Am incercat si cu sab simplex, dar ma constipat

14-05-2009
eu doar eu
Nu este medic/terapeut
eu doar eu
Am incercat si cu sab simplex, dar ma constipat, am luat tratament pt lamblii (duador) si eu sunt ingrijorata de problema mea cu flatulenta,
36 comentarii 12 Înainte ›
0
04-09-2009, ora 00:17
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Cat de invigilent sunt, abia acum am vazut accidental acest topic. Ti-ai rezolvat problema de sanatate?
Pt. lambliaza foarte bun este uleiul de dovleac presat al rece...in legatura cu flatulenta, ai nevoie de un consult foarte minutios si un tratament foarte carminativ (care are proprietatea de a evacua gazele din intestin si de a trata cauza producerii lor)...Gasex ai incercat, este natural?


Insanatosire grabnica;)
In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
Mister NICK;)


-
NIHIL SINE DEO - NIMIC FARA DUMNEZEU!

Slavit, Cinstit, Cantat, Preamarit si Recunoscut sa fie Domnul Dumnezeu cel in 3 Ipostasuri: Tatal, Fiul si Sfantul Duh!
"Pentru credinciosi nicio dovada nu este necesara"
"Pentru necrediciosi nicio dovada nu este posibila"
Stuart Chase
_
0
05-09-2009, ora 16:08
eu doar eu
Nu este medic/terapeut
eu doar eu
da nik de doua sapt am fost la un alt ecograf si a zis ca si din cauza stresului m-am inbolnavit, mi s-a acumulat aer cam cat o minge de tenis de camp in intestin si acela trebuie sa-l elimin, mi-a zis sa consum dimineata biscuiti sau paine prajita, si mi-a dat tratament pe baza de plante medicinale, si un ceai pt digestie.mersi de sfaturi
0
19-11-2009, ora 20:44
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Cu mare plăcere! Ai grijă de tine...

Cel mai bun medicament este RUGĂCIUNEA !
0
03-02-2010, ora 16:22
dr.emanuel
Nu este medic/terapeut
dr.emanuel
Bună ziua nick! Vreau să te întreb despre plasturii de detoxifiere BioMagick. Ai auzit de ei ? Ce părere ai?
Să ai o zi senină!
0
04-02-2010, ora 14:48
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Sărut mâna,

Plasturii BioMagick sunt eficienţi, dar nu vă aşteptaţi la efecte marcante. Din punctul meu de vedere sunt mai eficienţi plasturii detoxifianţi de la Calivita Internaţional (Detox Pach). Au un conţinut mai complex şi foarte apropiat de sinergismul total (sinergism material şi eteric (energetic subtil)), dar sunt mai costisitori.Toate cele bune şi o zi luminată de iubire necondiţionată;)
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
| NIHIL SINE DEO - Nimic fără DUMNEZEU |
→ Homo proponit, sed DEUS disponit - Omul propune, DUMNEZEU dispune!
Medicul tratează, DUMNEZEU vindecă!←
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
0
14-08-2010, ora 21:07
crispiticescu
Nu este medic/terapeut
crispiticescu
Buna,
imi place tare mult cum da mr. Nick raspunsuri si sfaturi celor cu probleme.Aveti multe cunostinte medicale.Vroiam numai sa stiu daca este doar un hobby sau sunteti specializat in medicina?
Multumesc.
0
15-08-2010, ora 16:11
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Sărut mâna!

Crispiticescu, mulţumesc mult pentru apreciaţie. Nu ştiu câte cunoştinţe am. Ştiu doar că vreau să le folosesc, atât cât există, pentru a face bine.

-
" Vroiam numai sa stiu daca este doar un hobby sau sunteti specializat in medicina?
Multumesc. "
- Întrebarea este foarte problematică, iar răspunsul se înscrie pe aceeaşi linie de incidenţă. Medicina, pentru mine, este un hobby, dar este şi altceva. Aş fi putut avea o specializare, dar am lipsit la examenul care-ar fi putut să-mi ofere o diplomă de terapeut (mi-a fost foarte rău în ziua examinării şi nici nu am fost informat că voi fi examinat, culmea). Nu m-am prezentat, şi...
În fine! Nu am nevoie de diplome pentru a-mi desfăşura activitatea, însă am nevoie de multe cunoştinţe şi, bineînţeles, de susţinerea lui Dumnezeu. Fără El nu aş putea face nimic pozitiv pe Romedic!!!
-

Să fiţi binecuvântată!
Cu respect şi iubire creştină,
Nick
0
16-08-2010, ora 10:38
millidoc40
Nu este medic/terapeut
millidoc40
Buna!
Mr Nick, sa stii ca eu personal te apreciez tare mult in ceea ce faci dar totusi am o mare curiozitate.
De ce s-au racit relatiile dintre voi cei de pe romedic si scarface? La inceput v-am vazut si pe forumul lui, dar acum nimic. dupa cate inteleg eu voi va cunoasteti personal nu numai prin intermediul net-ului. sa inteleg ca totul se datoreaza faptului ca ti-a prescris unele remedii si ele ti-au facut mai mult rau decat bine?
scuza-ma daca te-am deranjat cu intrebarile mele tampit dar sunt tare curioasa din fire.
0
16-08-2010, ora 23:21
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Sărut mâna!

Millidoc40, vă mulţumesc, cu toate că mie nu-mi plac aprecierile (am precizat în pagina de profil că nu pentru aprecieri fac tot ceea ce fac, ci pentru cu totul altceva). Apreciaţi-L pe Dumnezeu, nu pe mine. Eu sunt un NIMENI!
Relaţia profesionalo-amicală dintre mine şi d-nul Scarface, chiar dacă nu pare aşa, nu s-a răcit deloc, doar că, din motive obiective, eu nu am mai putut să activez pe forumul dânsului, ca de altfel nici nu am mai putut să interacţionez direct cu dânsul (nu ne cunoaştem personal pentru că, din cauza sănătăţii mele, în momentul în care a venit în România, nu ne-am putut întâlni).
Mi-e foarte greu să-mi continui activitatea şi pe acest forum! O continui, în pofida sindromului de oboseală cronică, doar pentru faptul că I-am promis lui Dumnezeu. Altfel, din păcate pentru unii şi din fericire pentru alţii, aş fi renunţat de cel puţin 3 luni :-( Aş fi renunţat, dar nu cred că pentru mult timp. Mă simt "legat" de Romedic, iar legăturile nu pot fi rupte, nu pot.

.
" sa inteleg ca totul se datoreaza faptului ca ti-a prescris unele remedii si ele ti-au facut mai mult rau decat bine? "
- Prescrierea respectivă a produs o controversă între mine şi d-nul Scarface. Eu continui să cred că prescripţia a fost eronată, datorită insuficienţei de înţelegere a simptomatologiei, dar d-nul Scarface este de altă părere. Eu nu mă pot compara cu dânsul în ceea ce priveşte domeniul homeopatic, tocmai de aceea îl cred pe cuvânt.
Prescripţia mi-a făcut mai mult rău decât bine, într-adevăr, dar niciun moment nu l-am blamat pe d-nul Scarface, însă nu cred că voi mai apela vreodată la homeopatie, nu cred (am crezut că mor în seara în care am luat remediul homeopat). În schimb, voi apela întotdeauna la înţelepciunea d-nului Scarface! (ca şi fapt divers, vă mai pot spune că doar DUMNEZEU mă va putea convinge să mai iau vreun remediu homeopat, doar EL, atât).
.

În concluzie, d-nul Scarface, ca de altfel orice fiinţă creată de Dumnezeu, există şi va exista mereu în inima mea, indiferent că îmi este sau nu prieten/duşman :-)Să fiţi binecuvântată!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
| NIHIL SINE DEO - Nimic fără DUMNEZEU |
→ Căutaţi-L pretutindeni pe Cel ce este pretutindeni, pe Dumnezeu. ÎL puteţi găsi în orice inimă, în orice suflet, în...dvs. Întrebaţi-vă inima ce este şi cine este Dumnezeu. Veţi percepe răspunsul atunci când veţi iubi cu adevărat, pentru că Dumnezeu este iubire, iar iubirea este EL. Fiecare dintre noi este pictorul propriei sale vieţi: sufletul este pânza, virtuţile sunt culorile, iar Hristos, Fiul lui Dumnezeu, este modelul pe care trebuie să-L pictăm. (Sfântul Grigorie de Nyssa) ←
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
P.S. - Întrebările dvs. nu m-au derajat absolut deloc. Singurele întrebări care mă deranjează sunt cele cu alură indecentă şi/sau ateistă.
0
26-12-2010, ora 12:40
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Nu este medic/terapeut
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Dar ce probleme de sanatate ai MR, NICK?Bine dak vrei sa-mi raspunzi.Si mie mi-au fost prescrise niste remedii din partea d-nului Scarface dar nu le-am luat, am mai luat remedii homeopate(recomandate de un medic homeopat) si nu as mai lua, chiar dak as sti k mai am de trait 5 zile(bine, asta e o absurditate, numai Bunul nostru DUMNEZEU stie asta), l fel k si u, am crezut k o sa mor, o s fac atac cerebral.

Nu am mai vazut asa un om K U, CREDINCIOS.Nu spun vorbe mari dar u esti dat cu un scop nobil si sfant pe acest pamant de catre DUMNEZEU.
0
01-01-2011, ora 20:02
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
ÎL iubesc pe DUMNEZEU, problemele mele de sănătate sunt de ordin fizic, Slavă Domnului, că dacă ar fi fost de ordin mentalo-psihic, aşa cum s-a vehiculat şi se vehiculează în continuare pe Romedic (pe forum, unii dintre useri sunt convinşi că sunt schizofrenic, din cauza insistenţei mele în a-L menţiona pe Dumnezeu în fiecare posting şi din cauza îndrumării oamenilor către credinţa în El), sincer, nu ştiu ce aş fi făcut, de vreme ce ştiu foarte clar că medicaţia psihiatrică, cea aferentă protocolului normal de tratare de elecţie, generalmente vorbind, în timp, afectează grav funcţia cognitivă (îndobitoceşte, din păcate), printre altele, iar statutul meu nu-mi permite să-mi pierd niciun miligram din intelectul pe care-l am, atât cât este, mic, mediu, mare ş.a.m.d. (şi nu numai medicaţia îndobitoceşte, ci şi orice afecţiune psihică în sine, într-o mai mică sau mai mare măsură).
Chiar eu, cu gura mea, L-am rugat pe Dumnezeu să nu îngăduie în viaţa mea nicio suferinţă mentalo-psihică. I-am spus să-mi dea orice suferinţă fizică, ştiind foarte clar că o voi putea suporta cu ajutorul Lui, indiferent de gravitatea ei, numai să mă ferească de orice boală psihică. Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea, Slavă Lui n vecii vecilor, amin.
_
Îi mulţumesc zilnic lui Dumnezeu pentru suferinţa fizică, deşi îmi este destul de greu să mă descurc, cel puţin aşa cum m-am descurcat înainte de a-şi face ea apariţia în viaţa mea, însă ştiu foarte clar că ea - suferinţa - are un imens rost, tocmai de aceea nu am de gând să mă mai tratez, de vreme ce insistenţa ei ei este mult prea mare, fapt ce mi-a dat de reflectat; când trupul suferă, în mulţumire, credinţă şi răbdare, sufletul se purifică, şi cum pe mine mă interesează numai şi numai mântuirea, puţin îmi pasă că am reflux gastro-esofagian foarte des, care-mi produce dureri cronice de gât, dureri de limbă şi nu numai, din cauza BRGE-ului; puţin îmi pasă că îmi este greaţă înainte, în timpul şi după fiecare masă, din cauza diskineziei biliare; puţin îmi pasă că mă doare stomacul câteodată de-mi vine să mă tăvălesc pe jos, din cauza gastritei antrale eritematoase; puţin îmi pasă că am rinoree posterioară permanentă, că mă doare foarte frecvent nasul şi că îl am congestionat în 90% din timp, din cauza rinitei cronice hipertrofice vasomotorii pe fond alergic; puţin îmi pasă că mă doare inima şi că-mi bate neregulat, destul de frecvent, din cauza RAA-ului; puţin îmi pasă că trăiesc cu sechelele fizice ale reumatismului articular acut şi puţin îmi pasă că suport cu greu manifestările sindromului de oboseală cronică, printre altele (...) îmi pasă cu mult mai mult de suflet, pentru că el este veşnic, pe când trupul este trecător.
Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să mă tratez, am fost la toţi medicii competenţi din România şi am apelat chiar şi la un medic din Canada. Mi-am prescris singur medicaţia necesară, beneficiind de ceva efecte pozitive, dar..., dar aştept vindecarea care va veni numai de la El, la momentul oportun, pentru că de la tratamente..., no way! (am şi eu o cruce de cărat, că doar eu singur mi-am dorit să-mi iau crucea şi să-i urmez Fiului lui Dumnezeu, lui Iisus Hristos).
... aşa că, vă rog, nu vă mai faceţi griji pentru mine. Alături de Dumnezeu orice suferinţă, care îţi poate face sau îţi face viaţa un iad, devine atât de suportabilă, încât iubirea Lui te face să te simţi ca în Rai (Cu Dumnezeu alături orice suferinţă se transformă în fericire, însă fără El alături orice fericire se transformă în iad).
_

În altă ordine de idei, vă mulţumesc pentru aprecieri, deşi ştiu clar că sunt multi-ultra-super-extra-mega-hiper supraestimate.
Să aveţi un an nou minunat. Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect,
Nick
0
01-01-2011, ora 23:25
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Nu este medic/terapeut
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Mr. Nick, cine spune despre tine k ai avea probleme psihice, k ai fi schizofrenic, e un dobitoc kre habar nu are c presupune o astfel de boala, cum se manifesta. ma regasesc in o parte din problemele tale de sanatate, si eu am un ulcer like(debutul a fost o gastrita hiperacida pe baza emotionala, facuta in urma unui "consum" psihic;m-am operat de doua ori la sanul drept de tumora, si mi-a fost frik k am cancer).Si eu am fost la o gramada d doctori, "cei mai competenti din zilele noastre", am urmat toate tratamentele posibile si imposibile(chiar m mir k nu am facut ciroza pana acum, timp de 4 ani tratament continuu).
Am facut toate tratamentele posibile si imposilbile(sincer nu mai tin minte nici denumirile l cat de multe au fost), si nu reactionam la nimic, vomitam absolut tot ce mancam, chiar si apa kre o beam o vomitam, aveam dureri ingrozitoare de kp, lipsa totala a poftei de mancare, eram anemica, vomitam dimineata de dimineata o "spuma" si ceva galben amar, aveam ametelii ingrozitoare, ajungeam de 2 ori p luna l urgenta, cu stari aproape de pierderea cunostintei, de la un om premiant ajunsesem sa nu mai m pot concentra s fac o socoteala;cantaream doar 45 kg l 1.71m, eram practic un cadavru viu, imi era rusine s ies p strada l felul in kre aratam, dar nici nu mai m tineau picioarele sa pot sa mai merg 200 m).
Intr-un final am ajuns la psihiatru, decizia a fost luata de mine pt k medicul de familie a refuzat in repetate randuri sa-mi dea trimitere, spunandu-mi ;"c s kuti acolo?u nu esti nebuna."
Mi s-a pus diagnosticul de tulburare anxios-depresiva si mi s-a prescris prescris prima data Coaxil si Lexotanil, dar nu mi-a fost bine, am urmat tratamentul doar 1 luna si 2 saptamani, timp in kre nu am mai vomitam, dar eram un zombi, nu aveai c s discuti cu mine, eram foarte klma, dormeam kte 13 ore si m-am ingrasat 3 kg in aceasta perioada de o luna si jumatate.Am urmat dupa alt tratament cu Sertralina si Lexotanil, de la alt medic, timp de 2 luni dar nu mi-a fost bine nici din asta.Am facut pauza brusc, si dupa o saptamana am ajuns la spital, cu acleasi simptome voma, ameteli, durere de cap insuportabila, k si cum mi-ar fi"explodat" capul, o tuse inexplicabila(si practic de la aceasta tuse vomitam, era k si cum as fi avut un corp strain in stomac si trebuia s il dau afara), si acolo mi s-a pus diagnosticul de pneumonie, dar eu stiam k e de fapt sevraj.
Intr-un final am ajuns l primul medic psihiatru si mi-a dat Doxepin cu Anxiar.Anxiarul l-am luat 8 luni de zile(inclusiv perioada de reducere a dozei, si nu am avut probleme cand l-am intrerupt definitiv) iar doxepinul l-am luat 1 an de zile(dar eu am luat doze mai mici fata de c imi recomandase medicul, iar in prezent iau un sfert de pastila l 2-3 zile).Vreau din tot sufletul sa le las definitiv dar nu pot pt k apar acele simptome nenorocite, tuse cu voma, durri de cap, nervozitate accentuata, etc.Cei drept acest tratament m-a ajutat sa m pun p picioare, chiar dak a avut o gramada d efecte secundare, am luat in greutate foarte mult, de la 45 kg am ajuns la 64 kg(am reusit in 3 luni dupa ce am redus doza la sfert sa slabesc, si acum am 57 kg), am aritmii la inima, puls marit 112, ink mai am dureri de stomac, dar doar cateodata..Eu am mare incredere in Dumnezeu si stiu k nu m lasa, are grija de mine si o data si o data tot o sa-mi revin.
Stiu k ai ajutat o gramada de oameni, ai solutionat multe probleme ale acestora, si de aceea te rog mult sa ma ajuti si pe mine, sa ma sfatuiesti ce produse naturiste sa iau sa scap de aceasta dependenta de medicamente antidepresive.Mentionez k ink am probleme de concentrare, uit foarte repede si am stari stari de slabiciune.
Multumesc anticipat!Doamne ajuta-ne!
0
13-02-2011, ora 12:02
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Il iubesc pe DUMNEZEU!, vă voi răspunde şi dv., dar vă rog să mai aveţi puţină răbdare. Astăzi nu mă mai simt în stare să dau vreun răspuns pe acest forum, de vreme ce manifestările sindromului de oboseală cronică mă privează de vitalitate, energie, inspiraţie, stare de bine şi tot ce se mai poate. Poate mâine...
Mulţumesc pentru înţelegere.
_


Cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
| NIHIL SINE DEO - Nimic fără DUMNEZEU! | 
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
0
16-02-2011, ora 06:13
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Sărut mâna!

Îl iubesc pe DUMNEZEU!, oamenii care mă denigrează, fără doar şi poate, îmi sunt foarte dragi. Dacă i-aş avea în faţă în momentele de denigrare, sincer, cu toată disponibilitatea posibilă, le-aş permite să mă calce şi în picioare, dacă asta şi-ar dori, abia mi-ar face şi mie favoarea de a-mi testa iubirea peste fire :)
Mă rog, asta este. Trăim într-o lume în care întunericul primează mai mult ca niciodată. În astfel de condiţii...
_
În altă ordine de idei, vă admir foarte mult. V-am citit cu atenţie ce mi-aţi scris; am rămas impresionat! Sunteţi o fiinţă care a traversat suferinţe foarte complexe, rezistând cu stoicism, dar să ştiţi că aşa a îngăduit Dumnezeu pentru dv., spre binele dv., pentru că El pe toate le lucrează spre binele celor care-L iubesc, aşa cum atestă şi vorbele Sfântului Apostol Pavel.
Credinţa ni se întăreşte în vremuri de suferinţă şi încercări, dacă ne vom da seama că NU există nimic care să NU aibă un scop, că nimic nu este întâmplător sau făcut pentru a vătăma, că totul este dinainte gândit, pentru a ne ajuta să fim mai buni, pentru a ne disciplina, purifica etc. Aşa s-a întâmplat şi în cazul dv.!
_
Dumnezeu vă va ajuta. În acest sens, pentru suflet, vă rog să discutaţi cu duhovnicul dv.; spovediţi-vă corect şi complet, folosind un îndreptar de spovedanie şi împărtăşiţi-vă, în cazul în care vi se dă voie; mergeţi cât de des puteţi la Sfânta Liturghie şi la Sfântul Maslu; ţineţi post lunea, miercurea şi vinerea; rugaţi-vă dimineaţa, după sculare, şi seara, înainte de culcare, cel puţin; rugaţi-l pe duhovnicul dv. să vă citească Moliftele Sfântului Vasile cel Mare + alte rugăciuni de dezlegare; beţi aghiazmă mică dimineaţa, pe stomacul gol, după care mâncaţi o bucăţică de anafură, strict în zilele în care sunteţi curată trupeşte şi faceţi o sfeştanie în casă.
Îngrijindu-vă şi de trup, dacă aş fi în locul dv., pentru a mă debarasa de dependenţa de medicaţia psihiatrică, aş lua Deprexil + Extract din muguri de tei argintiu, astfel:
- Deprexil este un supliment ortomolecular bogat în substante antioxidante, special selecţionate şi dozate, astfel încât ele să aibă o acţiune sinergică de echilibrare a psihicului. El se administrează de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz (la prânz trebuie luat până în maxim ora 16), după micul dejun şi masa de prânz, cu multă apă (prin multă apă mă refer la minim 100 ml de apă), timp de minim 3 luni de zile, maxim 6 luni (producătorul recomandă şi 3 capsule pe zi, dar uită să specifice în prospectul suplimentului, că cea de-a 3-a capsulă poate să producă insomnie, în cazul în care se administrează după ora 16, din cauza extractului de Gingko biloba).
Pentru a înregistra rezultate benefice ar fi indicat să aveţi o dietă alimentară bogată in banane, salată verde, pâine integrală veritabilă, carne de curcan, ulei de măsline extra-virgin şi peşte.
http://www.farmaciaortomoleculara.ro/deprexil_90_capsule-p1663.html
- 70 de picături de extract din muguri de tei argintiu, diluate în puţină apă călduţă, cu o oră înainte de culcare, în regim zilnic, timp de minim 4 săptămâni. După cele 4 săptămâni puteţi lua doar ocazional, la nevoie.
http://www.naturaplant.ro/produse/583/Extract_din_muguri_de_Tei_Argintiu
_
Ar fi foarte indicat să mergeţi la un consult la dna terapeut Ana Maria Iliescu, o doamnă pe care o recomand tuturor oamenilor. De ce? Pentru că este un geniu; are foarte mult har de la Dumnezeu şi ajută toţi oamenii care ajung la dânsa, într-un fel sau altul. Eu o cunosc personal, tocmai de aceea am atât de multă încredere în dânsa, altfel...
Prof. dr. ANA-MARIA ILIESCU
Cabinetul ANASAN
str. Valea Furcii nr. 8, sector 6, Bucureşti,
Tel. fix: 021/ 777.71.96
Tel. mobil: 0722.552.992 (tel. personal)

Faceţi tot posibilul să mergeţi la o consultaţie!
_
Ca şi psihoterapie - o terapie ca suport de înţelegere a rostului suferinţei dv., vă rog să vă achiziţionaţi cartea "Rostul pătimirilor" -
http://www.librariasophia.ro/carti-Rostul-patimirilor-Serafim-Alexiev-arhim.-so-4010.html
Această carte vă va oferi răspunsuri la multe dintre întrebările pe care vi le-aţi pus :)
_

Cam atât! În rest, vă rog să faceţi efortul de a-mi spune cum vă mai simţiţi. Îmi doresc foarte mult un răspuns pozitiv. Vreau să citesc că vă simţiţi mai bine!
_În speranţa că v-am putut fi de folos, cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
| NIHIL SINE DEO - Nimic fără DUMNEZEU! |
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
0
16-02-2011, ora 06:19
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Post Scriptum - Vă rog, spuneţi-mi exact ce medicaţie psihiatrică mai luaţi în acest moment, pentru că, în cazul în care vă veţi decide să luaţi ce v-am sugerat eu, trebuie să discontinuaţi acea medicaţie înainte de iniţierea tratamentului naturopat?!
0
30-03-2011, ora 06:55
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Sărut mâna, Îl iubesc pe DUMNEZEU

Nu mi-aţi mai răspuns! :(
Oferiţi-mi măcar un semn de viaţă, să ştiu că sunteţi cât de cât okay.
Toate cele bune,
Nick
0
18-04-2011, ora 21:48
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Nu este medic/terapeut
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Multumesc din suflet Mr. Nick, pt raspuns!Din pacate nu am reusit sa fac ceea ce m-ati sfatuit pentru ca nu am lucrat in tara, timp de 3 luni am lucrat in Italia...Acum 2 zile am venit in tara si am platit internetul acasa, in mod special pentru a revedea mesajul dumneavoastra.O sa merg la farmacie sa cumpar tot ce mi-ati spus dumneavoastra si in cel mai scurt timp o sa va spun cum ma simt.Multumec inca o data si multa, multa sanatate dumneavoastra si familiei dumneavoastra!Doamne ajuta!
0
02-05-2011, ora 17:04
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Hristos a înviat!

@Îl iubesc pe DUMNEZEU, cu multă plăcere v-am răspuns. Sper să vă fi ajutat cu ceva ♥
Vă doresc însănătoşire grabnică!
Numai bine,
Nick
0
20-09-2011, ora 00:33
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Nu este medic/terapeut
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Buna seara, Mr. Nick!
Am luat remediul indicat de dumneavoastra, si anume extract de tei argintiu, si nu mi-a facut deloc bine, la zece minute dupa ingerarea lui, imi batea inima foarte tare, tremor, mi se "zbateau" tamplele, am crezut ca o sa fac infarct;chiar nu imi dau seama de ce a reactionat asa la mine, k pana la urma este un remediu naturist si am respectat toate instructiunile dumneavoastra, am renuntat definitiv la tratamentul psihiatric cu 2 saptamani pana sa incep cura cu Deprexil si Extract de tei argintiu.
Am reinceput din pacate tratamentul psihiatric acum 3 saptamani, pentru ca aveam simptome mult mai puternice fata de cele care le aveam acum aproximativ 2 ani, nu puteam sa mai mananc nimic, ma inecam cu tot, practic imi era frica sa mai inghit, ameteli puternice, senzatie de lesin, senzatia de sufocare, nu puteam sa respir, simt ca nu imi ajunge aerul in plamani.Din pacate nici acum nu au disparut simptomele, ma intreb dak o sa mai aiba efect acelasi tratament pe care il faceam, Doxepin si Anxiar!
In momentul de fata iau Doxepin 25 mg, la ora 16:00 o pastila, si o pastila dimineata, la culkre si Anxiar 1mg, 1/2 pastila dimineata la culkre(stiu k este o schema cam ciudata de tratament dar eu lucrez numai de noapte, 6 zile pe saptamana, de la ora 22:00 pana la 06:00).
Am facut analizele cand am revenit in tara si sunt km ingrijorata, unele au valori foarte crescute, altele au valori foarte scazute.Va rog din suflet dak ma puteti ajuta si de data asta, am mare incredere in cunostintele dumneavoastra!
O sa pun semnul exclamarii la cele kre sunt in afara intervalului biologic de referinta.

HEMATOLOGIE

*Hemoleucograma completa:
Rezultat: U.m. Interval biologic de referinta:

Numar leucocite: 5.46 x10^3/uL 3.60-10.00
Limfocite: 33.30 % 20.50-51.10
Monocite: 7.10 % 1.70-9.50
Neutrofile: 58.70 % 42.20-70.00
Eozinofile 0.50 % 0.01-6.00
Bazofile: 0.40 % 0.01-1.00
Limfocite: 1.82 x10^3/uL 1.20-3.40
Monocite: 0.39 -//- 0.10-0.66
Neutrofile: 3.20 -//- 1.40-6.50
Eozinofile: 0.03 -//- 0.01-0.40
Bazofile: 0.02 -//- 0.01-0.10
Numar eritrocite: 5.67 x10^6/uL 3.50-6.00
Hemoglobina: 12.90 g/dl 12.00- 16.00
Hematocrit: 37.60 % 36.00-50.00
Volum eritrocitar mediu: 66.30 ! fL 80.00-100.00
Hemoglobina eritrocitara medie: 22.80 ! pg 27.00-34.00
Concentratia medie Hb/Eritrocit.: 34.40 g/dl 33.00-35.00
Latimea distributiei eritroicitare: 14.90 % 11.60-16.50
Trombocite: 279 x10^3/uL 150.00-400.00
Volum mediu trombocitar: 11.80 ! fL 6.50-7.40
Latimea distributiei trombocitare: 17.40 ! fL 9.00-17.00
Latimea distributiei eritrocitare: 27.70 ! fL 37.00-54.00

*VSH: 10 mm/ora 0-10

*VSH 2H: 19 mm/ora 0-20

*Hemoglobina glicozilata: 5.2 % non-diabetici:3-6%
diabetici:6-8%

IMUNOLOGIE:

*Cortizol seric: 15.4 intre orele 7-9 a.m. :3.7-19.4 ug/dl
(sangele mi-a fost recoltat la ora 10
a.m.)
*DHEA-S: 546.6 ! femei cu varsta cuprinsa
intre 20-24 ani:134.2-407.4
*Anti HBs : Negativ Negativ

*Anti-HCV: Negativ Negativ

*17 Cetosteroizi urinari: 29.25 ! 14-18.8 mg/24 h

*Metanefrina urinara: 134 0-341 ug/24 h

Observatii laborator:Normetanefrine:106 ug/24 h
Interval de referinta pentru normetanefrine:550 ug/24 h


*HIV 1+2 Negativ Negativ

*TSH: 0.8468 microUI/ml 0.35-4.94BIOCHIMIE SERICA:

*Acid uric seric: 3.60 mg/dl 3.4-7.0

*Calciu ionic: 4.1 mg/dl 3.5-4.3

*Calciu total: 9.99 mg/dl 8.6-10.3

*Colesterol total: 160 mg/dl 109-202

*Creatinina serica: 0.90 mg/dl 0.6-1.3

*Glucoza: 88 mg/dl 70-105

*TGO(AST) : 17 U/L 5-31

*TGP(ALT) : 8 U/L 5-32

*Trigliceride: 78 mg/dl 45-160

*Sodiu seric: 139 mmol/L 136-145

*Potasiu seric: 5.3 ! mmol/L 3.5-5.1

*Fosfor seric: 3.5 mg/dl 2.5-4.5


BIOCHIMIE URINARA:

*Sumar de urina(examen complet):
-Acid ascorbic: Negativ
-Bilirubina: Negativ Absenta
-Corpi cetonici: Negativ Absenti
-Densitate: 1.015 1.005-1.025
-Eritrocite: Negativ Absente
-Glucoza: Normal Absenta
-Leucocite: Negativ Absente
-Nitriti: Negativ Absenti
-PH : 7
-Proteine:
0
20-09-2011, ora 01:18
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Nu este medic/terapeut
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Imi cer scuze, am dat din greseala "trimite"!
Iata si continuarea:
-Proteine Negativ Normal
-Urobilinogen: Normal Normal

*Acid vanilmandelic: 2.53 mg/24 g 1-11 mg/24hCOAGULARE:
*Fibrinogen: 254 mg/dl 150-450
*INR: 1.21 0-1.23
*PT: 13.9 11.1-14.4/s
*AP: 75 % 70-120


ECOGARDIOGRAFIE
EXAMEN 2D si Mod M:

*Aorta abdominala :16
-Inel:20mm(n=23mm)
-Ascendenta:31mm(n=39mm)
-Crosa:24mm(n=23mm)

*Ventriculul stang(Vs):
Dimensiunile cavitatii:
-Telediastola:43mm(n=47mm)
-Telesistola:28mm(n=31mm)
Grosimea peretilor:
-SIV:10mm(n=9.5mm)
-PPVS:9.5mm(n=9mm)
-PAnt:9mm(n=9mm)

*Contractilitate:
-Dinamica Globala:conservate
-Dinamica Regionala:conservate
-FE(%):60%
-FS(%):30 %
-Atriul Stang(as):30mm(n=28mm)
-Ventricul Drept(VD):26mm(n=19mm)
-Atriul Drept(AD)31mm(n=30mm)
-Vena cava Inferioara(VCI):17mm(n=17mm)

*Pericardul:liber fara lichide

EXAMEN DOPPLER:
*Valva Aortica(Vao): 3mmHg, supla
*Valva Mitrala(VM) : E max:0.97m /s A max:o.66 m/s supla, mobila, PVM-minora nterioara IM-minima
*Valva Tricusipida(VT) supla
*Valva Pulmonara:supla
*Sept intratrial(SIA) integrum
*Sept intraventricular:integrum


Concluzii:
-Functia diastolica si sistolica normala
-Kinetica paretala:contractiii ample ale peretelui VS
-Cavitati cardiace in limite normale
-Valvele au morf. normale cu exceptia :PVM-minora anterioara cu IM-minima.

Am primit tratamentul urmator de la medicul cardiolog:
-Ca-Mg-Zn+D, timp de 3 luni cate 1/zi;
-Panangin timp de 2 saptamani(nu am luat acest medicament pt ca este recomandat persoanelor cu deficit de potasiu, si eu dimpotriva am prea mult potasiu in sange, chiar nu inteleg de ce mi-a recomandat medicul acest medikment!)


Ecografie abdominala:ficat, colecist, splina, vena splenica, vena porta, pancreas.rinichi, ovare.uter, cu dimensiuni normale, fara formatiuni.Astept raspuns de la dumneavoastra!
Multumesc anticipat!
Multa sanatate!Doamne ajuta!
0
20-09-2011, ora 01:21
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Nu este medic/terapeut
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Am uitat sa adaug:
TENSIUNEA ARTERIALA:11/7
PULS(masurat in 3 zile diferite, prima zi 89 bpm, a doua zi 112 bpm, a treia zi 94 bpm).
0
20-09-2011, ora 14:48
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Îl iubesc pe DUMNEZEU, mă suprinde negativ faptul că extractul de tei argintiu v-a declanşat o asemenea simptomatologie agresivă. Sunteţi prima şi singura persoană care-mi semnalează aşa ceva, până acum (extractul în loc să vă scadă excitabilitatea sistemului nervos, din păcate, v-a crescut-o!).
Analizele dv. medicale nu sunt toate okay, după câte aţi observat.
Dacă ele v-au fost făcute corect, suferiţi de anemie microcitară şi de o alterare a plachetelor sanguine, a trombocitelor - două tulburări hematologice care vă pot fi induse de tratamentul psihiatric, în special alterarea trombocitelor la nivel de volum mediu şi lăţime a distribuţiei.
În plus, DHEA-S-ul şi 17 Cetosteroizii urinari, ambele analize cu valori mai mari decât limitele lor superioare normale, denotă existenţa unor probleme suprarenaliene şi/sau gonadale.
Vă recomand să consutaţi un medic hematolog şi unul endocrinolog, eventual un medic internist, cât de curând puteţi.
Cum vă simţiţi în acest moment?
Mulţumesc mult pentru urări.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
20-09-2011, ora 22:27
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Nu este medic/terapeut
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Multumesc mult pentru raspuns!
Nu ma simt deloc bine, sunt ametita mai tot timpul, am senzatia ca nu pot sa respir, nu pot sa trag aer adanc in plamani, obosesc f f f repede, si dak urc scarile pana la etajul 1, mai tot timpul imi este rau.
Precizez k valorile care sunt in neregula in hemoleucograma au fost intotdeauna mai scazute, de cand a inceput sa-mi fie rau, acum 3 ani, dar atunci nu erau chiar asa scazute.
Am mers si la endocrinolog si nu i s-a parut nimic in neregula, cu toate k analizele arata altceva.
Eu acum am reinceput serviciul in strainatate, si o sa ma intorc in ianuarie, daca puteti sa imi recomandati un medic endocrinolog si un hematolog bun, va rog!
Multumesc ink o data si Dumnezeu ajuta!
0
22-09-2011, ora 02:22
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Nu este medic/terapeut
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Buna dimineata, Mr. Nick!
As dori doar atat sa va mai intreb, este posibil sa-mi fie rau si sa am toate aceste simptome de la problemele hematologice si suprarenaliene?!sau sa fie totul psihic asa cum mi-a spus medicul psihiatru?nu stiu ce sa mai cred, am facut un teanc de analize, ceea ce am expus eu sunt cele mai recente, dar am multe serii de analize.
Ce complicatii pot sa apara dak nu tratez aceasta anemie microcitara, ce remedii naturiste pot sa iau, nu vreau sa mai bag toate chimicalele in mine, in fiekre zi, cand m trezesc la mine in kmera miroase a farmacie?!
Multumesc anticipat!
Doamne ajuta-ne!
0
26-09-2011, ora 01:10
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Îl iubesc pe DUMNEZEU, da, este posibil ca stările dv. să fie provocate de dereglările hematologice şi suprarenaliene, în proporţie de minim 80%. În niciun caz NU este totul pe fond psihic, aşa cum v-a spus medicul psihiatru.
Anemia dv. poate fi cel puţin ameliorată cu ajutorul extractului de mlădiţe de tamarix, de pildă, administrat alături de un preparat vitaminizanto-mineralogic. Poate fi şi tratată, dar doar dacă extractul de tamarix reuşeşte să-i anuleze cauza.
http://www.semperviva.ro/p_Extract-din-mladite-de-Tamarix_81/
Când vă veţi întoarce în România, în ianuarie, în ce oraş veţi locui temporar? (vă întreb pentru a vă recomanda un medic internist, care să vă analizeze atât din punct de vedere endocrinologic, cât şi hematologic, în vecinătatea dv., ca să vă scutesc de prea mult efort fizic, dar şi de cheltuială). Sau dacă doriţi, fără doar şi poate, eu vă pot recomanda un astfel de medic oriunde în România, fără a ţine cont de criterii precum: distanţă, bani etc., ci doar de competenţă.
Totul va fi bine pentru dv.!
După orice FURTUNĂ, fără excepţie, iese SOARELE, iar pentru oamenii care acceptă şi îndură, cu răbdare, credinţa că totul va fi bine şi cu mulţumire, efectele nefaste ale furtunii respective, răsplata va fi mult mai frumoasă decât un CURCUBEU, pentru că ea întotdeauna provine de la Dumnezeu.
Cu iubire şi respect,
Mr. Nick
0
26-09-2011, ora 21:53
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Nu este medic/terapeut
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Multumesc pentru raspuns!
Mr. Nick, eu locuiesc in Pitesti, cand vin in vacanta.As dori sa-mi recomandati un medic competent, nu conteaza unde locuieste, si cati bani trebuie sa dau, oricum am cheltuit sume uriase la clinici si spitale din Romania fara nici un rezultat.
Extractul de care imi spuneti dumneavoastra nu stiu dak se gaseste aici, dar o sa-l iau cand ajung in Romania.
Va spun din suflet m-am saturat sa-mi fie rau zilnic, am doar 22 ani si park pastilele recomandate de psihiatru ma fac sa devin "dobitoaca", in adevaratul sens al cuvantului,
Ink o data, multumesc din suflet si Dumnezeu sa va dea sanatate!
Doamne ajuta-ne!
0
28-09-2011, ora 23:24
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Îl iubesc pe DUMNEZEU, oh, sunteţi scumpă şi jumătate. Îmi pare tare rău că suferiţi. Ştiu cum este să suferi, vă înţeleg mai bine decât puteţi crede, dar nu vă pot ajuta mai mult decât deja am încercat.
Medicul pe care vi-l recomand este dna Ţigănişteanu Constanţa.

DR. ŢIGĂNIŞTEANU CONSTANŢA - Medic generalist
Tel. mobil:-*
Tel. fix:-*
CENTRUL MEDICAL EUROSANITY
Calea Plevnei, nr. 44, Sector 1, Bucureşti,
-*

Mergeţi la dânsa, luaţi cu dv. toate analizele şi reţetele, şi spuneţi-i că veniţi din partea mea, a lui Mr. Nick (Nicuşor, de pe Romedic). Inştiinţaţi-o că o rog eu din toată fiinţa să facă tot posibilul să vă ajute, cum poate, iar dacă simte că nu poate măcar să vă recomande pe altcineva, pentru că se află în relaţii bune cu medici foarte, foarte, foarte competenţi, de toate specialităţile posibile.
_

În altă ordine de idei, vă rog să accesaţi topicul următor şi să citiţi primul posting al lui, cel care iniţiază topicul, practic. Este foarte mare, într-adevăr, dar citindu-l veţi înţelege ceva foarte important (faceţi acest efort de a citi, pentru binele dv.):
http://forum.romedic.ro/prod/Psihoterapie_pentru_trup_si_suflet, __din_perspectiva_medico-spirituala:_suferinta_!_059479.html/

Vă iubesc şi vă îmbrăţişez, poate aşa, telepatic, vă mai alung puţin din suferinţă :)♥♥♥
Numai bine,
Mr. Nick


(*modificat de admin)
0
28-09-2011, ora 23:25
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
*sunteţi o scumpă şi jumătate
0
29-09-2011, ora 00:16
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Nu este medic/terapeut
Il iubesc pe DUMNEZEU!
Asa o sa fac!Multumesc din suflet si Dumnezeu sa va dea sanatate!
O sa va anunt in luna ianuarie ce am facut.
Doamne ajuta-ne!
0
03-10-2011, ora 17:18
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Îl iubesc pe DUMNEZEU, okay. Aştept veşti de la dv.
Cu preţuire, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns
36 comentarii 12 Înainte ›

13-09-2017, ora 09:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 • Constipația în timpul sarcinii
 • Constipația
 • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
 • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
 • Constipaţia cronică creşte riscul de cancer de colon?
 •  
   
   
  Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
  Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.