Am fost filmata la dus

08-07-2018
miha85
Nu este medic/terapeut
miha85
Buna seara
Sunt casatorita de 10 ani cu sotul meu (nu avem copii )si nu mi s-a intamplat asa ceva pana acum.Va spun din tot sufletul meu ca sunt socata.Azi faceam dus si la baie avem deasupra usi geam Din prostie m-am uitat in sus spre geam si i-am vazut telefonu cum il tinea si ma filma L-am luat la intrebari si bineanteles nu a recunoscut inventa tot felul de scuze gen era un paianjan sus in colt. Mi-a dat telefonu sa verific zicandu-mi ca nu are nimic filmat Si normal ca el nu le are cu tehnologia a uitat sa sterga si folderul cu “recently deleted photo-video” Intr-un final am gasit filmarea cu mine facand dus.
Am apelat la acest forum deoarece nu am nici o prietena sa intreb daca e normal asa ceva?
Locuiesc in strainatate nu prea am prieteni aici.
Eu sunt socata de acest gest care l-a facut si ma gandesc sa bag divort pt ca nu ma mai simt in siguranta nu mai simt nici o atractie sexuala fata de el demult si o si stie, de multe ori ma jigneste si nu ma respecta Pana acum am inghitit dar parca acum mi-a pus capac.Nu am avut relatii sexuale demult timp si ma gandesc ca probabil de aia a facut asta.Dar putea sa vina sa vb cu mine parerea mea.Spuneti-mi va rog ce parere aveti si va rog nu ma criticati.
Multumesc frumos O seara buna.
3 comentarii
0
08-07-2018, ora 22:06
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara,
Este destul de clar ca ceva nu merge in regula in relatia dumneavoastra. S-ar putea ca treaba cu dusul sa fie mai degraba un efect decat o cauza.
Raspunsul la intrebare cred ca este cuprins in text: "nu mai simt nici o atractie sexuala fata de el demult si o si stie, de multe ori ma jigneste si nu ma respecta Pana acum am inghitit dar parca acum mi-a pus capac.Nu am avut relatii sexuale demult timp..."
De fapt aveti toate datele dar ceva va oprit sa luati decizia.
0
08-07-2018, ora 22:44
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna seara cred că va trebuia încă o confirmare că relația dv nu merge bine și acum.o aveți.Faceti ceea ce simțiți.Filmatul la dus e un motiv destul de întemeiat de care aveați nevoie sa ii cereți dvortul.
1
09-07-2018, ora 09:34
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Când o relație nu merge bine, problemele nu apar dintr-o dată. Există anumite semne de avertizare cu mult timp înainte, dar de obicei nu li se dă importanță. Filmarea la duș a aprins scânteia practic și v-a făcut să reacționați.
Faceți o analiză a situației, vedeți ce vă ține în această relație, analizați comportamentele fiecăruia, pentru că acolo unde lucrurile nu merg, de fapt e vina ambilor parteneri.
După o analiză temeinică, dacă veți considera că doriți să rămâneți în relație, mergeți la un terapeut de cuplu care să vă ajute să ieșiți din impas. Acolo unde partenerii dau dovadă de înțelepciune, dintr-o relație disfuncțională se poate construi una mai puternică și mai durabilă.
Personal nu recomand divorțul decât după o analiză temeinică și după un număr de ședințe de terapie de cuplu. Și o spun cu toată responsabilitatea, pentru că făcând consiliere de cuplu de mai bine de 10 ani, am constatat că de foarte multe ori problemele erau minore, determinate de orgolii, lipsă de comunicare, diferențe de gândire și percepție, care, odată conștientizate au făcut relația să funcționeze.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul