gandesc.. sper ca nu am nimic sica e doar o iluzie in capul meu... sper ca hiv nu se transmite prin sex oral neprotejat... va multumesc celor care mi-au raspuns la intrebari si va doresc multa sanatate. pe viitor nu voi mai gresii!!!!
0
17-10-2013, ora 13:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ giorgyo van

Doreste sa stie un utilizator anonim de cati ani te lupti cu tulpina de virus HPV care provoaca negi, de cate ori pe an mergi la medic sa ti-i arda. Este costisitor si obositor acest tratament ?
De unde i-ai luat ?
Persoana de la care ai luat aceasta tulpina de virus HPV care provoaca negi prezenta negi sau era doar purtatoare ?

Sotia are ?

Am impresia ca e tare periculos daca ii are in timpul nasterii. Ii ies copilului negi pe fata. Am vazut un film despre asta.
0
17-10-2013, ora 14:05
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
Ii am de vreo 3 ani, si sotia mea a avut dar a scapat de ei asa peste noapte fara nici un tratament. Eu ma lupt cu ei de vreo doi ani, e foarte costisitor si dureros tratamentul, nu scapi de ei niciodata nu exista vreu medicament minune sa te scape de ei cel putin inca nu sa descoperit cum sa scapi de ei definitiv. Iti dispar un an si dupa iar apar, eu am incercat toate metodele de a scapa de ei doar cea chirurgicala nu am incercat, dar nu cred ca aia te scapa de ei.Am citit ca 80 % din populatia globului are acest virus dar sub alte forme.
0
17-10-2013, ora 20:28
h1n1
Nu este medic/terapeut
h1n1
gyorgio van

Unele persoane dezvolta mai greu imunitate pentru aceasta afectiune, iar altele(cum e sotia ta)scapa de ea dupa prima sedinta de tratament.Pt barbati tratamentul e simplu:electrocauterizare(facuta corespunzator)+iprosinosine, posibil in repetate randuri deoarece recidivele sunt des intalnite.Aplicarea de solutii sau creme la nivelul leziunilor nu este nici pe departe la fel de eficienta.Oricum, faptul ca esti infectat cu HPV nu favorizeaza transmiterea infectiei cu HIV, doar in cazul in care ai prezenta sangerari la nivelul leziunilor provocate de HPV. In cazul tau sansa sa contactezi HIV este substantial mai mica decat cea ca maine sa te loveasca un camion pe trecerea de pietoni! Pe langa asta sa stii ca sunt destul de multe persoane HIV+ de la inceputul anilor 80 care in ziua de azi se trezesc, isi beau cafeaua si citesc presa la o tigara! Faptul ca esti infectat cu HIV nu inseamna ca ai sau vei dezvolta SIDA. Aparitia acestui sindrom este mult mai complexa decat simpla infectie cu HIV.
0
17-10-2013, ora 20:58
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
Multumesc pentru lamuririi, nu am prezentat nici o rana deschisa sau sangerari in momentul acela, dar la vreo 3 saptamani am avut o iritatie care ma usturat destul de tare si mici sangerari.. nici nu vreau sa ma gandesc ca as putea fii infectat cu virusul hiv... Sper ca nu am nimic si ca sanr doar eu asa panicat si paranoic..
0
21-10-2013, ora 22:00
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
Nici nu vreau sa ma gandesc ca as putea fii infectat cu HIV.. dar ma sperie foarte tare orice cos aparut pe piele, sau tuse care este din vina tigarilor, orice mi se intampla ma duce cu gandul acolo, sant daramat psihic...
0
25-10-2013, ora 14:32
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
Am fot sa imi fac analizele la o clinica privata si au iesit negative la hiv hcv si hepatite, dar tot tusec, ma doare in piet, si ametesc de multe ori. probabil ameteala provine de la interventia chirurgicala pe care am avuto in urma cu trei saptamani...Tot ce apare ma sperie foarte tare
0
25-10-2013, ora 17:43
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ giorgyo van

Cu tigarile cum a ramas ?
0
25-10-2013, ora 21:35
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
fumez normal
0
25-10-2013, ora 22:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sfatul meu e sa lasi si tigarile. Tusesti, te doare pieptul...

Posibil sa fi facut un inceput de anxietate. Cred ca din fire esti un pic anxios. Asa-i ?
0
26-10-2013, ora 00:03
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
da cred ca este anxietate, cred ca pe mine ma afectat foarte tare psihic sper sa trec cu bine. rezultatele au iesit negative la toate testele ce le-am facut...
0
26-10-2013, ora 04:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ giorgyo van

Ingerasule,

Regula: Nu trebuie sa ne fie frica de nimic in viata decat de Dumnezeu.

In rest toate sunt ispite ca sa iti suceasca mintile. Pune-ti nadejdea intotdeauna in Dumnezeu, nu in tine, nu in analize, nu in doctori. Acestea sunt doar adiacente.

Daca ai putea sa mergi la un preot sa te spovedesti, ar fi extraordinar... Spovedania produce linistirea sufleteasca, iertarea pacatelor si de multe ori vindecare, trupeasca dar mai ales sufleteasca.
0
26-10-2013, ora 11:52
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
am sa merg cat mai repede la manastire sa ma spovedesc, iar dupa merrg la psiholog sa ma ajute sa trec peste starea asta..Multumesc frumos clara_p,
0
26-10-2013, ora 14:55
h1n1
Nu este medic/terapeut
h1n1
Ati luat-o razna cumva???Parca acest site era adresat celor interesati sau suferinzi de anumite boli!!! In timp omenirea a reusit sa trateze sau chiar sa scape definitiv de multe dintre acestea cu ajutorul STIINTEI. Stiinta si credinta religioasa nu au nimic in comun!!! In plus administratorul siteului ne atentioneaza asupra faptului ca nu sunt permise comentarii care nu au legatura cu subiectul sau cele cu tenta religioasa!
0
26-10-2013, ora 20:56
giorgyo van
Nu este medic/terapeut
giorgyo van
Scuzane H1N1, pentru conversatia noastra, dar nu cred ca mi-a spus ceva rau, doar ma ajuta sa trec peste trauma psihica in care sant. Iar daca am deviat de la subiect te rog sa ne scuzi. iti multumesc pentru intelegere
Adaugă un comentariu / răspuns
44 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.