Am febra 37.3
De 5 zile am febra 37.3, am dat analize de sange si urina si analizele sunt bune, medicul mi-a zis ca am sanse sa fiu insarcinata febra fiind un simptom, insa sunt virgină si nu am avut relatii sexuale, nu stiu ce sa mai cred. Care este probabilitatea sa ramai insarcinata fara relatii sexuale, si care pot fi motivele febrei? Multumesc
1 comentarii
Buna ziua.
Evident, in conditiile date sarcina pare sa fie exclusa.
Tehnic vorbind, nu este chiar febra (ar trebui sa fie peste 38), ci numai subfebrilitate. Cinci zile nu este asa de mult. Daca persista, este situatia de "febra de origina necunoscuta" si ar putea tine de infectioase sau de reumatologie. Oricum, sunt multe sanse sa treaca "de la sine".
Evident, in conditiile date sarcina pare sa fie exclusa.
Tehnic vorbind, nu este chiar febra (ar trebui sa fie peste 38), ci numai subfebrilitate. Cinci zile nu este asa de mult. Daca persista, este situatia de "febra de origina necunoscuta" si ar putea tine de infectioase sau de reumatologie. Oricum, sunt multe sanse sa treaca "de la sine".
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Febra
- 3temperatura, transpiratii reci, ameteli
- 2febra din cauza expunerii ochilor
- 13angina rosie
- 7Durere de cap si febra!
- 4Simptome premenopauza. Febra!
- 36Febra dupa pastile (a avut si infarct, pneumonie)
- 193puroi in gat
- 637.5 febra 2 saptamani de zile
- 6Amigdalita+febra!!
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 3gripa, febra, simptome de voma, nu suport mirosul de mancare, ameteala
- 5dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
- 1temperatura inainte de menstuatie
- 5Febra in prima luna de sarcina.
- 1rosu in gat, febra
- 1Gripa (febra, frisoane si fruntea si obrajii grei)
- 2Nu stiu ce se intampla..
- 1Simptome: febra, frisoane, stare de rau
Mai multe informații despre: Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: