Am febra 37.3
De 5 zile am febra 37.3, am dat analize de sange si urina si analizele sunt bune, medicul mi-a zis ca am sanse sa fiu insarcinata febra fiind un simptom, insa sunt virgină si nu am avut relatii sexuale, nu stiu ce sa mai cred. Care este probabilitatea sa ramai insarcinata fara relatii sexuale, si care pot fi motivele febrei? Multumesc
1 comentarii
Buna ziua.
Evident, in conditiile date sarcina pare sa fie exclusa.
Tehnic vorbind, nu este chiar febra (ar trebui sa fie peste 38), ci numai subfebrilitate. Cinci zile nu este asa de mult. Daca persista, este situatia de "febra de origina necunoscuta" si ar putea tine de infectioase sau de reumatologie. Oricum, sunt multe sanse sa treaca "de la sine".
Evident, in conditiile date sarcina pare sa fie exclusa.
Tehnic vorbind, nu este chiar febra (ar trebui sa fie peste 38), ci numai subfebrilitate. Cinci zile nu este asa de mult. Daca persista, este situatia de "febra de origina necunoscuta" si ar putea tine de infectioase sau de reumatologie. Oricum, sunt multe sanse sa treaca "de la sine".
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cum rezolv cu pulsul? chiar trebuie sa merg la medic sau ma poate ajuta cineva?
- 13angina rosie
- 7Durere de cap si febra!
- 5Vomit verde
- 6Amigdalita+febra!!
- 1febra ciclica lunara
- 1dureri de gat si febra
- 5fetita mea are frisoane si febra de 3 zile, ajutati-ma...
- 0transpiratie abundenta cu febra mare si dureri de cap
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 0febra, dureri de burtica si tuse
- 2dureri abdominale si febra
- 1febra si varsaturi decateva zile
- 1durere si febra dupa punctia tiroidiana
- 3Febra mare
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 0febra la 5 saptamani de sarcina
- 1Raceala/gripa/meningita
- 0Febra, dureri musculare etc
Mai multe informații despre: Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: